Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ekskluzywne early access do Elden Ring? TYLKO XBOX

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, drozdu7 napisał:

Haha zawsze jest review bombing jak gracze przejrzą ze to nie są takie cudowne gierki :) weźcie im poprawcie to meta na 93 xd

Ps5 luz, exy sony luz, ale to community to Prawo i Sprawiedliwość gamingu. Już lepsi są Nintendowcy, po cichu się pedałują w jednym dziale 

No daje spokój. Te małpy zawsze coś gadają o nieuczciwych ocenach, Gays Done skrzywdzone, Alocha 2 93 na MC (ale niektórzy liczyli że będzie pobicie rekordu MC) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Dobrze, że kupiłem nowego peceta, to nie będę musiał grać w tych nextgenowych 30 FPS albo FHD bez AA.

Opublikowano
9 minut temu, SnoD napisał:

Dobrze, że kupiłem nowego peceta, to nie będę musiał grać w tych nextgenowych 30 FPS albo FHD bez AA.

Na razie to se w chuja możesz pograć a nie Aloy 2 na PC chyba że mowisz o Youtubie

Opublikowano

Tylko że nikt nie chce w to grać :smutas:

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Tylko że nikt nie chce w to grać :smutas:

Najgorętszy temat na forum i wszystkie boty go śledzą i piszą wiec chyba wszyscy chcą grać. My gracze gramy a hejterzy oglądają na YouTube i się pałują

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Na razie to se w chuja możesz pograć a nie Aloy 2 na PC chyba że mowisz o Youtubie

Nie muszę grać na premierę nie mówiąc już o tym, że trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby dzisiaj płacić 300 zł za grę na PS5.

A biorąc pod uwagę, że Jimbo już zapowiedział ekspansję na PC, to w Alohę 2 i tak prędzej czy później zagram na PC i nie będę musiał sobie wmawiać, że 30 FPS jest git.

Zawsze mogę sobie tego crossgena odpalić na PS4 jak będę chciał 30 FPS.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
1 minutę temu, SnoD napisał:

Nie muszę grać na premierę nie mówiąc już o tym, że trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby dzisiaj płacić 300 zł za grę na PS5.

A biorąc pod uwagę, że Jimbo już zapowiedział ekspansję na PC, to w Alohę 2 i tak prędzej czy później zagram na PC i nie będę musiał sobie wmawiać, że 30 FPS jest git.

Zawsze mogę sobie tego crossgena odpalić na PS4.

Jakie tłumaczenia ale najważniejsze że nie ograsz na PS5, zostanie Ci CZEKANKO albo wersja na PS4. 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

YDaje dwa tygodnie i zaczną wychodzić bolączki, bo można okłamywać się, że gra jest zajebista jak wydalo się na nią 3.5 bomby, ale wewnętrzny dysonans weźmie górę.

Juz wychodzi potężny problem z pop upem, przydługim i nudnym wstępem, tym że gra nie angażuje i ludzie wolą zabierać się za backlog, a to dopiero początek.

Zapamiętajcie, to gra od wyrobników z Guerilla Games, od zawsze druga liga.

Opublikowano

A kto płaci 300? Ja dałem 269 i jeszcze dostałem dwa bilety do kina wartości 28zl. Sony rozpieszcza

Opublikowano
23 minuty temu, Bzduras napisał:

Ekskluzywne early access do Elden Ring? TYLKO XBOX

Looz. W tym pokazie slajdów nie dojdziecie do 1 bossa a już premiera na Sonce będzie :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

YDaje dwa tygodnie i zaczną wychodzić bolączki, bo można okłamywać się, że gra jest zajebista jak wydalo się na nią 3.5 bomby, ale wewnętrzny dysonans weźmie górę.

Juz wychodzi potężny problem z pop upem, przydługim i nudnym wstępem, tym że gra nie angażuje i ludzie wolą zabierać się za backlog, a to dopiero początek.

Zapamiętajcie, to gra od wyrobników z Guerilla Games, od zawsze druga liga.

Za dwa tygodnie to niebiescy skończą fantastyczna grę i przeskoczą na kolejną czyli GT7 a wy dalej będziecie szczekać 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Looz. W tym pokazie slajdów nie dojdziecie do 1 bossa a już premiera na Sonce będzie :kaz:

Pokaz slajdów? Czy my gramy na PadlinaStation 4.5?

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Za dwa tygodnie to nie niebiescy skończą fantastyczna grę i przeskoczą na kolejną czyli GT7 a wy dalej będziecie szczekać 

Hahahaha tak jak pisałem. Growy fastfood. Za 2 tygodnie DLC do GTS z 2017 roku hahahahah

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Jakie tłumaczenia ale najważniejsze że nie ograsz na PS5, zostanie Ci CZEKANKO albo wersja na PS4. Czyli jak zwykle

Wolę poczekać na prawilną wersję niż grać w 60/1080p bez AA. 

Opublikowano

Jak pokaz slajdów to tylko cwelstation 4.5 bez gier  :kaz:

FL-3hHAWUAIxn0J?format=jpg&name=large

:yeti:

Opublikowano
14 minut temu, SnoD napisał:

Wolę poczekać na prawilną wersję niż grać w 60/1080p bez AA. 

Co za myślenie, w starsze gry tez nie grałeś bo chodziły w 15 klatkach i czekałeś dopiero do remasterów? Zresztą co mnie to czekaj sobie, ja z całym światem premierowo będę zaliczał ;) tylko uważaj na spoilery

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

Jak pokaz slajdów to tylko cwelstation 4.5 bez gier  :kaz:

Czy to jest to słynne 30fps, które wygląda jak 50?

Opublikowano

2 minuty temu, Whisker napisał:

Co za myślenie, w starsze gry tez nie grałeś bo chodziły w 15 klatkach i czekałeś dopiero do remasterów?

No ale bądźmy poważni - to nie jest ani Godrizon czyli najlepsza gra w gatunku, ani tytuł który wyznaczy trendy w branży, ani developer który jest gwarantem jakości. To kolejny open-world od Sony, powielający mnóstwo schematów które znam od pierwszego asssins creed w 2007.

Taka gra sobie odleży, zostanie połatana i spadnie do tych 100zł. Akurat wyjdzie definitive na PC.

Opublikowano

Whisker a bolą was kukle od bycia zapinanym przez jima od roku? Masakra, 3 i pół bomby za ledwo działający produkt różniący się tym że teraz ta gruba paskuda ma włosy w nosie

Opublikowano

No i spadek jakości -> ocena sequelu niższa niż pierwowzoru, rzekomo pomimo znacznie wyższego dopracowania gry. No to jak odejmiemy od tego bonus za ex na sonkę to masz obraz potężnego średniaka 7/10. Czyli typowe Sony od czasu jak skurwili swoje 1st party do cna.

Opublikowano

Whiskas jakie wyparcie, mamy 2022 a nie 1990. No ale dla fanów PS najważniejszy photo mode, wtedy nawet 0 FPS może być.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.