Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

GOWa 2018 nie jestem w stanie tytułować najlepsza gra nawet na potrzeby CW. Są jakieś granice :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 946,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ucz się kamilek, są granice których nawet Izon nie potrafi przekroczyć w służbie sonki.

Opublikowano
35 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

DLC do GoW 2018? Czekam, ogra się w Spartakusie za uczciwe 10EUR.

ciekawe czy znowu zamiast ciekawych bossow dadza 10 wersji kolorystycznych trolla :kekw:

takie perełki jak days gone kasuja, a ciagna dalej gow

Opublikowano

No niesamowite, casuale lubią gry dla casuali

gow vs gta 5 :kekw:

Opublikowano

Tymczasem w zielonym kurwidołku akceptacja najgorszych open worldów bo po 6 latach wpadnie do smiecpassa:kaz:

czy da się upaść niżej? Tak:kekw:

Cytat

Origins i Valhalla polecam z czystym sercem. Warto dać jej szanse i wyzbyć się uprzedzeń. To dwie bardzo dobre gry, które mają bardzo mało wspólnego z poprzednikami. 

Cytat

Jak dla mnie Origins najlepszy z tej nowej trylogii asasyńskiej. Jak ktoś jeszcze nie ograł, jak najbardziej warto.

:shieeet:

Opublikowano

Boty walczą Microsoftem który ma wyjebane na Xboxa :kekw: I jego targetem jest rynek PC. W gamepassie kolejne zrzuty smieciary, ubisofciaki i indyki. To jest upadek konsoli do grania.

Z Xboxa360 można zrobić śmigło helikoptera - tak szybko się w grobie przewraca :kekw:

Opublikowano

W 2018 miały miejsce premiery Pray Mooncrash i  Pillars of Eternity 2, więc jakieś Gowy, Rdry i inne symulatory chodzenia, czy jazdy konnej raczej miały ciężko :):)

Opublikowano

Sonka w sercu, ale jaranie sie takimi grami jak horizon czy gow to musi byc jakis mocny trolling.

Opublikowano
5 minut temu, Shen napisał:

Sonka w sercu, ale jaranie sie takimi grami jak horizon czy gow to musi byc jakis mocny trolling.

To taki sam trolling jak jaranko samolocikami i najgorszym halo w historii :)

Opublikowano

Najgorsze Halo już dawno jest za nami a nosiło numerek 5. 

Opublikowano

GOW 2018 to znakomity przykład wymuszonego trendu w studiach Sony, że wszystkie wysokobudżetowe gry muszą być filmowe. I tak z szybkiej, intensywnej oraz epickiej sieki zrobili mozolne filmowe doświadczenie ALE z jednego ujęcia. Szkoda, bo oryginalna seria dzisiaj byłaby chyba jedyną wysokobudżetową grą w swoim gatunku. A teraz to setny twór inspirowany Soulsami.

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pomyśleć, że składane na szybko Halo rozjebało w drobny mak wszystko co wydało Sony w 2021.

Co to będzie jak faktycznie zaczną się starać? :obama: 

O HI można powiedzieć wiele, ale na pewno nie, że było składane "na szybko".

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pomyśleć, że składane na szybko Halo rozjebało w drobny mak wszystko co wydało Sony w 2021.

jedyne co halo rozjebalo to  sobie głupi ryj :kekw: zdechło tak samo szybko jak nowy battlefield

Opublikowano

Na PC tak, na XBOXIe dalej gra w to sporo ludzi. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Bo nic innego nie ma na tej zyebanej konsoli to grają w: 

D442F62C-E908-4B54-8A0D-66078E703FCA.jpeg

Opublikowano
45 minut temu, Shen napisał:

jedyne co halo rozjebalo to  sobie głupi ryj :kekw: zdechło tak samo szybko jak nowy battlefield

Bujda na resorach. Na samym Steamie peak to 10K graczy, a do tego dodaj jeszcze ludzi na Xboxie i Xbox for PC. W kilkanaście sekund mam pełne lobby, wszystko działa jak należy. 

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Bujda na resorach. Na samym Steamie peak to 10K graczy, a do tego dodaj jeszcze ludzi na Xboxie i Xbox for PC. W kilkanaście sekund mam pełne lobby, wszystko działa jak należy. 

ale Shen na pewno grał i widział na własne oczy te puste serwery, prawda?

Opublikowano
49 minut temu, LiŚciu napisał:

Bo nic innego nie ma na tej zyebanej konsoli to grają w: 

D442F62C-E908-4B54-8A0D-66078E703FCA.jpeg

Nie no, po prostu giera zajebista i tyle, liściu coś czego na playśmieciu nie ma...tam tylko cinematiki na wekend i do kosza :) 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Shen jest jeszcze na fali dopaminy po zakupie nowej konsoli, ale daję mu 3 tygodnie i szybko będzie skrucha, że nie ma w co grać a konsola nie dostarcza. 

mam liste zrobiona, nie wiem czy do konca roku sie wyrobie ze wszystkimi sztosami, a tu jeszcze switch dostarcza atomowki co chwile :fsg:

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał:

mam liste zrobiona, nie wiem czy do konca roku sie wyrobie ze wszystkimi sztosami, a tu jeszcze switch dostarcza atomowki co chwile :fsg:

aha :)

Też tak myślałem, a potem miesiąc zabawy i pół roku czekania na dobrą grę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.