Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

PIOTERZE, chyba czas obrać stara taktykę "pokaż screeny".

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 minut temu, PanKamil napisał:

Piter Parker zapewne po kryjomu zagrywa na nadkonsoli PS5

Opublikowano

Whiskas jaki dumny że od roku kupuje pierwszą gre na premiere na playdziwke 4,5 :yao:

Ach ci niebiescy teoretycy gamingu:kaz:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
13 minut temu, PanKamil napisał:

Nie ma potrzeby. Po roku od premiery playdziwki 4,5 to nawet najbardziej zatwardziałe niebieskie retardy w końcu kupią choć jedną gre na premiere. 

Opublikowano

ciekaw jestem czy pasjonaci innych branż np. samochodów, czy telefonów komórkowych, też podniecają się na widok reklam i blibordów na ulicy?

Opublikowano

Klapers gonna klap :dunno:

Opublikowano

Na premierę Xboksa też podświetlali:

0875007782fceecd1b17ad9ca2e6a260.jpg

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

ciekaw jestem czy pasjonaci innych branż np. samochodów, czy telefonów komórkowych, też podniecają się na widok reklam i blibordów na ulicy?

Nie, takiego rozmachu nie ma, to tylko konsole! Jak znajdziesz to nobel. Tylko PS5 wyświetlało się na całym świecie, to było wydarzenie, NIE ZAPOMNĘ GO NIGDY! Pokazy, podniecenie, celebracja! PS5 wjechało jak nowy Bóg

Opublikowano

XSX pokazany został światu jako zwiastowanie nowej generacji, power your dreams, najlepsze studia 1st party, a to wszystko na imprezie prasowej od graczy dla graczy, targetu konsoli. PS5? Pokazywano na muralach, w kinach przed Vegą, na bilbordach na Mahattanie (gdzie reklamę miał chociażby mata XDDDD), ale nie na imprezach specjalistycznych. 

W telewizji też zobaczysz reklamę Skody, ale nikt nie reklamuje tam Maserati ani RolceRoysa. Dlaczego? Target RR nie ogląda telewizji, a PS5 - nie gra w gry. :reggie: 

Opublikowano

To się idealnie wpasowuje w target marki plejstejszyn.

Nowy film Vegi, kebsik i harnaś, kontrolny wpierdol spuszczony konkubinie, odpalenie świntej plejki, ucieczka przed dzielnicowym i tak się dzieje życia cud.

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Zapewne w Gersach to samo, taki to Lord Protector że niebieska menda ma lepsze staty hłe hłe

Nie wiem czy wiesz ale gamescore czy liczba trofeów to żaden wyznacznik :usmiech:

Bardziej bym się skupił na godzinach spędzonych z grą a tam nie zostawiam nawet suchej nitki na Tobie 

Opublikowano
23 minuty temu, Lord Protector napisał:

Nie wiem czy wiesz ale gamescore czy liczba trofeów to żaden wyznacznik :usmiech:

Bardziej bym się skupił na godzinach spędzonych z grą a tam nie zostawiam nawet suchej nitki na Tobie 

Tak se tłumacz 

Opublikowano
11 minut temu, Whisker napisał:

Tak se tłumacz 

to ty se tak tłumacz :) 

Halo Infiniti czas 110 godzin

Halo Master 370 godzin 

No ale whisker ma więcej Gamescora xd 

Opublikowano
23 minuty temu, Lord Protector napisał:

Tak se tłumacz 

12 minut temu, Lord Protector napisał:

to ty se tak tłumacz :) 

Halo Infiniti czas 110 godzin

Halo Master 370 godzin 

No ale whisker ma więcej Gamescora xd 

To przez tyle godzin nie zdobyłeś achivów? Przecież w online wpadają, to musieli Cię nieźle bić przez te 400 godzin :D 

Opublikowano

Kurwa 400 godzin, czujesz to? Przecież tyle gier można zrobić na 100% w tym czasie a ten dobił mniejszy wynik achiv niż ja przez 30h to się nazywa skill

Opublikowano

400h w najbardziej skillowym multi na konsolach? Dopiero początek przygody, ale to dla Xboxa, a nie januszy battlefiledowych. W ogóle jakie zezwierzęcenie, tak bardzo nie mieć Halo, żeby poniżać się jakimiś CoDami czy innymi Battlefieldami. XDDDDDDDDDDD

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

400h w najbardziej skillowym multi na konsolach? Dopiero początek przygody, ale to dla Xboxa, a nie januszy battlefiledowych. W ogóle jakie zezwierzęcenie, tak bardzo nie mieć Halo, żeby poniżać się jakimiś CoDami czy innymi Battlefieldami. XDDDDDDDDDDD

W Halo Infinite mam spory Lv ale przy tym dostaje wysokie punktacje i czasem acziki za wyjątkowe akcja a u Was tego nie widzę tzn że was biją na serwerach? Apropo BF2042 mam już 40lvl jak to wytłumaczyć? Chyba Kocham gry :) ale to musi płynąc krew gracza niebieskiego a zielonego który się świadomie odcina od gier

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Apropo BF2042 mam już 40lvl jak to wytłumaczyć? Chyba Kocham gry :)

obstawiam problemy z bania jak grasz w tego kasztana

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Spoko, ciekawe kiedy Sony wyda next-gena.

Podejrzewam, że okolice 2027 roku, akurat jak wyjdzie jakaś pierwsza sensowna gra na current genowego Xboxa:)

Opublikowano
12 minut temu, Whisker napisał:

W Halo Infinite mam spory Lv ale przy tym dostaje wysokie punktacje i czasem acziki za wyjątkowe akcja a u Was tego nie widzę tzn że was biją na serwerach? Apropo BF2042 mam już 40lvl jak to wytłumaczyć? Chyba Kocham gry :) ale to musi płynąc krew gracza niebieskiego a zielonego który się świadomie odcina od gier

Tak, to prawda. Świadomie odcinam się od gówien dla januszy, ale to musi chyba płynąc jakiś olej w głowie, a nie majaki przepitego łba. :) 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Tak, to prawda. Świadomie odcinam się od gówien dla januszy, ale to musi chyba płynąc jakiś olej w głowie, a nie majaki przepitego łba. :) 

Świadomie odcinasz się od Sony czyli 3/4 gier badum tsssss

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.