Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
19 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Days Gone to gówno godne śmieciary z Gamepassa. Przyjedź, włącz zmysł, ubij potwory, powtórz. Kwintesencja najgorszego ubiraka.

Ale dodaj do tego fabule i mocarny klimat i mamy świetna produkcje

34 minuty temu, dee napisał:

Nikt się nie obawia o plejśmieciarę5, bo każdy ma tę martwą konsolę w głębokim poważaniu :shieeet:

Każdy jej pragnie a Ci co marzyli już mają

4 godziny temu, LiŚciu napisał:

Ale trzeszczy pad. Graczu wybierz mądrze.

Trzeszczy to mało powiedziane :/ 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
19 godzin temu, Pupcio napisał:

days gone dobre ip xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fabuła i mocarny klimat w days gone xDDDDDDDDDDDDDD świetna produkcja :dynia:

Opublikowano

Musiałem uzupełnić post bo whiskas się nayebał i mówi że days gone to dobra gra xDDDDD

Opublikowano
44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Gówno.

Skończyłeś? Przecież tam nawet OST wymiata, dla fanów zombie albo Walking Dead to przecież spust od razu

Opublikowano

Gry ubisoftu też są tak niedopracowane i mają fabułe dla daunów? Dobre były też te loadingi co filmik :pawel: Tylko to niebieskie robactwo potrafi wynieść takiego średniaka na piedestał no ale co robić jak dobrych gier ani widu ani słychu od 2015 :)

Opublikowano

Panowie jestem tak najebany whiskey że zgubiłem na chacie gdzieś Dual Sens’a macie jakieś pomysły gdzie może być? Pad od XSX to wiem gdzie leży (w szafie)

ps. A muszę grać i kończyć kolejne tytuły 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Poszukaj w dupie. Może haptykami sobie dogadzałeś

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No to wyciągnij pada od Xa, bo Dying Light 2 najlepszy na Xboxie. Mówiłem, to dopiero początek.

Niemal 20% więcej pikseli renderowane przez Nadboxa, a różnica ta będzie tylko rosnąć :banderas:

Opublikowano
17 minut temu, Bzduras napisał:

Niemal 20% więcej pikseli renderowane przez Nadboxa, a różnica ta będzie tylko rosnąć :banderas:

Bez RT i z 15 klatkami? Bez wykorzystania SSD a przedewszystkim DUAL SENSE?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Pokażcie mi faktycznie różnice na korzyść Xboxa a obiecuje Wam kupić w pudełku DL2 i zrobić zdjęcie że gram na XSX

kurwa właśnie czytam opinie i faktycznie chyba lepiej się prezentuje na szmacie X ale bez Dual Sense traci na znaczeniu :/ ehh i co tu wybrac bo grę MUSZĘ KUPIC

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
15 minut temu, Whisker napisał:

bez Dual Sense traci na znaczeniu

DualSense jest bez znaczenia. Realnie nie ma żadnego wpływu na grę, przesiadka na dowolnego innego pada jest bezbolesna.

Po prostu Sony to taki pozór next-gena, a XSX to po prostu next-gen z definicji.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

DualSense jest bez znaczenia. Realnie nie ma żadnego wpływu na grę, przesiadka na dowolnego innego pada jest bezbolesna.

Po prostu Sony to taki pozór next-gena, a XSX to po prostu next-gen z definicji.

No nie, odpal Dirta5, moto GP 5 i zobaczysz jaka przepaść jest. Tutaj technologia robi ultra robote

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

No nie, odpal Dirta5, moto GP 5 i zobaczysz jaka przepaść jest. Tutaj technologia robi ultra robote

Dajże spokój, na luzie można się przenieść na drugą platformę. DualSense robi robotę z początku, ale jak człowiek się przyzwyczai to potem jest już tylko meh, ok, może być. Znacznie bardziej odczuwam przejście z 4K na np. 1080p, od razu widać. DualSense to tylko estetyka.

Opublikowano
29 minut temu, Whisker napisał:

Pokażcie mi faktycznie różnice na korzyść Xboxa a obiecuje Wam kupić w pudełku DL2 i zrobić zdjęcie że gram na XSX

kurwa właśnie czytam opinie i faktycznie chyba lepiej się prezentuje na szmacie X ale bez Dual Sense traci na znaczeniu :/ ehh i co tu wybrac bo grę MUSZĘ KUPIC

Według porównania z DF obie wersjr w zasadzie wyglądają i chodzą na ogół tak samo. Jedyne różnice to:

- W trybie resolution XSX ma minimalnie wyższa rozdzielczość (1800p vs 1944p), a PS5 ma lepsze cienie.

- W trybie performance PS5 ma lepsze cienie.

Więc... ostatecznie to raczej PS5 wypada lepiej.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dajże spokój, na luzie można się przenieść na drugą platformę. DualSense robi robotę z początku, ale jak człowiek się przyzwyczai to potem jest już tylko meh, ok, może być. Znacznie bardziej odczuwam przejście z 4K na np. 1080p, od razu widać. DualSense to tylko estetyka.

Nie, później odkrywasz że wjazd w kałuże urywa ci łapy na padzie a jeszcze dalej że fajerwerki rozchodzą się po całym padzie!

Opublikowano

Dying Light 2 ty kurwo czemu lepiej działasz na XSX? Może będzie Patch premierowy?

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Już dajże spokój whisker, kogo ty chcesz oszukać?

Jak kupię wersje na XSX to tylko dlatego ze lepsza wersja, Jebac to

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Już się zaczyna wyparcie, ale o lepszym framerate na XSX nie powie.

haaaa tfuuuu

Oj już się tak kolego nie triggeruj :empathy:

Szczerze to przejrzałem "co piszą", sam nie oglądam jeszcze.

A gra sama w sobie mnie nie rusza więc może być i w 800p 20fps na PS5 a na Xie 8K 120fps :turned:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.