Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To jest najśmieszniejsze że to pierwsze i ostatnie sralo na te generację xd 

Girsy bez marcusa nieistnieja. Więc pewnie zrobią reboot, żeby uratować honor. Śmieszne gry od bethesdy na żółtko na MC.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Chciałeś powiedzieć - " pierwsza od czasów Gearsów 1".

Poza jedynką żadna inna cześć żadnej rewolucji nie wywołała, już sobie nie dopowiadaj.

Opublikowano

Nie śmiałbym się z xboxa o gearsów wiedząc że na sonce 5 będę karmiony sanboksowymi sequelami całą generację  :) A jeszcze do zestawu chyba zaczną dochodzić gry o rajtuzowcach marvela :sick:

co się stało z sony playstation? Ostoją prawdziwych zagrajmerów? Dużo smutku w mym sercu

Opublikowano

Jaki reboot jak maja historie do dokonczenia. Ty grales w to w ogole czy znowu TEORIA?

Opublikowano

Generacja ps5 ledwo się zaczęła a już dostępny returnal i demon soul. Nie sraj żarem, bo Sony was zayebe. 

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Jaki reboot jak maja historie do dokonczenia. Ty grales w to w ogole czy znowu TEORIA?

A komu potrzebne kończyć tą śmieszną historię. Przecież pisze odklejencu, że muszą uratować honor wydając reboota.

Opublikowano

Sony powinno zrobic reboot ps5, bo ten ogromny małż z 9tf nie pociagnie długo

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Generacja ps5 ledwo się zaczęła a już dostępny returnal i demon soul. Nie sraj żarem, bo Sony was zayebe. 

A komu potrzebne kończyć tą śmieszną historię. Przecież pisze odklejencu, że muszą uratować honor wydając reboota.

Demon soulsy i indyk bez grafiki? Wielkie dzięki sona, takie rozpoczęcie generacji to złoto

Opublikowano

chyba 8<10 co pokazało ostatnio demko Matrixa

Opublikowano

Idealne demko dla klapa - zero gameplayu i jeden filmik z poscigu z qte

Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że Xklocek series X przy tym zerze gameplayu i pościgu QTE klęknął do miecza potężnej ps5.

Opublikowano
30 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ciężko mówić o "już" w przypadku szybkiego portu z PS4 (ta grafika mówi wszystko) i remake'u gry z PS3. xdd Chciałeś powiedzieć DOPIERO, bo całą ósmą generację mieli żeby to wydać, ale Sony sztucznie wypchnęło te gry na PS5 only.

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Idealne demko dla klapa - zero gameplayu i jeden filmik z poscigu z qte

Brzmi jak Hellbaalde 2:shieeet:

28 minut temu, Pupcio napisał:

indyk bez grafiki? 

Digital Foundry twierdzi inaczej ale Pupcio wie lepiej gdzieś na zadupiu kraju:nosacz:

Opublikowano

Klaperskie już czują smród klęski przygód Alochy i wczytują protokół ALE KARTOS!!!

Yutuberzy nagrywający gameplaye z poprzedniego God of Dad mogą się spodziewać nagłego przyrostu wyświetleń :shieeet: Jutubello dał sygnał

Opublikowano

Gram sobie właśnie w Bioshocka 2 i pomyśleć, ze xbox360 kojarzył nam się kiedyś z takimi wybitnymi grami. Dawniej synonim jakości, teraz synonim gierek na 6/10 :( 

Opublikowano

Boty już obsrane przed 2022:obama: Co się dziwić jak ich konsola zaserwuje to 

Leaked Xbox exclusive &#39;Redfall&#39; screenshots show weapons, environments, and  menus | Windows Central

Another early screenshot for Starfield has been leaked online

Czy da się być niżej w łancuchu pokarmowym niż te niedożywione growo zwierzęta przywiązane na smyczpassie?:shieeet:

Opublikowano
23 minuty temu, izon napisał:

Gram sobie właśnie w Bioshocka 2 i pomyśleć, ze xbox360 kojarzył nam się kiedyś z takimi wybitnymi grami. Dawniej synonim jakości, teraz synonim gierek na 6/10 :( 

Właśnie zaczałem kolejny raz na Switchu (mam co prawda na Sonce ale chciałem na przenośniaku). Xbox - konsola nie potrzebna

18 minut temu, PanKamil napisał:

Boty już obsrane przed 2022:obama: Co się dziwić jak ich konsola zaserwuje to 

Leaked Xbox exclusive &#39;Redfall&#39; screenshots show weapons, environments, and  menus | Windows Central

Another early screenshot for Starfield has been leaked online

Czy da się być niżej w łancuchu pokarmowym niż te niedożywione growo zwierzęta przywiązane na smyczpassie?:shieeet:

Co to za gówno na górze? Bo na dole rozpoznaje bekafielda.

Opublikowano

redfail bajeczka o wampirach dla małych nastolatek:shieeet: idealny kontent dla typowego zielonego zwierzęcia zamkniętego w klatce przywiązanego do smyczpassa:shieeet:

Opublikowano
23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli tak wygląda życie na smyczy to ja nie chcę być wolny. GamePass rewolucja godna przejścia gier w 3D. :banderas:

18CF4CC6-8E08-4FEC-B6D0-BA58C7C5770D.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli tak wygląda życie na smyczy to ja nie chcę być wolny. GamePass rewolucja godna przejścia gier w 3D. :banderas:

Paolo, to tylko i wyłącznie netflix growy. Nic więcej. 

Opublikowano

Netflixem to będzie ten Sparcatus cały - pełen śmiecia jak PSNow, bez nowości, w dodatku ograniczony do jednego urządzenia. XGP to rewolucja, z resztą już samo Sony które rzekomo nic nie musi skleja na szybko próbę odpowiedzi na GodPassa. :lapka: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.