Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście, aczkolwiek wyparcie znane już z historii zielonych. Zaraz się okaże że jednak nie są fanami Call of Duty

A w ogóle gry next genowe ich nie interesują i lubią tylko płacić abonament

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 godzin temu, UberAdi napisał:

Stan gier online na konsolach 2022:

Xbox - Są gry ale zepsute od miesięcy a developerzy nie potrafią ich naprawić

Playstation - Nie ma nic poza CoDem i Fifą

Nintendo - xD

Tysiące graczy w Miaro Kart każdego dnia:)

Sory za nieobecność ale Nintendo tak rozjebało, ze nie mogłem się pozbierać.

Opublikowano

Straszne, co posiadanie niebieskiej ladacznicy bez gier robi z mózgami niebieskich małp :obama:

Wirus plejstejszyn nieodwracalnie uszkadza tkankę mózgową, mocniej niż harnasie i denaturat zwyczajowo konsumowane na melinach u klaperskich. 

Czy jest jeszcze ratunek dla tych nieszczęśników? 

Opublikowano

jak tylko nabieram ochoty na switcha to odpalam 3ds i magicznie jestem wyleczony. Jezu, jakie te gierki z pamperkiem sa slabe.

Opublikowano

jeszcze z fire emblem zrobili jakis waifu harem i xeno tez anime pedalstwo z cycami. jebane nintendo.

Opublikowano

Przejebane tak się nie znać na grach jak inch :obama:

Opublikowano

Zdziwiony nie jestem:pawel:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Napisz do adminów, wezmą Cię pod parasolkę :nosacz3:

Opublikowano

Nie, nie. Nie, nie, nie. Ale będe wrzucał za każdym razem gdy mu znowu pęknie psycha lub dupa. Zresztą fajnie się czyta jak forumek ma go za przygłupa. 

Opublikowano

Ale chvj nas obchodzą twoje minusiki, do budy.

Opublikowano

Dziś literek na uczczenie ukończenia i zagrywania w Returnal, szkoda że zielony bociska takich gier nie maja :/ a niedługo Aloy

C12C368A-7C72-4DCE-AB67-19C4EA8F715C.jpeg

Opublikowano
1 minutę temu, Hubert249 napisał:

@Whisker  JW Red Label? Kupiłeś w Biedronce czy nalali ci prosto z dystrybutora na Orlenie? 

Dzisiaj z Obajtkowego raju, litr to chyba za mało już bo się kończy a tutaj dalej tyle sztosow 

Opublikowano

Zagadka wyjaśniona, do PadlinaStation 4.5 nie warto podchodzić na trzeźwo

Opublikowano

Ten Red Label w świecie whisky jest tym samym czym gry na plejśmieciarę w świecie konsol.

Szajsem dla januszy bez gustu :shieeet:

Opublikowano

Cyganka wróży z kart, lata minione dni, o jak daleko stąd matula ma...czekałem tyle dni, czekałem tyle lat, dziś pod eskortą psów idę pod sąd. Na sali rozpraw jest, świadkowie zlitujcie się za trybunałem świat, kurewski skład.Wolność zabrali mi, marzenia rozwiał wiatr, a te więzienne dni czekają mnie...żegnajcie koledzy ze wspólnej kradzieży, żegnajcie dziewczęta z miłości mej...a kiedy dadzą mi, wyrok co czeka mnie upuszczę głowę w dół i pójde se...opuszczę głowę w dół, wskoczę w więzienny strój, a ty matulo ma nie przejmój sie,a ty matulo ma nie przejmój sie

To piosenka o Botach a my Niebiescy bawimy się dalej na wolności 

Poszedł litr i jeszcze mało, grania sporo, na Xa odpaliłem tylko RS i chuj nie działa, wracam do PS5

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
5 godzin temu, 20inchDT napisał:

jak tylko nabieram ochoty na switcha to odpalam 3ds i magicznie jestem wyleczony. Jezu, jakie te gierki z pamperkiem sa slabe.

Grałeś w odyssey? Albo Luigi Mansion 3 ja skończyłem obie i są to sztosy, polecam!!!!

Opublikowano
6 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Soul się najbardziej jarał CrossFireX. Pamiętam.

Lord erektor to prawie doszedł u maniaka ogłaszając "OSTATNI COD NA NADSTATION W 2023":shieeet:

No kuwa chyba nie:dynia:  życie jest piękne bo bez przerwy kopię zielona januszerke gejmingu:banderas:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Ale się upodliłi, jest piątek wieczór a oni pouciekali. Zero argumentów, zero faktów. Opluci i sponiewierani, takie to życie bota

57 minut temu, PanKamil napisał:

Lord erektor to prawie doszedł u maniaka ogłaszając "OSTATNI COD NA NADSTATION W 2023":shieeet:

No kuwa chyba nie:dynia:  życie jest piękne bo bez przerwy kopię zielona januszerke gejmingu:banderas:

Ten gościu (Soul) jest skończony, na YouTube wszystkie komentarze to mu jadą, że się nie zna na grach, że wymyśla, że pierdoly gada z kosmosu, odklejka totalna, niedługo memy będą z tym znawcom

Choroszcz bez skierowania

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

@Whisker jesteś czy zaliczyłeś zgona? xd U mnie nocka, na łączach spokój, więc ogrywam sobie Godrizon w Meksyku. Niesamowite jest ile miłości czuć w tej grze, a dusza konsolowego gamingu wręcz wylewa się z ekranu. Potrzeba niemałego talentu, aby tchnąć życie w tak nijaki setting jak Meksyk, ale Playgrounds staneło na wysokości zadania.

Prawdziwi mistrzowie gatunku, obecnie ścisła czołówka branży, perła w koronie Xboxa.

Opublikowano

Kto płacze ze mną  

Sins of the Father!

Jestem w ekstazie 

Szmatozielonki zapamiętajcie te utwory., tego nie da się zapomnieć!!!!!!!!!

Po prostu pięknie 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Kureski skład

5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

@Whisker jesteś czy zaliczyłeś zgona? xd U mnie nocka, na łączach spokój, więc ogrywam sobie Godrizon w Meksyku. Niesamowite jest ile miłości czuć w tej grze, a dusza konsolowego gamingu wręcz wylewa się z ekranu. Potrzeba niemałego talentu, aby tchnąć życie w tak nijaki setting jak Meksyk, ale Playgrounds staneło na wysokości zadania.

Prawdziwi mistrzowie gatunku, obecnie ścisła czołówka branży, perła w koronie Xboxa.

Miałem tak samo przez kilka nocek a później meh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.