Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Dirt 5 najgorszy racer w jakiego grałem na XSX. Too easy too boring.

To jednak polecam na PS5 bo serio tutaj Dual sense robi mocno, ustawiasz też Apple Music i soundtrack z Motorstorm i gra się wybornie. Takto wiem że ta gra kasztan ale swoje plusy ma

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

- Jack Daniels

- czteropak żubra

- Plejka 5

- pilot do plejki

czy można bardziej wygrać życie? :banderas:

I zapomniałeś dodać:

- masa nowych next genowych produkcji

- imersja po alkoholu to jakbyś był w Night City, tutaj nie ma kompromisów 

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

No będzie w piątek przeca premiera ale to nie znaczy że już nie można świętować zwycięstwa!

żubr to tylko deser ewentualny, główne skrzypce gra JD (ciekawe czy na dziś wystarczy)

:D 

a teraz dokańczam Dirta5 bo platyna kwestia czasu a zostało mi jedno trofi, wychodzi na to że więcej grałem w tą grę niż Forze5 a przecież porównując oba tytuły Horizon wydaje się lepszy, może to ta haptyka? Triggery? Dual Sense zmienia wszystko!

W Halo to ja mam 100h więcej na liczniku od Ciebie wieśniaku :usmiech: 

A w samochody gram raz na ruski rok. 

Po za tym co innego wyprowadzić sie z miasta na tereny pod miejskie niż ze wsi przyjechać do miasta  :usmiech:

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Ktoś serio gra w Cyberpunka na PadlinaStation 4.5, gdzie musieli wyciąć ruch uliczny żeby działało na tym antyku? BOHATERSKO

Opublikowano
6 minut temu, Lord Protector napisał:

Whisker prosty chłop ze wsi co dorobił się trochę grosza w mieście, ze wsi wyszedł ale wieś  z Whiskera nigdy nie wyjdzie. 

Brzmi jak lord erektor z radomia:pawel:

Opublikowano
2 minuty temu, Lord Protector napisał:

Po za tym co innego wyprowadzić sie z miasta na tereny pod miejskie niż ze wsi przyjechać do miasta  :usmiech:

Achiv masz mniej w Halo i takie są fakty, pokazać Ci? A w forzie to pewnie za trudna wiec się nie dziwie :D ej serio zapytam co ty masz z tym miastem i wsią? Co Cię tak to trapi? Akurat tu gdzie mieszkam to miasto i od urodzenia i cały czas wiec o chuj Ci chodzi? :D 

Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

- Jack Daniels

- czteropak żubra

- Plejka 5

- pilot do plejki

czy można bardziej wygrać życie? :banderas:

żuberek w butelce a nie puszce, hrabiemu się powodzi, dorobiewicz yebany :[

Opublikowano
8 minut temu, Lord Protector napisał:

Lordzie XSX a czemu takie gorsze statystyki od Niebieskiego?

5CF2AAE6-92C1-4177-9DAA-1C55687F68D2.jpeg

7F3A7B7E-BDEC-487E-B78A-E805B5DA04C6.jpeg

Albo tutaj:

Domniemam że nie przeszedłeś THE GUNK EKSKLUZIF 

D97E402D-9A50-4386-AEFD-07CB0F7654EE.jpeg

Opublikowano
22 minuty temu, Whisker napisał:

teraz ulepszony CyberPunk w najlepszej wersji PS5

Ta twoja najlepsza wersja na PS5 to graficznie przy pecetowej wygląda jak jakaś smartfonowa wersja dla retardów. 

Opublikowano

Zapewne w Gersach to samo, taki to Lord Protector że niebieska menda ma lepsze staty hłe hłe

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

Ta twoja najlepsza wersja na PS5 to graficznie przy pecetowej wygląda jak jakaś smartfonowa wersja dla retardów. 

Jaki PC? Przecież my tu o konsolach. Jakbym chciał to z samych butelek po Jacku Danielsie złożyłbym PC potwora ale jak konsolowa tęcza

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Jaki PC? Przecież my tu o konsolach

No jak jaki? No PC wasz przyjaciel podobno. Tak mówi Spermuś.

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

No jak jaki? No PC wasz przyjaciel podobno. Tak mówi Spermuś.

Przyjaciel to za dużo powiedziane, kolega owszem ale moim kolegą od picia jest XSX i jemu przybijam pionę, wiem że z PS5 jestem zwyczajnie lepszy w każdym aspekcie ale na XSX też gram wiec zawsze poklepie po ramieniu garbatego kolege

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Whisker celebrację zaczął dość wcześnie, bo najgorszą wersję Cyberpunka nazywa najlepszą, a Dirta 5 woli od dopieszczonego pod każdym względem Godrizona 5. :D 

Nie że wolę. Po prostu więcej wydaje mi się ze grałem bo zbliża się platynka. No co ja poradzę że FZ5 nie obsługuje Dual Sense przecież na tym padzie nawet zwykła kałuża czy złapanie pobocza to rozkosz zmysłów.

Opublikowano

Whisker, nie pisz takich kłamstw o DualSense, bo jak czytam o tym, że czuć tam deszcz albo w Returnal można z zamkniętymi oczami wiedzieć co się dzieje wokół Ciebie to wiem, że broszurki reklamowe wiechały za mocno. xd Wyruchali was na "wierzymy w generacje", na rzekomy nieosiągalny SSD i teraz w złości będziesz wyprowadzał na manowce niezdecydowanych graczy. :/ 

Opublikowano

Whiskas i ta jego wesoła odklejka od rzeczywistości :reggie:

Whiskas a dlc do Horizona bierzesz na premiere, czy poczekasz aż kumpel kiedys kupi i ci pożyczy (jak z tym Rachetem)? :shieeet:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
11 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Whiskas i ta jego wesoła odklejka od rzeczywistości :reggie:

Whiskas a dlc do Horizona bierzesz na premiere, czy poczekasz aż kumpel kiedys kupi i ci pożyczy (jak z tym Rachetem)? :shieeet:

Mam z GPU, a czy DLC wprowadzi coś ciekawego? W ogóle na dniach premiera że się tak jarasz? Odnośnie Ratcheta kolega pożyczył bo czemu nie? Mamy taka możliwość na PS5 jak wymiana gier, jak za dawnych lat, tradycja zobowiązuje :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

W sumie szanuję, okradanie chujowych twórców z ich pracy.

jak Żonie / bratu / rodzinie  pożyczasz auto to tez traktujesz ja jako złodzieja? No Ty kupiłeś auto a ona korzysta, złodziej co? :D 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

jak Żonie / bratu / rodzinie  pożyczasz auto to tez traktujesz ja jako złodzieja? No Ty kupiłeś auto a ona korzysta, złodziej co? :D 

To zakup długoterminowy i dość drogi, a gry przechodzi się w kilka godzin i kosztują grosze. Nie rozumiesz porównania? Trudno. Jak film zajebiesz z neta to pewnie też nic się nie dzieje.

Opublikowano

Whiskas udaje że nie jarzy że pytam go o Horizon FW na playdziwke 4,5 :yao:

Ale i w tym przypadku tez pewnie bedzie grzecznie czekał az kolega kupi i pożyczy.  

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Akurat okraść GG to nie grzech. Może jak zaczną tworzyć coś innego niż ubisofciaki w otwartym świecie to dostaną moje pieniądze, ale teraz nie dość, że zagram za darmo to jeszcze po angielsku żeby obniżyć statystyki grających po polsku. :D 

Opublikowano
5 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Whiskas udaje że nie jarzy że pytam go o Horizon FW na playdziwke 4,5 :yao:

Ale i w tym przypadku tez pewnie bedzie grzecznie czekał az kolega kupi i pożyczy.  

Znowu Ci się wydaje! ;) 

D4A5753F-E91C-4DD3-B97E-28B9EABDC06B.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.