Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kup plejstejszyn 5, ograj raczeta to pogadamy. Na razie wypad do budy:shieeet:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 945,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Rachet? Co ja mam 15 lat? Beka z dałnów. 

Opublikowano

Oczywiście, ze jest platyna w Ratchecie. Ja proponuje zobaczyć ilu zielonych przeszło dwie pierwsze misje w nowym Halo to jest beka :yao: Generalnie na śmietniku widać, ze casualowe frajerstwo odpala średniaka na 5 minut i wywala z dysku żeby zrobić miejsce na kolejnego śmiecia. I tak w oczekiwaniu na 2026..

Opublikowano

• 30fps exploring/battles, 60fps menues
  • PS1 runs better than PS4 running on PS5
  • title screen runs at 12/13 fps
  • 3D elements are around 900p to 936p

Kiedy PSX z 1994 ma lepszą płynność niż cwelstation 4.5 bez gier   :kekw::kekw::kekw:

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Microsoft Flying Simulator = fotorealizm, najpiękniejsza gra na konsolach. Jakich? Konsolach Xbox, bo PlayStation jest za słabe na taką grafikę. :( 

a nowa strona, bo prawda, standard

:yao::yao::yao:

Walka MSF pokazuje, w jak ciężkiej dupie są boty. 

Opublikowano

Może czeka na dlc z samolotami anime :kekw:

Opublikowano

Karzeł znowu szuka tryhardow z dupy bo ma za dużo czasu w bezgrowiu zboxa:kekw:

Opublikowano
21 minut temu, LiŚciu napisał:

Karzeł znowu szuka tryhardow z dupy bo ma za dużo czasu w bezgrowiu zboxa:kekw:

Ten przynajmniej ma xboxa w przeciwieństwie do wowiarza i innych upośledzonych zielonych gimbow z cw :reggie:

Opublikowano
9 minut temu, izon napisał:

Ten przynajmniej ma xboxa w przeciwieństwie do wowiarza i innych upośledzonych zielonych gimbow z cw :reggie:

Co z tego że ma xboxa jak od rana do wieczora szuka tweetów mając nadzieje że znajdzie gre w której na sonce jest 1 fps mniej niż na debilboxie. 

Taki obraz gamepassa

Opublikowano

Faktycznie, na szrot z xboxa żal marnować oleda 60 cali, telefon wystarczy do tych retro  popierdolek :)

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Faktycznie, na szrot z xboxa żal marnować oleda 60 cali, telefon wystarczy do tych retro  popierdolek :)

To powinieneś był zadowolony, bo to wciąż lepsza oferta niż to skurwysyństwo od Nintendo. XD

a Daddy oczywiście świetna robota - tym niebieskim oszołomom trzeba pokazywać rzeczywistość, bo oni dalej coś pierdolą o jakiejś dominacji Sony i majaczą jakby robili oni lepsze gry od MSu :rotfl:

Opublikowano

Ale xbox series x jest super. Gram teraz w super grę na niego. RDR 2 z 2018 roku xd xd xd. Zapomniałem o bateriach i kuhwa wieczorem nie pogram xd xd

Ale to nic. Na ps5 gt7, returnal, horizon. Dodatkowo cp2077 I elden ring. Dodatkowo dwa naładowane pady nextgenowe. Sony przyjaciel.

Opublikowano

4k w 30 klatkach, jprdl . Średniowiecze

Opublikowano

Niebiescy BEZKONSOLOWCY zamiast grać lub spędzać czas z rodziną znowu cały weekend ujadanie w CW :shieeet:

Biedni ludzie.

Opublikowano
59 minut temu, dee napisał:

Niebiescy BEZKONSOLOWCY zamiast grać lub spędzać czas z rodziną znowu cały weekend ujadanie w CW :shieeet:

Biedni ludzie.

Z cyklu Weekendowy deebil nie zawodzi: wejdę w weekend w CW i pocisne innym, ze piszą w weekend w CW. Ale im dojebalem :reggie:

Opublikowano

Eksperyment udany, kundelek reaguje prawidłowo na należne mu miano BEZKONSOLOWCA :shieeet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.