Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
33 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Cudownie Spencer zaorał wersję gier na płytach w tej generacji. Najpierw uzależnił szympansy od GP  a po cichu nie wydał jeszcze żadnej gry na płycie na XSX. Haha. Co najlepsze kupując xsx to bez internetu nie uruchomisz konsoli. Hahaha. A tfuu na takie praktyki.

Ty spermiarz weź mi wyjaśnij ten fenomen "allways online". Gdzie ty kurwa mieszkasz? W Albanii? Masz neta tylko w parzyste dni czy jak? 

Jakoś na forum potrafisz, codziennie wysrywać te swoje idiotyczne posty, więc raczej nie masz problemów z dostępem do sieci. Nie rozumiem bólu dupy o wymóg stałego połączenia z siecią. Dziś internet jest jak prąd, bez niego większość urządzeń jest bezużyteczna. Tak samo jest z konsolami, telefonami czy nawet telewizorem. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 945,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
41 minut temu, Hubert249 napisał:

Ty spermiarz weź mi wyjaśnij ten fenomen "allways online". Gdzie ty kurwa mieszkasz? W Albanii? Masz neta tylko w parzyste dni czy jak? 

Jakoś na forum potrafisz, codziennie wysrywać te swoje idiotyczne posty, więc raczej nie masz problemów z dostępem do sieci. Nie rozumiem bólu dupy o wymóg stałego połączenia z siecią. Dziś internet jest jak prąd, bez niego większość urządzeń jest bezużyteczna. Tak samo jest z konsolami, telefonami czy nawet telewizorem. 

Wyjmij kija z pizdy

Opublikowano

Always online to zjebana praktyka i nie wiem jak mozna tego bronic, nawet w cw:reggie:

Opublikowano

Jak już nawet zasrane T-mobile udostępnia w abonamencie za 60 zł LTE 5G bez limitów danych, to trzeba mieć coś nie tak z głową żeby cokolwiek pisać potrzebie połączenia z siecią. Sam lubię pudełka, ale dzisiaj to zwykłe śmieci i strata przestrzeni.

Opublikowano

Szczególnie Gran Turismo 7 pokazało, jakie to always online jest cudowne. Gra demo za 350 złotych? Ależ proszę. Trzeba być kompletnym durniem, żeby popierać always online. No ale jak boty są na smyczy śmiećpassowej, to jak mogą mówić inaczej?

Opublikowano

A i tak pół forum z PS5 kupiło za 300 zł.

Opublikowano

Niebieskie śmierdziele, jak tam to skikające w 50fps crossgenowe gówno zwane GT7? Gra ktoś w to jeszcze? :yao: Czy dalej czekacie na tego VRR-a :kaz:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał:

Szczególnie Gran Turismo 7 pokazało, jakie to always online jest cudowne. Gra demo za 350 złotych? Ależ proszę. Trzeba być kompletnym durniem, żeby popierać always online. No ale jak boty są na smyczy śmiećpassowej, to jak mogą mówić inaczej?

Karakanie, ale nie musisz być ciągle online aby grać w tę gry, chłopie. :rotfl: Ściągam grę z GamePassa i o ile nie jest online only to mogę grać bez podłączenia do sieci.

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Karakanie, ale nie musisz być ciągle online aby grać w tę gry, chłopie. :rotfl: Ściągam grę z GamePassa i o ile nie jest online only to mogę grać bez podłączenia do sieci.

Chyba trzeba być cały czas podpiętym do sieci, ale trudno mi to zweryfikować bo ostatni raz nie miałem połączenia z Internetem z 15 lat temu.

Opublikowano
6 minut temu, SnoD napisał:

Chyba trzeba być cały czas podpiętym do sieci, ale trudno mi to zweryfikować bo ostatni raz nie miałem połączenia z Internetem z 15 lat temu.

XGP sprawdza licencję na gry chyba comiesięczne, więc można jak najbardziej korzystać offline - to ostatnie potwierdziłem empirycznie. :sonkassie:

Opublikowano

Paolo ma rację - jak masz ustawioną konsolę domową to możesz być offline przez jakiś dłuższy czas, a i tak gry z gp bedą dzialac

Opublikowano

Czy może być większe poniżenie niż kurwbox pokonany przez cukiereczki droższe niż smiecpass:kekw::kekw::kekw:

20220402_232105.thumb.jpg.51319a6da2a89ac047b1ed7959c610ed.jpg

Opublikowano
16 minut temu, 20inchDT napisał:

Paolo ma rację - jak masz ustawioną konsolę domową to możesz być offline przez jakiś dłuższy czas, a i tak gry z gp bedą dzialac

Właśnie mi przypomniałeś, że nie mam XsX ustawionego jako konsolę domową.

Opublikowano

Nie pytałem gościa co nie lubi gier na konsole. 

Opublikowano
Cytat

Nie pytałem gościa co nie lubi gier

Brzmi jak MOPŚciu  

Opublikowano

Na PS5 gram do upadłego ale zastawnika mnie czy w marcu czy kwietniu coś nowego na Xa wyszło? Bo już zapominam powoli o tej konsoli :/ jest aż taka bieda?

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Granie na PS5 do upadłego? W sensie do czasu aż zaliczysz zgona przed konsolą?

A wystarczyło by żeby grał na xboxie to by dźwięk tego szroto-pada nie dał mu zasnąć.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

A wystarczyło by żeby grał na xboxie to by dźwięk tego szroto-pada nie dał mu zasnąć.

Możemy się okłamywać, że pad od Xboxa NIE JEST najlepszym padem na rynku, ale to tylko - jak sam napisałem - kłamstwo. Obaj wiemy, że MS jest tutaj bezkonkurencyjny.

Opublikowano

Moze gdyby mial symetryczne analogi i krzyzak ktory nie jestem gownem :kekw:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.