Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Popatrzcie na pada nowej generacji

68029BF1-37C8-4482-A7C3-488588AE1721.jpeg

Edytowane przez Wesker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

A teraz elite v2 Które ma same problemy a fani Xa dali 7 stów za ten chłam

E955CD8A-0CC7-4143-9398-C3EC1FFBB8A3.jpeg

E71D2ADC-FB57-4C7C-B6E1-C3E5981D25B6.jpeg

4E6D0DCF-BF8C-4766-91B3-41B8F6165C2C.png

5CAEDC2D-C18F-44FC-A1FE-4405AE944E55.png

Teraz, 20inchDT napisał:

Widać, że mało z niego korzystasz

Sporo już ;) ponad 100 godzin lekko ale dbam po prostu

Opublikowano

jak na bani oglądasz popka na włączonym ps5 to sie nie liczy. I nie oszukuj nas - nie grałeś 100h w pajonka. To prawie tak głupie jak 800h w horizon. Prawie.

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

jak na bani oglądasz popka na włączonym ps5 to sie nie liczy. I nie oszukuj nas - nie grałeś 100h w pajonka. To prawie tak głupie jak 800h w horizon. Prawie.

Pajonk to 25h łącznie a jeszcze sztosy skończone takie jak Demony (pamietam wszystko a też się lało Whiskey), cold war, astro, tlou, Detroit, Days Gone, ogrywam Cybera, jutro wpada Watch Dogs Legion, i jeszcze przechodzę Crasha czyli nawet około 150godzin przegrałem na padzie i jak widzisz zero uszkodzeń a czysty jak łza

C7534687-DB5D-4ABE-8993-ED87AB997541.jpeg

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

20inchdt arbiter elegancji zaraz zacznie tłumaczyć co może się podobać a co nie.

Opublikowano
8 minut temu, Wesker napisał:

Pajonk to 25h łącznie a jeszcze sztosy skończone takie jak Demony (pamietam wszystko a też się lało Whiskey), cold war, astro, tlou, Detroit, Days Gone, ogrywam Cybera, jutro wpada Watch Dogs Legion

Zadzwoni ktoś po śmieciarkę?

Opublikowano

Kurde wiecie, że w Gearsach 5 można sobie iść i przejść grę bez wejścia do wszystkich pomieszczeń, albo odwiedzenia opcjonalnych miejscówek w akcie 2? Niesamowita gra, co za innowacja.

Opublikowano

Może jakby nie poświęcali tyle czasu na animację, to by się wyrobili z gameplayem do premiery.

Opublikowano

A ktoś miał wątpliwości? Gearsy 5 to słabe jakościowo pudziany pif paf i choć Tlou2 to rozwiniecie kultowej jedynki to jednak nie dziwie się GOTY i maks ocenom, bo wypuści grę o takiej jakości z zerową ilością bugow to tylko NAUGHTY GODS

DBD22156-64E7-46DE-9A41-6F5952ACF527.jpeg

53EDE3F2-F1C8-4E5B-9BCC-1D5C51679B49.jpeg

Opublikowano

Uwielbiam ten indirect lightning z lasta2.

Edytowane przez aph

Opublikowano

Leci reakcja za wysiłek włożony w szukanie wypowiedzi. Tlou2 wprowadza innowacje rzecz jasna, od pierdoł jak realistyczne stłuczenie szyb czy  fizyka kabla, przez przeciskanie się przez szczeliny gdzie w 99% gier byłaby to niewidzialna ściana, po spersonalizowane konwersacje NPC, fakt że plecak Ellie inaczej się porusza w zależności od tego jak jest obciążony.

Opublikowano
1 minutę temu, aph napisał:

Leci reakcja za wysiłek włożony w szukanie wypowiedzi. Tlou2 wprowadza innowacje rzecz jasna, od pierdoł jak realistyczne stłuczenie szyb czy  fizyka kabla, przez przeciskanie się przez szczeliny gdzie w 99% gier byłaby to niewidzialna ściana, po spersonalizowane konwersacje NPC, fakt że plecak Ellie inaczej się porusza w zależności od tego jak jest obciążony.

Czyli innowacjami nazywasz dopracowane animacje? Aha. 

To w czasach amigii przeżywałem większe rewolucję wkładając randomową dyskietkę do stacji. 

Opublikowano
3 minuty temu, aph napisał:

realistyczne stłuczenie szyb czy  fizyka kabla, przez przeciskanie się przez szczeliny gdzie w 99% gier byłaby to niewidzialna ściana

no to niezłe innowacje 

Opublikowano

Czy ktoś na tym forum wciąż gra w gry czy klapy tylko podziwiają grafikę jak obrazy na wystawach? Masakra, jaranie się poruszającym kablem.

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

no to niezłe innowacje 

Przecież napisałem

7 minut temu, aph napisał:

, od pierdoł jak realistyczne stłuczenie szyb czy  fizyka kabla,

Tlou2 rozwija mocne strony jedynki, jak realizm czy kontekstowość, przy czym dodaje od siebie sporo dobrych pomysłów, większych i mniejszych. 

Opublikowano

Dla mnie ten temat klepanie po pysku dzieciaka przez dorosłego. Taki unfair fight. Boty głównie stosują ironię i robią sobie jaja a klapy jakieś pseudo filozofię uprawiają tj. pieprz, magia, innowacje, geniusz itd. itp. 

Nie liczę alkoholika łiskera, który jak się nawali to słucha popka i załącza mu się beast mode jak jakiemuś pokrzywdzonemu przez los nerdowi.

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
1 godzinę temu, Wesker napisał:

Tak wyglada Days Gone przecież te detale to masakrują wszystko co do tej pory Boty widziały na oczy

74FE3F5A-EA93-44DC-93D0-7A76735CC255.jpeg

Days Gone zasługuje na specjalne miejsce w moim serduszku, pobiła moj prywatny rekord.

Zaden ex od Sony niw odrzucił mnie tak szybko, chyba spędziłem w grze z 30 minut i wyjebalem.

Opublikowano
36 minut temu, ASX napisał:

no to niezłe innowacje 

w jedynce innowacyjna była drabina, w dwójce kabel

ciekawe co w trójce, obstawiacie coś?

Opublikowano

Mięśnie Ellie po tym jak dojebie masę. 

Opublikowano

W trójce będzie się celowało strzykawka w żyłę, teraz takie rzeczy na propsie, poprawnie politycznie, dodatkowo wpadnie jakiś achiwek za zbieranie maseczek.

Opublikowano

Ja pierdole. Zagrajcie w tą gre to Wam szczena opadnie. Ale zagrajcie w gre. 

Kilku z Was bociarze się strigerrowało na lesbijki i przypakowaną babę i wydało wedykt bo to ulungi. 

Jednak to jak każdy elementy gry jest zrobiony rozwala wszystko co zostało do tej pory zrobione na wszystkich konsolach. 

Przestańcie teorezytować bo jesteście śmieszni. 

Jeszcze małuy promil tego co tam można zobaczyć. (spojlery)

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.