Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Działa Ci dźwięk 3D na tym SS? 

a gdybym też nie miał planów alkoholowych to bym pewnie tłukł w halo :lapka:

Działa i to lepiej niż w Sony dlatego wymieniłem :)  Jednak SS to klasa wyżej ale te od Xboxa wcale nie gorsze, dobry bass, mniej konfiguracji jak w SS ale dają radę. Pulse premierowo w chuja mnie zrobili miał być Wow a wypadły gorzej niż moje wcześniejsze Astro A50 :/ 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
14 minut temu, dee napisał:

Do budy iwróć jak będzie mowa o kutasach, bo tylko na tym się znasz nieuku xD

Nie trzeba się na nich znać żeby wiedzie ze nie masz ani jaj ani konsoli ani godności dlatego siedzisz tu siedzisz z tymi wysrywami. Bezguście zajebany.

Opublikowano

xDDD 

triggered.gif

Opublikowano

Najłatwiej po wpierdolu XD 

Opublikowano

Horizon 5? Dobry wybór. I ostateczne potwierdzenie że playszmata 4,5 zdechła bo nie ma gier :kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

Beka z niebieskich nieuków, którzy wciąż żyją cyferkami sprzedaży. Wg. tych matołków takie Squid Games to klęska, bo nie sprzedał się ani jeden egzemplarz na DVD :reggie:

Panie Spencer, wypal pan te niebieskie robactwo do cna, póki całkiem nie zniszczą pięknej sztuki gamingu :xboss:

Przecież to bot wspomniał o sprzedaży :philosoraptor:

9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Od premiery PlayStation 5 gracze kupili 10,14 mln sztuk gier w pudełkach, a tylko 7,51 mln egzemplarzy produkcji z PlayStation Store.

Ja pierdolę, niecałe pudełko na posiadacza konsoli. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PrankStation 5 wciąż nie przestaje bawić.

Zaorałeś swojego ziomka. Niesamowite komunity :reggie:

Opublikowano

Acha, to agenci Microsoftu przez 1600 stron tematu pałują się liczbami z wynikami sprzedaży. W tym samym czasie, w którym  zieloni koryfeusze gamingu cieszą się grami. 

Co za odklejony niebieski random, wygląda jak alterkonto liscia :shieeet:

Opublikowano

Dlc do kurwizona 3 odpaliło 10 mln osób bo za darmo a po trzech dniach zostało 400 tys na wszystkich platformach:dynia: dzisiaj ciekawe czy do 200 tys dobiją. Ja poczułem niesmak już przy wyścigu z samolotem i w głowie myśl "kuwq, znowu to samo ja perdole".

Opublikowano
23 minuty temu, triboy napisał:

Przecież to bot wspomniał o sprzedaży :philosoraptor:

Zaorałeś swojego ziomka. Niesamowite komunity :reggie:

C0816C86-C0F0-445A-83DB-F4496D9F8EDF.jpeg

Opublikowano

Samo to, że gram godzine dziennie w FH5 i jestem 160 tysięczny pokazuje jak te 10mln odzwierciedla ile tak na serio gra a ilu tylko na 5 minut uruchomiło i wywaliło z dysku bo sie drzewo obesrane niedoczytało.

Opublikowano

To świadczy o jednym Xkurwa dostała WRESZCZCie po ROKU jakieś gry czytaj rok a później będzie pizda i Głodówka. Jak ja się KURWA cieszę że od początku miałem PS5 i cieszyłem michę grami next gen! To minął rok Panowie ;) tak dawno jestem w nowej generacji w którą dopiero wkroczył XSX, gratuluje może się przez te 3 miesiące rozchula chociaż wątpię bo jak wyjdzie Horizon i GOW to znowu daleko w pizdzie na kilka lat do przodu 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Kurde, jeśli kampania w Halo Infinite okaże się swietna to klaperskie dupska pękną jeszcze przed świętami 

Opublikowano
4 minuty temu, drozdu7 napisał:

Kurde, jeśli kampania w Halo Infinite okaże się swietna to klaperskie dupska pękną jeszcze przed świętami 

Krasnal Adventure na niedziele, prawie jak ten HUGO na klawisze 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Dziwnie to brzmi z ust chłopa który podnieca się wiewiórka zbierającą śrubki 

Opublikowano
8 minut temu, drozdu7 napisał:

Dziwnie to brzmi z ust chłopa który podnieca się wiewiórka zbierającą śrubki 

Nie kapuje? To że zrobiłem 100% w tek grze to nie oznacza że wychwalam na 10/10, jakieś fanbojowe masz przysyknięcia (a takich nie nawidzę)

Opublikowano

To na huj się przypierdalasz do gry w którą jeszcze nawet nie grałeś? 

Weź mi to wytłumacz 

Opublikowano

Klapy widze jaka samopocieszka. Przecież wy te niby exy na Potatostation 4,5 z pierwszej połowy roku to tylko na YT widzieliście. Ta śmieszna ilość sprzedanych sztuk aż nazbyt dobitnie to obrazuje. 

Opublikowano

Jak taki laik w graniu na Xśmieciu wbije zaraz do pierwszych 100tys graczy w FH5 to znaczy, że nikt w to nie gra XD XD a 10mln to te notorycznie zakładanie konta za dolara XD Spencer niezadowolony.

Opublikowano

Dawaj screeny w czym ty wbiłeś do 100k. Moze jest jakaś liga niepełnosprawnych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.