Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Panowie kiedy gramy klapy vs boty w Infinity? :)

Opublikowano

Ambasador microsoftu w polsce:

Spoiler

z20653088Q,Michal-Szpak.jpg

2 minuty temu, izon napisał:

Znajdz najpierw bota z Xboxem

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Halo Infinity? Nawet dzisiaj, z przyjemnością będę teabaggował wasze ścierwa, klapki osrane. :) 

Paolo ale Ty to przecież do drużyny klapow. Cw to Cw, w realu nie ma sensu udawać :)

Opublikowano

Kurva, izonek, zachowaj resztki godności, nie podlizuj się.

Opublikowano
22 minuty temu, dee napisał:

Kurva, izonek, zachowaj resztki godności, nie podlizuj się.

dee jaki zazdrośnik :rofl: 

Opublikowano

Synu, próbuję cie wychować na porządnego forumowicza, doceń to :shieeet:

Opublikowano

Kurwa MS jaki lakier ;/ Trzeba zacząć produkować farbki do figurek i kupic games workshop. Ip warhammera do gierek :banderas:

Opublikowano

Nie ma problemu Izon. Dziś na ubitej ziemi o 22 pasuje klapom? A nie czekaj, czuje juz smród obsarnych gaci że strachu przed potężnym teabagowaniem klaperskich scierw

Opublikowano
27 minut temu, benito82pl napisał:

Nie ma problemu Izon. Dziś na ubitej ziemi o 22 pasuje klapom? A nie czekaj, czuje juz smród obsarnych gaci że strachu przed potężnym teabagowaniem klaperskich scierw

O boziu, czemu ja nie mam teraz uberkonsoli?:whyyy:Rozwlekałbym klaperskie flaki po całej mapie:sapek:

Opublikowano

Benek jak się wozi multiplayerem w gierce z krasnalami. XD 

Opublikowano

No bo jak czytam te wasze pierdolenie że jak mało o giereczce stron na forumku to hujnia. A jak was wyjasnili chłopaki że jesteście pierdolonymi hipokrytami to zmiana tematu. Teraz Izon drze lacha że nas rozjebie w krasnale. Czekam na drużynę pierścienia( Izon, Wiskier, spermatello, Ty Liściu) i kogo jeszcze możecie wystawić? Czy jak zwykle pierdolicie kocopoly

Opublikowano
22 minuty temu, benito82pl napisał:

No bo jak czytam te wasze pierdolenie że jak mało o giereczce stron na forumku to hujnia. A jak was wyjasnili chłopaki że jesteście pierdolonymi hipokrytami to zmiana tematu. Teraz Izon drze lacha że nas rozjebie w krasnale. Czekam na drużynę pierścienia( Izon, Wiskier, spermatello, Ty Liściu) i kogo jeszcze możecie wystawić? Czy jak zwykle pierdolicie kocopoly

Co to za kolejny zielony nabuzowany karaczan? Czy bycie botem naprawdę równa się bycie spierdolencem bez dystansu?

Ja tam jestem chetny na gierkę, jak reszta ekipy tez to jedziemy, moge grac dzisiaj 20:30 albo od jutro od rana :)

6 godzin temu, izon napisał:

22 minuty temu, benito82pl napisał:

Teraz Izon drze lacha że nas rozjebie w krasnale. C

Albo niezła prowokacja, albo debil, hmm:shieeet:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Weź ogarnij team a boty się stawia. To że nie pisałeś że nas rozjebiesz fakt. Ale pewnie sobie wyobrażałeś. Więc  wychodzi na jedno:).

Panowie Igrzysk nam potrzeba!!!!

Opublikowano

Ja zagrałem z 3 mecze. Koło dobrego multi to nie stało. Nie mówiąc o tym że może buty czyścić multikowi z KZ 2, 3 i SF.

Opublikowano

Ja tam zagrałem pare meczów ale chyba dalej mam najniższa rangę :) Nie zmienia to Panowie faktu, ze adrenalinka w takim meczyku byłaby przednia i czuje, ze niebiescy wzniosą się na wyżyny. 

Opublikowano

Myśle że boty by wygrały - wszak to jest jedyna gra z MP na tej konsoli od dwóch dekad. U niebieskich się gra w wiele multików i ma się skilla w szerokim tego słowa rozumieniu. Nie to co jednoplatformowce - gamepassowyścigowce:reggie:

Opublikowano
8 godzin temu, Figuś napisał:

A Wy co, lakier do paznokci i lodówka na harnasie XD

Widać która firma jest poważna w dostarczaniu "gadżetów"

od sonki to nawet strach kupić konsole a co dopiero samochód :kaz: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.