Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, Whisker napisał:

Niebiescy Wikingowie spożywają wszystko, wysokie i niższe trunki, dlatego wybierają mądrze i oceniają najlepiej!

Po prostu żałujesz moczymordo na coś lepszego - pijesz aby się najebać, czyli w analogii growej masz wirtualny fastfood - bezmózgie giereczki, wszystkie takie same, a na Xboxie niszowe gatunki i najlepsi reprezentacji z tych popularniejszych.

Potęga PlayStation? Słodkie kłamstwo w które chcą wierzyć niebieskie imbecyle. :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Na Xboxie niszowe gatunki

Słodkie kłamstwo w które chcą wierzyć zielone imbecyle. :)

Najbardziej casualowa konsola w historii i niszowe gatunki? :rofl: Xbox to typowy growy popcorn dla Amerykanów; za grosz tu ambicji czy niszowych projektów.

Opublikowano

Niezła posucha na plejce skoro w temacie dedykowanym od kilku stron toczy się dyskusja o The Order 1886 xDDD 

Read at Dawn, koleje zabite przez sony studio 

Opublikowano
13 minut temu, Czoperrr napisał:

Niezła posucha na plejce skoro w temacie dedykowanym od kilku stron toczy się dyskusja o The Order 1886 xDDD 

Read at Dawn, koleje zabite przez sony studio 

No, ale co ma być jak w temacie Alochy 2 znów rozmawiają ze sobą 3 osoby na krzyż. xddd Po prostu Sony jest niewypałem tej generacji, bo nagle okazało się, że nawet te niebieskie zwierzęta mają dość grania przez ostatnie 6 lat w kolejne iteracje reskina dwóch open-worldów i jeszcze sobie te niebieskie sc00rwesyny każą płacić 3.5 bomby za te niedoróbki xdddd

no i tyle zostaje na koniec - wspominki - "gooorła, ale ten Orderek to był supcio *kwiiiik*, 3h scenek 3h walking sima 0 replayability. A driveclub? no ten deszczyk OMG, szkoda, że gra zdechła, NO ALE KIEDYŚ TO BYOOOO" XDDDD

Opublikowano

Wystarczy żeby sony się przerzuciło na zloty środek jak np w anczarted z dwiema babami, jedna trochę większa lokacja dla chętnych. 

Opublikowano

Liczę, że GoWik Ragnarok zostanie jednak w konwencji hubowej jak reboot z 2018 - zwłaszcza, że pozwala to na nieco krótsze sesje z poczuciem spełnienia, że w grze faktycznie wydarzyło się coś więcej niż randomowy fight z n-tym przeciwnikiem.

Opublikowano

Zabawne, że na premierę The Order 1886 był szkalowany, DriveClub tak samo nie podszedł większości graczy (mi się podobał, mam platynę), a teraz wspominane są jako magnum opus gier na PlayStation. To tylko pokazuje w jak słabej pozycji znajduje się PS4.5. 

Opublikowano

Cała strategia marketingowa Sony opiera się na nostalgii i "kurła, kiedyś to było". Są jeszcze baranki, które tę ściemę kupują :sonkassie:

Opublikowano

To jest target, ludzi co grają na Plejaku z przyzwyczajenia, bo ja serio nie jestem w stanie uwierzyć, że ktoś gra powiedzmy te 25+ lat, widzi kolejny reskin sony the ubigame w otwartym świecie i nie mówi do siebie "ej ku,rwa, może już dość? może warto wyjść poza schemat jednego gatunku?". Po prostu trzeba być jakimś każualem, bez krzsztyny krytycznego podejścia do medium żeby przyjmować te sonowskie balasy (niewypał GT7, kolejne ubisofciaki) bez mrugnięcia powieką.

Opublikowano

Miała byc atomówka, sony znowu wystrzeliło z kapiszona xD

:shieeet:

Ile jeszcze takich kompromitacji zniosa klaperskie

Niebieskie robactwo jak sie nagle jara starociami z PS3, WSTECZNA TAKA DOBRA :sonkassie:

Edytowane przez dee

Opublikowano

I na chuj mi ten XDboks teraz? Trzeba opchnąć to ścierwo jebane, póki nie jest martwe.

Opublikowano

3$ więcej miesięcznie niż GPU, a i tak z gorszą ofertą bez gier day one od PS i z kiepskim streamingiem. Ciekawe co tam biorą w tym Sony.

Opublikowano

hahah rozi jakie sztuczne jaranko tym kastratem od sony XDDD. abonament streamowania gierek taki dobry XDddd co za falszywa morda

Opublikowano

No polecam temat PS5 news ostro tam chłopaczyna odpływa z cyklu ciekawe czy gry z abonamentu będą znikać czy nie xDDDD

Czekamy teraz aż Rozi założy temat cebula PS plusowa xD 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
1 minutę temu, Lord Protector napisał:

No polecam temat PS5 news ostro tam chłopaczyna odpływa z cyklu ciekawe czy gry z abonamentu będą znikać czy nie xDDDD

Czekamy teraz aż Rozi założy temat cebula PS plusowa xD 

Kto? Rstooy? No chłopaczek ewidentnie przyleciał z niebieskiej planety odklejenia. :kekw:

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

xbox? po co to żyje?

Najlepsze jest to, że nic nie wychodzi na tą szmatę w tym roku xd Chyba, że jakiś imbecyl czeka na Starfielda od Bethesdy, no ale nie wierzę, że tacy są. I te super gry day one, jak Symulator Koszenia trawy, ja pierdole xdddf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.