Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Działa Ci dźwięk 3D na tym SS? 

a gdybym też nie miał planów alkoholowych to bym pewnie tłukł w halo :lapka:

Działa i to lepiej niż w Sony dlatego wymieniłem :)  Jednak SS to klasa wyżej ale te od Xboxa wcale nie gorsze, dobry bass, mniej konfiguracji jak w SS ale dają radę. Pulse premierowo w chuja mnie zrobili miał być Wow a wypadły gorzej niż moje wcześniejsze Astro A50 :/ 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
14 minut temu, dee napisał:

Do budy iwróć jak będzie mowa o kutasach, bo tylko na tym się znasz nieuku xD

Nie trzeba się na nich znać żeby wiedzie ze nie masz ani jaj ani konsoli ani godności dlatego siedzisz tu siedzisz z tymi wysrywami. Bezguście zajebany.

Opublikowano

xDDD 

triggered.gif

Opublikowano

Najłatwiej po wpierdolu XD 

Opublikowano

Horizon 5? Dobry wybór. I ostateczne potwierdzenie że playszmata 4,5 zdechła bo nie ma gier :kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

Beka z niebieskich nieuków, którzy wciąż żyją cyferkami sprzedaży. Wg. tych matołków takie Squid Games to klęska, bo nie sprzedał się ani jeden egzemplarz na DVD :reggie:

Panie Spencer, wypal pan te niebieskie robactwo do cna, póki całkiem nie zniszczą pięknej sztuki gamingu :xboss:

Przecież to bot wspomniał o sprzedaży :philosoraptor:

9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Od premiery PlayStation 5 gracze kupili 10,14 mln sztuk gier w pudełkach, a tylko 7,51 mln egzemplarzy produkcji z PlayStation Store.

Ja pierdolę, niecałe pudełko na posiadacza konsoli. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PrankStation 5 wciąż nie przestaje bawić.

Zaorałeś swojego ziomka. Niesamowite komunity :reggie:

Opublikowano

Acha, to agenci Microsoftu przez 1600 stron tematu pałują się liczbami z wynikami sprzedaży. W tym samym czasie, w którym  zieloni koryfeusze gamingu cieszą się grami. 

Co za odklejony niebieski random, wygląda jak alterkonto liscia :shieeet:

Opublikowano

Dlc do kurwizona 3 odpaliło 10 mln osób bo za darmo a po trzech dniach zostało 400 tys na wszystkich platformach:dynia: dzisiaj ciekawe czy do 200 tys dobiją. Ja poczułem niesmak już przy wyścigu z samolotem i w głowie myśl "kuwq, znowu to samo ja perdole".

Opublikowano
23 minuty temu, triboy napisał:

Przecież to bot wspomniał o sprzedaży :philosoraptor:

Zaorałeś swojego ziomka. Niesamowite komunity :reggie:

C0816C86-C0F0-445A-83DB-F4496D9F8EDF.jpeg

Opublikowano

Samo to, że gram godzine dziennie w FH5 i jestem 160 tysięczny pokazuje jak te 10mln odzwierciedla ile tak na serio gra a ilu tylko na 5 minut uruchomiło i wywaliło z dysku bo sie drzewo obesrane niedoczytało.

Opublikowano

To świadczy o jednym Xkurwa dostała WRESZCZCie po ROKU jakieś gry czytaj rok a później będzie pizda i Głodówka. Jak ja się KURWA cieszę że od początku miałem PS5 i cieszyłem michę grami next gen! To minął rok Panowie ;) tak dawno jestem w nowej generacji w którą dopiero wkroczył XSX, gratuluje może się przez te 3 miesiące rozchula chociaż wątpię bo jak wyjdzie Horizon i GOW to znowu daleko w pizdzie na kilka lat do przodu 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Kurde, jeśli kampania w Halo Infinite okaże się swietna to klaperskie dupska pękną jeszcze przed świętami 

Opublikowano
4 minuty temu, drozdu7 napisał:

Kurde, jeśli kampania w Halo Infinite okaże się swietna to klaperskie dupska pękną jeszcze przed świętami 

Krasnal Adventure na niedziele, prawie jak ten HUGO na klawisze 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Dziwnie to brzmi z ust chłopa który podnieca się wiewiórka zbierającą śrubki 

Opublikowano
8 minut temu, drozdu7 napisał:

Dziwnie to brzmi z ust chłopa który podnieca się wiewiórka zbierającą śrubki 

Nie kapuje? To że zrobiłem 100% w tek grze to nie oznacza że wychwalam na 10/10, jakieś fanbojowe masz przysyknięcia (a takich nie nawidzę)

Opublikowano

To na huj się przypierdalasz do gry w którą jeszcze nawet nie grałeś? 

Weź mi to wytłumacz 

Opublikowano

Klapy widze jaka samopocieszka. Przecież wy te niby exy na Potatostation 4,5 z pierwszej połowy roku to tylko na YT widzieliście. Ta śmieszna ilość sprzedanych sztuk aż nazbyt dobitnie to obrazuje. 

Opublikowano

Jak taki laik w graniu na Xśmieciu wbije zaraz do pierwszych 100tys graczy w FH5 to znaczy, że nikt w to nie gra XD XD a 10mln to te notorycznie zakładanie konta za dolara XD Spencer niezadowolony.

Opublikowano

Dawaj screeny w czym ty wbiłeś do 100k. Moze jest jakaś liga niepełnosprawnych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.