Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ej, a pamiętacie te czasy gdy marka plejstejszyn była czymś więcej niż tylko synonimem porażki i przedmiotem kpin?

No ja już nie pamiętam :shieeet:

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

stosunek 115 mln do 50 mln nie wynosi 3:1

Podaj źródło na te 50 mln PLN

Bo to co w sieci jest na koniec października 2021 mówi o 8 mln PLN

image.png.6ed26514eb02ecfa7723b01be83ec4d2.png

Opublikowano

A to się jeszcze zmieni.

- PS5 nie ma na święta, a XSS jest. 

- Nie ma jeszcze PlayStationPC, a XboxPC jest.

- Nie ma jeszcze nowego PS Now, a Gamepass jest i rośnie.

Sony okłamało z tym "wierzymy w generację". Chyba, że wierzą w starą generację.:yao:

Nie wiemy też, jak ludzie zareagują na te PlayStationPC. Największe klapy są jednak mocno niedojebane i nie są zadowoleni z ich ukochanych gier na maszynie bez duszy. Zjeby mogą poczuć się oszukani i przejść na Nintendo. 

Opublikowano

Tak po ochłonięciu uważam, że meta kłamie i powinno się ujebać glutowi 10 punktów. 6/10 uczciwa ocena dla samograja. Fani sony takie lubią, to standardowo +2 do oceny.

Opublikowano

Bot myśli że zielone plus żółte da mu niebieskie.  A tu takiego uja. Klasa niebieska nieosiągalna.

3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Donek wolisz Kene czy Gluta?

Gluta może dziś sprawdzę ale chyba kene.

Opublikowano

Jaka szkoda że Kena to czasowy eks i w pełni rozwinie skrzydła dopiero na najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości, jedynym obecnie next genie, Zielonej Bestii :xboss:

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy tryb fabularny jest wycięty w MK11 na xboxie w GPU?

Opublikowano

Nom szkoda, że przestanie w tedy zarabiać i zawsze już będzie budżetówka w ewentualnej drugiej części.

1 minutę temu, Whisker napisał:

E no co ty. Spermer by musiał nie mieć honoru żeby tak zrobić...oh  wait. 

Opublikowano
10 minut temu, Whisker napisał:

xDDD 

Temat wyjaśniony na forum, temat do rozwiązania jednym kliknięciem w Google.

NIE TO ZBYT SKOMPILOWANE DLA KLAPERSKICH DZWONIĘ NA 112 POTRZEBNE WSPARCIE NIE MAM DOSTĘPU DO TRYBU STORY W MORTAL KOMBAT PRZYŚLIJCIE POMOC :shieeet:

Opublikowano

Zieolony cieć nadal uważa ze gra na XsX w porównaniu do ps5 może lepiej wyglądać i działać? Chyba w matrixie XD

…..oh wait

Opublikowano

Whisker może jednak zacznij od tego psiego patrolu, bo mortal może być zbyt skomplikowany jak nie dajesz rady ze sciagnieciem gry ;/

Lisciu skonczyl i jest zadowolony

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Zieolony cieć nadal uważa ze gra na XsX w porównaniu do ps5 może lepiej wyglądać i działać? Chyba w matrixie XD

…..oh wait

Myślisz, że te 200mln przelewu do EPIC to po co było? Nie stać karaczanów na dobre studia to robią takie chujowe zagrywki, ale lepszy CPU i GPU w BeastBoxie rozkurwia crossgenami najlepsze eksy na PS5. Za rok wychodzą już dedyki na nową generację i niech Bóg ma dla Was litość, bo BeastBox jej mieć kurwa nie będzie.

Opublikowano
Cytat

Whisker może jednak zacznij od tego psiego patrolu, bo mortal może być zbyt skomplikowany jak nie dajesz rady ze sciagnieciem gry ;/

Niech sobie kupi wersje na playszmate 4,5 :kaz: A nie, zaraz przecież klapy sa znane z tego że nie kupują gier na to gówno i wolą pograć na Xboxie:dynia:  

Opublikowano

Na xpiczke nawet multiplatformy nie kupuje, bo wszystko na ps5 śmiga w lepszej jakości i famerate. Kurzy się xkaszana, ale nie czekaj zaraz sprawdzę ci tam w fh5 ale w sumie po co jak się zbuguje i po chwili mnie z gry wywali. Fh5 przebiła w tym cp2077. Tam po godzinie mnie wywalało.

Opublikowano

Na JamnikBoxie to co możecie sobie conajwyżej boosta włączyć w grach sprzed 20 lat.

Jak wychodzi pokaz możliwości Unreal Engine 5 to JamnikBox dostaje zadyszki. Zostaje włączony downgrade celem utrzymania PRZYNAJMNIEJ 45 KLATEK/S. 

Czasem fps bosst, czasem downgrade boost. 

Opublikowano

Retrobeast :banderas:

Ściągniesz emulatory wszystkiego, a PsiaSraka nawet z ps2 nie potrafi.

Opublikowano

Emulowanie gier z 6 generacji gdy masz 12 terafanków? Najbardziej poyebany pomysł w konsolowie...:obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.