Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Paolo dalej opiera się magii switcha? C H O R E

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 946,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Od samego oglądania trailera mam wrażenie, że mogą się wypalić szare komórki:

Wow, będzie walka o grę roku ze Starfieldem

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Paolo dalej opiera się magii switcha? C H O R E

lepiej w wowa pograc :pawel:

Opublikowano

Paolo tobie nie wstyd grać w wowa i jednocześnie udzielać się na największym w polsce forum o tematyce o zagrajmerskiej? To tak jak byś był smakoszem gówna i przyszedł na forum deserów :)

Opublikowano

Yamete paolo chan :(

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie, lepiej ogrywać gry z PlayStation 2 na PS5 i płacić 2 bomby za latające po 9zł na Steamie starocie.

Idealny target na golenie baranów.

O to dodali wsteczną na ps5? Przeciez usluga smiecpass to jest właśnie golenie frajerów: wrzucili gierki, ktore sa za darmo na epicu albo po 2 zł na gogu i liczą sobie za to 7 bomb :facepalm:

Edytowane przez izon

Opublikowano

@Pupcio Nie ma litości dla nintendowskiego śmiecia, kolego pupcio. Zbyt wielu dobrych chłopaków przekabacił na złą stronę. :/ 

Do generacji szóstej włącznie Nintendo miało swój charakter i ewidentnie walczyło o target corowców - czego peak zaobserwowaliśmy na Gacku. Niestety, postępująca każualizacja i sukces Wii sprawiły, że Nintendo poszło w ilość, nie zważając na jakość ani swoją fanbazę.

Do niedawna jednak od tego raka uchowały się moje ukochane kieszonsolki, ale Switch to wszystko pogrzebał - powstała jakaś pozbawiona charakteru abominacja nie będąca ani konsolą stacjonarną, ani porządnym przenośniakiem, którego głównym daniem są kilkuletnie pory gier które każdy już dawno ograł. Potwornie się zeszmaciło Nintendo, ale ja do tego kurestwa ręki nie przyłożę.

Muszę z tym kurestwem jechać krótko, bo chociaż Nintendo we mnie miłość do gier obudziło to teraz najwyższa pora wyciągnąć trupowi wtyczkę. :( 

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Yamete paolo chan :(

Człowieka wyciągniesz z podlasia, ale podlasia z człowieka już nie. Chłop stracony.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

@Pupcio Nie ma litości dla nintendowskiego śmiecia, kolego pupcio. Zbyt wielu dobrych chłopaków przekabacił na złą stronę. :/ 

Do czasów generacji szóstej Nintendo miało swój charakter i ewidentnie walczyło o target corowców czego peak zaobserwowaliśmy na Gacku. Niestety, postępująca każualizacja i sukces Wii sprawiły, że Nintendo poszło w ilość, nie zważając na jakość ani swoją fanbazę. Do niedawna jednak od tego raka uchowały się moje ukochane kieszonsolki, ale Switch to wszystko pogrzebał - powstała jakaś pozbawiona charakteru abominacja nie będąca ani konsolą stacjonarną, ani porządnym przenośniakiem, którego głównym daniem są kilkuletnie pory gier które każdy już dawno ograł. Potwornie się zeszmaciło Nintendo, ale ja do tego kurestwa ręki nie przyłożę.

No większych zjebów od nintendowców to matka ziemia nie spłodziła a konsola nintendo switch to najniższej jakości sprzęt od czasu polystation ale niektóre gierki giga koks

Opublikowano

Nintendo było dla corowcow? Czego to się człowiek na tym forum nie dowie ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

No większych zjebów od nintendowców to matka ziemia nie spłodziła a konsola nintendo switch to najniższej jakości sprzęt od czasu polystation ale niektóre gierki giga koks

true, napisałem, ze mi sie podoba pierwsza czesc xeno bardziej od drugiej, to juz mi zajebali minusami, chorzy ludzie.

Opublikowano

Serce się kraje jak czytam takie wzruszające historie. Nie chcę tego robić, bo walczyć z czymś co się kochało nad życie boli jak nic innego na świecie, ale robię to dla was. Aby czerwona zaraza nie wyrządziła już więcej żadnej krzywdy. :( 

Opublikowano

Ja się pytam w czym Wii czy Wii u były takie lepsze od Switcha? Konkrety proszę.

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Ja się pytam w czym Wii czy Wii u były takie lepsze od Switcha? Konkrety proszę.

W niczym, to samo gówno, ale przy WiiU coś tam się jeszcze starali. Stacjonarki Nintendo skończyły się na Gacku, przenośniaki - na 3DSie.

3 minuty temu, Czoperrr napisał:

a jakieś exy?

ChuChu Mangekyo Sharingan no Tokyo-to - Ultra Reverse Edition, dla takich gier warto mieć sonkę :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Wii było lepsze bo było tańsze i odpalało gry z gamecube

switch odpala gry z wiiu

Spoiler

jak zaplacisz 2 bomby za remaster :kekw:

Opublikowano

złom nie odpala xenoblade chronicles x ;(

Opublikowano

Nie miało się też wrażenia że rozsypie Ci się w dłoniach i nie dryfowały gałki jak krążownik moskwa przed zatonięciem 

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

złom nie odpala xenoblade chronicles x ;(

chyba jedyna duza gra z wiiu ktorej nie wrzucili na switcha

Opublikowano

Swiczowcy? Podludzie. 

Najgorsze ze moje ulubione marki takie jak bayonetta jest uwieziona w tym szambie nintendowskim i dwójka nie wiadomo czy wyjdzie na normalnej konsoli :/

Opublikowano

Brawo! Wszystkie zaliczone łącznie z Zeldą :)

3E90402E-C5C7-4BCA-8790-94F995F33E89.jpeg

3 minuty temu, oFi napisał:

Swiczowcy? Podludzie. 

Najgorsze ze moje ulubione marki takie jak bayonetta jest uwieziona w tym szambie nintendowskim i dwójka nie wiadomo czy wyjdzie na normalnej konsoli :/

Dwójeczka sztosik i czekam na trójkę ;) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Brawo! Wszystkie zaliczone łącznie z Zeldą :)

3E90402E-C5C7-4BCA-8790-94F995F33E89.jpeg

Dwójeczka sztosik i czekam na trójkę ;) 

Wiedźmin uratował xśmiecia, ale zestawienie i tak pokazuje jaki gamingowy margines to jest Xbox.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.