Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ta biedacka lista ultra słabych ip tłumaczy dlaczego xszrot to chodzący trup i tylko rozdawnicza polityka niczym 500+ pozwala aby ta zielona szkarada stała na nogach:smutas:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale to będzie sztosik, dobrze ze mam 8 wolne i od rana będzie celebracja ostatniej dobrej gry na XSX :) 

Opublikowano

co? bombardowanie się dopiero zaczyna

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Sony miało niezły start generacji, ale takiego blitzkriegu Microsoftu nie spodziewał się nikt, a najbardziej już sami Japończycy. :obama: 

Historia lubi się powtarzać, nie można oddawać broni bo Japonia zrobi PEARL Harbor ;) 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Silne Sony, silny Microsoft i jebane przez corowców Nintendo.

Zapowiada się nam wyśmienita generacja. :fsg: 

Oj tak, chociaż Niny też wypuszcza dobre gry, Luigi Mansion 3, odyssey, kart, Metroid dread, Zelda, bayonetta przecież  to świetne gry z pokładami grywalności, wszystkie zaliczyłem i mega

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Przecież switch spoko zabawka  :) tylko chyba ktoś się yebnął w cenie i zamiast 150zł jest 1500  :))))

Opublikowano
25 minut temu, Pupcio napisał:

Przecież switch spoko zabawka  :) tylko chyba ktoś się yebnął w cenie i zamiast 150zł jest 1500  :))))

Ja premierowo dałem mniej niż 1500 wiec nie wiem skąd twoja cena i to z Zelda BOTW

Opublikowano

Fajne jest to, że na rynku są trzy różne konsole, o tak bardzo zróżnicowanym targecie:

-jesteś miłosnikiem zabawek dla sześciolatków, rzygających tęczą jednorożców i chinskich bajek, masz ciareczki słuchając utworu YMCA - wybierasz Nintendo

-jestes tatuskiem lubiącym proste niewymagające skilla i pomyslunku giereczki pod siódme piwo Harnaś, nie przeszkadza ci technologiczne zacofanie, a bazarowa jakość hardwaru to nie jest coś, co ci spędza sen z powiek - wybierasz Playstation5

-jesteś doświadczonym i wymagającym graczem, ceniącym next-genowe doznania, najwyższą mozliwą jakość i rewolucyjne rozwiązania typu Godpass - wybierasz XSX

I super. Wszyscy powinni byc zadowoleni :reggie:

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Daleko nie był. Technologiczny śmieć, a cena jak za XSS. XDDDDDDDDDDDDDD

image.png.0976b4e207b4ad52ef20765041ae1b50.png

XSS? No nie bardzo, nie jest to przenośna konsola z takimi sztosami nowościami. W trybie TV i tak nikt w to nie gra wiec jako handheld idealne rozwiązanie 

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

XSS? No nie bardzo, nie jest to przenośna konsola

Normalny Switch też nie jest.

Teraz, Whisker napisał:

z takimi sztosami nowościami.

Line up MSu jest kilka klas wyżej niż Nintendo, a nowości to czerwoni mają najmniej na rynku. Sprzęt "przenośny" do grania w "nowe" gry z WiiU i 3DSa.

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Fajne jest to, że na rynku są trzy różne konsole, o tak bardzo zróżnicowanym targecie:

-jesteś miłosnikiem zabawek dla sześciolatków, rzygających tęczą jednorożców i chinskich bajek, masz ciareczki słuchając utworu YMCA - wybierasz Nintendo

-jestes tatuskiem lubiącym proste niewymagające skilla i pomyslunku giereczki pod siódme piwo Harnaś, nie przeszkadza ci technologiczne zacofanie, a bazarowa jakość hardwaru to nie jest coś, co ci spędza sen z powiek - wybierasz Playstation5

-jesteś doświadczonym i wymagającym graczem, ceniącym next-genowe doznania, najwyższą mozliwą jakość i rewolucyjne rozwiązania typu Godpass - wybierasz XSX

I super. Wszyscy powinni byc zadowoleni :reggie:

Widać ze z grami masz małe doświadczenie a z Nintendo nawet zerowe i zatrzymane w erze N64 bo już na GCN pojawiały się świetne tytuły które z cukierkami nie miały nic wspólnego vide Resident Evil 0, Remake, Eternal Darkness, Rogue Squadron, Metal Gear Twin Snakes czy Metroid Prime 2 Echoes

Opublikowano

Chora cena za jakość tej konsoli nie wiem po co to bronisz whisker. A no tak. Jesteś klapem i lubisz bronić gówniane konsolę :)

Opublikowano

Normalny Switch też nie jest.

Line up MSu jest kilka klas wyżej niż Nintendo, a nowości to czerwoni mają najmniej na rynku. Sprzęt "przenośny" do grania w "nowe" gry z WiiU i 3DSa.

No jak nie jest? Premierowy Switch to wybór dwóch opcji TV i handheld i wszyscy grają na Handheldzie, pod kołderką albo w pracy jak Niny przykazało

Teraz, Pupcio napisał:

Chora cena za jakość tej konsoli nie wiem po co to bronisz whisker. A no tak. Jesteś klapem i lubisz bronić gówniane konsolę :)

Ceny nie bronie i nic takiego nie pisałem. Aczkolwiek będę bronił gier na tą konsolę bo mega grywalne i miodne których czasem próżno szukać u Sony czy Xboxa. Pomimo też tony gówna i pokemonów co jakiś czas wychodzą mega perły 10/10 i kto je ominą „bo tak” ten wiele traci z gier uwierzcie mi

Opublikowano
13 minut temu, dee napisał:

(...)

-jesteś śmieciojadem któremu nie przeszkadza to że 99% dostępnych gier zostało wydanych w ostatnich 20 latach, nie przeszkadza ci że gry jeszcze przed premierą stają się memem, masz wyjebane że pół świata gamingowego się z ciebie śmieje bo zjadasz kupę spod siebie, nie przeszkadza ci że pad do konsolo to żart na baterie! gorszej jakości niż chińska zabawka z bazaru u ruskich - wybierasz xboxa

:shieeet:

Opublikowano

i to jest też ostatnia konsola na której można było w takie gry pograć

No nie, posłuchaj, na Switcha masz - Bayonetta 1/2, Metroida Dread, Resident Evil 0/Remake, Re4,5,6, świetne mariany, mega przygody typu Zelda czy klimatyczny halloweenowy z zajebistym wykorzystaniem atutów konsoli Luigi Mansion. Wiec na tą chwile brakuje tylko nowego Residenta i Kolejnego Metroida 4 który jest w produkcji i jak można takie coś ominąć? No nie da się. A jeszcze Bayonetta 3 niedługo od platynowych! No nie da się przejść obok

Opublikowano

Piękny widok, fani youtube, plejśmieciary i nintendo jak te psy gryzą się pod stołem o ochłapy rzucane z zielonego pańskiego stołu :shieeet:

Opublikowano
17 minut temu, Whisker napisał:

Premierowy Switch to wybór dwóch opcji TV i handheld i wszyscy grają na Handheldzie, pod kołderką albo w pracy jak Niny przykazało

Jest za duży, za ciężki, a joycony nie nadają się do gry przenośnej stąd wymysły typu split pad pro od Hori. Konsole przenośne to są 3DS, Vita albo PSP co to je do kieszeni zmieścisz jak człowiek.

13 minut temu, Whisker napisał:

No nie, posłuchaj, na Switcha masz - Bayonetta 1/2, Metroida Dread, Resident Evil 0/Remake, Re4,5,6, świetne mariany, mega przygody typu Zelda czy klimatyczny halloweenowy z zajebistym wykorzystaniem atutów konsoli Luigi Mansion. Wiec na tą chwile brakuje tylko nowego Residenta i Kolejnego Metroida 4 który jest w produkcji i jak można takie coś ominąć? No nie da się. A jeszcze Bayonetta 3 niedługo od platynowych! No nie da się przejść obok

Te Mariany i Zeldy to są te gry dla dojrzałego odbiorcy które wymieniasz jednym tchem obok rewolucyjnego Resident Evil 4 czy wyśmienitego Eternal Darkness? :shieeet: GOD DAYUM SON, już nie szalejmy. To fajna zabawka dla każuali do grania w gry które są zbyt chujowe aby na telewizorze ktoś chciał w nie grać (słynne "zagra się na Switchu" w każdego crapa jaki wyjdzie). No fajna konsola dla każuali, ale Nintendo od 3DS zaczęło się staczać, aż osiągnęło dno swojej formie na Switchu.

Opublikowano
7 godzin temu, dee napisał:

Brzmi jak opis listerina :yeti:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.