Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Teraz producent tego pięknego łabędzia zrobi wszystko dla graczy, żeby ubić ms i jego marzenia o monopolu

20220121_233838.jpg

Podstawka pod konsolę wielkości małego telewizora.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tak się gra w gry

0E119241-21C0-499F-9050-FC6B47D8E0AF.jpeg

A teraz niech pokażą jak NIEgrają w XSX boty

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Widzę, że RE2 prawilnie na Xboxie. Dobrze, dobrze. Wiadomo, że najlepsze multiplatformy na najlepszym sprzęcie. :) 

A skończyłem ale najpierw prawilnie na PS :D  Dzisiaj jednak w nocy wjedzie Returnal, jakos do tej pory mnie nie kręcił ale za darmo to sprawdzę co to za sztos. 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

A skończyłem ale najpierw prawilnie na PS :D  Dzisiaj jednak w nocy wjedzie Returnal, jakos do tej pory mnie nie kręcił ale za darmo to sprawdzę co to za sztos. 

Jak dla mnie najlepsza gra na PS5, ale nie w zamysł - EKSIK WIEN JARANGO TYLGO BLEJSTEJSZYN, ale faktycznie bardzo udany, grywalny tytuł.

Opublikowano
26 minut temu, Whisker napisał:

Tak się gra w gry

0E119241-21C0-499F-9050-FC6B47D8E0AF.jpeg

A teraz niech pokażą jak NIEgrają w XSX boty

Mieliscie racje, playstation ma fajny dashboard :)

Opublikowano

Kolejny klaperski z Plejśmieciarą5 wstydliwie schowaną w kącie. Nic więcej nie trzeba dodawać :dunno:

Opublikowano

Szalona gamingowa noc w wykonaniu niebieskich. Donatello rzuca plejke w kąt pokoju tak gdzie jej miejsce, Whisker pod wpływem gra w dashboard xboxa za pomocą pada z ps5, a LiŚciu nie gra w gry.

Opublikowano
11 minut temu, dee napisał:

Kolejny klaperski z Plejśmieciarą5 wstydliwie schowaną w kącie. Nic więcej nie trzeba dodawać :dunno:

"Kill it with fire", ktore whisky ma w bibliotece, pasuje idealnie to sytuacji

Opublikowano

Bardzo mnie smuci fakt, że robienie tej fotki to była jedyna okazja w ciągu roku, gdy whisker mógł użyć Dual Bezsensa #piekloklapow

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Bardzo mnie smuci fakt, że robienie tej fotki to była jedyna okazja w ciągu roku, gdy whisker mógł użyć Dual Bezsensa #piekloklapow

Dzisiaj wieczorem będzie totalny mayhem, grane tylko na PS5 (chyba ze Extraction odpale by sprawdzić) i oranie Whiskey do rana w akompaniamencie next genu

I masa masa zdjec

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

hahaha jakie granie na PS5 jak tam nie ma w co grać? xd no ale jeszcze miesiąc i kończy się 9 miesięcy czekania na cokolwiek haha

No styczeń to nadrabianie ale luty!!!! To będzie uderzenie

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Szalona gamingowa noc w wykonaniu niebieskich. (...) a LiŚciu nie gra w gry.

Smutno się czyta takie wysrywy gdy zdaje sobie jednocześnie sprawę, że moja 6-cio letnia córka potrafi bardziej poprawnie złożyć zdanie niż domorosły inwestor na forum FPE.

Ale taki to target xboxa - głąby bez szkoły. Phil kupuj im studia - myśleć nie musza. 

Opublikowano

Nadrabianie tylko na ps5, bo na xboxie co dwa tygodnie nowosci w gamepass

Opublikowano

No teraz użyje się chyba za 2 lata

Bo perspektywa nowych gier odległa i bez terminów

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale taki to target xboxa - głąby bez szkoły

Może się kolego pochwalisz swoim świadectwem, bo czytając Twoje posty to mam poważne wątpliwości czy skonczyłeś gimnazjum.

Opublikowano

To nie odpalaj. wlacz sobie ps5. Nawet jak nie bedziesz grał to przedmuchasz trochę kurzu.

Opublikowano

Ale chyba za mało bo gra długa a 0,7 to na kilka godzin tylko, ehh trzeba się przejść do sklepu :/ Sony to jednak dostarcza gatunków a nie press X i wyścigi :/  Ta generacja jest 14:1 i to widać, może te kupione cwelo studia dopiero na XSX 2 coś pokażą bo teraz to zieloni przejebali totalnie!

A teraz porównajcie sobie linę up - Horizon 2, GT7 i RAGNAROK VS NIC w 2022 dla XSXa (sorry będzie stalker przesunięty na koniec roku hahahahahahahaaaahaahaahahahaa)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Dobrze że trzymasz konsole na sedesie, daleko nie będziesz miał jak się napierdolisz 

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał:

Dobrze że trzymasz konsole na sedesie, daleko nie będziesz miał jak się napierdolisz 

Niebieska szlachta się bawi i gra a zieloni w sobotę ? Czytanie newsow z ppe i komentowanie zakup Spencera hahah

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.