Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

GOWa 2018 nie jestem w stanie tytułować najlepsza gra nawet na potrzeby CW. Są jakieś granice :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ucz się kamilek, są granice których nawet Izon nie potrafi przekroczyć w służbie sonki.

Opublikowano
35 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

DLC do GoW 2018? Czekam, ogra się w Spartakusie za uczciwe 10EUR.

ciekawe czy znowu zamiast ciekawych bossow dadza 10 wersji kolorystycznych trolla :kekw:

takie perełki jak days gone kasuja, a ciagna dalej gow

Opublikowano

No niesamowite, casuale lubią gry dla casuali

gow vs gta 5 :kekw:

Opublikowano

Tymczasem w zielonym kurwidołku akceptacja najgorszych open worldów bo po 6 latach wpadnie do smiecpassa:kaz:

czy da się upaść niżej? Tak:kekw:

Cytat

Origins i Valhalla polecam z czystym sercem. Warto dać jej szanse i wyzbyć się uprzedzeń. To dwie bardzo dobre gry, które mają bardzo mało wspólnego z poprzednikami. 

Cytat

Jak dla mnie Origins najlepszy z tej nowej trylogii asasyńskiej. Jak ktoś jeszcze nie ograł, jak najbardziej warto.

:shieeet:

Opublikowano

Boty walczą Microsoftem który ma wyjebane na Xboxa :kekw: I jego targetem jest rynek PC. W gamepassie kolejne zrzuty smieciary, ubisofciaki i indyki. To jest upadek konsoli do grania.

Z Xboxa360 można zrobić śmigło helikoptera - tak szybko się w grobie przewraca :kekw:

Opublikowano

W 2018 miały miejsce premiery Pray Mooncrash i  Pillars of Eternity 2, więc jakieś Gowy, Rdry i inne symulatory chodzenia, czy jazdy konnej raczej miały ciężko :):)

Opublikowano

Sonka w sercu, ale jaranie sie takimi grami jak horizon czy gow to musi byc jakis mocny trolling.

Opublikowano
5 minut temu, Shen napisał:

Sonka w sercu, ale jaranie sie takimi grami jak horizon czy gow to musi byc jakis mocny trolling.

To taki sam trolling jak jaranko samolocikami i najgorszym halo w historii :)

Opublikowano

Najgorsze Halo już dawno jest za nami a nosiło numerek 5. 

Opublikowano

GOW 2018 to znakomity przykład wymuszonego trendu w studiach Sony, że wszystkie wysokobudżetowe gry muszą być filmowe. I tak z szybkiej, intensywnej oraz epickiej sieki zrobili mozolne filmowe doświadczenie ALE z jednego ujęcia. Szkoda, bo oryginalna seria dzisiaj byłaby chyba jedyną wysokobudżetową grą w swoim gatunku. A teraz to setny twór inspirowany Soulsami.

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pomyśleć, że składane na szybko Halo rozjebało w drobny mak wszystko co wydało Sony w 2021.

Co to będzie jak faktycznie zaczną się starać? :obama: 

O HI można powiedzieć wiele, ale na pewno nie, że było składane "na szybko".

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pomyśleć, że składane na szybko Halo rozjebało w drobny mak wszystko co wydało Sony w 2021.

jedyne co halo rozjebalo to  sobie głupi ryj :kekw: zdechło tak samo szybko jak nowy battlefield

Opublikowano

Na PC tak, na XBOXIe dalej gra w to sporo ludzi. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Bo nic innego nie ma na tej zyebanej konsoli to grają w: 

D442F62C-E908-4B54-8A0D-66078E703FCA.jpeg

Opublikowano
45 minut temu, Shen napisał:

jedyne co halo rozjebalo to  sobie głupi ryj :kekw: zdechło tak samo szybko jak nowy battlefield

Bujda na resorach. Na samym Steamie peak to 10K graczy, a do tego dodaj jeszcze ludzi na Xboxie i Xbox for PC. W kilkanaście sekund mam pełne lobby, wszystko działa jak należy. 

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Bujda na resorach. Na samym Steamie peak to 10K graczy, a do tego dodaj jeszcze ludzi na Xboxie i Xbox for PC. W kilkanaście sekund mam pełne lobby, wszystko działa jak należy. 

ale Shen na pewno grał i widział na własne oczy te puste serwery, prawda?

Opublikowano
49 minut temu, LiŚciu napisał:

Bo nic innego nie ma na tej zyebanej konsoli to grają w: 

D442F62C-E908-4B54-8A0D-66078E703FCA.jpeg

Nie no, po prostu giera zajebista i tyle, liściu coś czego na playśmieciu nie ma...tam tylko cinematiki na wekend i do kosza :) 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Shen jest jeszcze na fali dopaminy po zakupie nowej konsoli, ale daję mu 3 tygodnie i szybko będzie skrucha, że nie ma w co grać a konsola nie dostarcza. 

mam liste zrobiona, nie wiem czy do konca roku sie wyrobie ze wszystkimi sztosami, a tu jeszcze switch dostarcza atomowki co chwile :fsg:

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał:

mam liste zrobiona, nie wiem czy do konca roku sie wyrobie ze wszystkimi sztosami, a tu jeszcze switch dostarcza atomowki co chwile :fsg:

aha :)

Też tak myślałem, a potem miesiąc zabawy i pół roku czekania na dobrą grę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.