Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

Jahahahahahahahah zaczyna sie wojowanie medium. No w niebieskim obozie nikt nie walczy godfallem czy destruction all stars ktore sa takim syfem jak medium ale czego mozna spodziewac sie po otumanionych wywiewanym z xkurwy smrodem kalu botach? 
Hitman? To niezly ex, tak samo control. NO JEST KURWA WYSOKO TAM U ZIELONYCH, JEST WYSOKO

Czy ty moment temu dałeś foty platyny w sackboyu ? xD
Klapy już naje.bane....weekend i jest pite ale tutaj chyba jeszcze jakieś piguły weszły 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

I jeszcze granie w tego szrota dirta, to już akt desperacji. Niech ktoś uśpi tego typa bo żal patrzeć jak się męczy. 

Opublikowano

Teksty o piciu to byly zabawne tak z 50 stron temu po drugim zdjeciu od whiskera :reggie:

No a co do sackboya to zarty zartami ale tam polowa zielonych to by rozlozyla nogi przy trialach i wrocila skakac po drzewach w ori XDDD

Opublikowano
8 minut temu, lpcl napisał:

Mogę się założyć, że Medium będzie dużo lepszą grą niż te całe obesrane spidermony

Trzymam kciuki, ale to musiałby być sztos prawdziwy żeby przebić afropająka za 350zl, tam to jednak jakość, ludzie miesiącami w niego grają i co rusz odkrywają nowe okna w których można sobie pierdolnac fotkę na forum 

Opublikowano
50 minut temu, Whisker napisał:

7187C765-06EF-446B-864F-43FEBDD6CFF0.jpeg

Może niech on zrobi jakąś dobrą grę najpierw co? 

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

Teksty o piciu to byly zabawne tak z 50 stron temu po drugim zdjeciu od whiskera :reggie:

No a co do sackboya to zarty zartami ale tam polowa zielonych to by rozlozyla nogi przy trialach i wrocila skakac po drzewach w ori XDDD

Bez kitu cirex to miał rację, wpisz to sobie do CV. A tak w ogóle to po cholerę robisz te platyny? Oczywiście oprócz faktu, że dałeś 3 bomby za gierkę więc trzeba męczyć do pożygu a potem można się chwalić (w sumie nie wiem czym). Sprawia Ci to frajdę tj. robienie jakiś debilnych wyzwań? 

Opublikowano
7 minut temu, schabek napisał:

Po takiej grze jak cuphead ? ehkhmmm xD ..... btw. wyszlo to juz na gówno4?było grane?

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jakieś przydupasy próbują wybić się do mainstreamu cisnąć Xboxowi, BO TO MODNE, a MS robi wyśmienity sprzęt, zbiera najlepszych w branży i spokojnie warzy.

Psy szczekają, a karawana jedzie dalej. ^^ 

Dość ciekawa parafraza tego co niedawno powiedziałem w odniesieniu do zielonych kolegów.

Ale ok. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
19 minut temu, lpcl napisał:

Bez kitu cirex to miał rację, wpisz to sobie do CV. A tak w ogóle to po cholerę robisz te platyny? Oczywiście oprócz faktu, że dałeś 3 bomby za gierkę więc trzeba męczyć do pożygu a potem można się chwalić (w sumie nie wiem czym). Sprawia Ci to frajdę tj. robienie jakiś debilnych wyzwań? 

Cirex autorytet :kaz:hardkorowi gracze uslugi abonamentowej maja beke z astro, sackboya czy spidermane wezcie juz bo jebne XDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
Godzinę temu, lpcl napisał:

Fajnie się czyta te zmartwienia teoretyków gamingu. Tak nie ma w co grać, że pykam sobie w control, w przerwach multi w h5 i g5, 20.01 wjeżdża hitman 3, potem medium. 

Ach ta chujowa polityka ms. Jak żyć bez cinematików, suckboya i amazing murzyna? 

Tez mam Control ale czekam na wersje next genową 2 lutego bo teraz to jakaś parodia a nie jakość next gen. 

dodaj do zestawu świetne Demon Souls ;) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Demons Souls? Wołam eksperta w tej dziedzinie @schabek

:kaz: 

Opublikowano
5 minut temu, suteq napisał:

Demons Souls? Wołam eksperta w tej dziedzinie @schabek

:kaz: 

Ja dwa razy skończyłem (nie miałem okazji ograć na PS3) i świetnie się bawiłem. Uwielbiam gry Souls Like i tutaj pokazano jak powinno się startować generacje. Gra wyglada fenomenalnie tak samo jak jej grywalność :) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Ja dwa razy skończyłem (nie miałem okazji ograć na PS3) i świetnie się bawiłem. Uwielbiam gry Souls Like i tutaj pokazano jak powinno się startować generacje. Gra wyglada fenomenalnie tak samo jak jej grywalność :) 

Akurat nie lubię soulsów więc mam na ds wyjebane. Ty jeszcze dodaj jakiegoś dobrego fps w multi, oh wait czy to będzie kz sf. Pisałem dobrego.

Opublikowano
20 minut temu, Whisker napisał:

Tez mam Control ale czekam na wersje next genową 2 lutego bo teraz to jakaś parodia a nie jakość next gen. 

Next gen tylko na PC, 90 fps z RTX ON a nie albo 30 fps i RT albo 60 fps i bez odbić xDDDD

Opublikowano
1 godzinę temu, lpcl napisał:

Akurat nie lubię soulsów więc mam na ds wyjebane. Ty jeszcze dodaj jakiegoś dobrego fps w multi, oh wait czy to będzie kz sf. Pisałem dobrego.

Do multi FPP tylko BF uważam, ostatnio jeszcze Cold War ogrywałem ale to przelotni romans i bawienie się adaptacyjnymi triggerami, macie to ja Xie nie?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Do multi FPP tylko BF uważam, ostatnio jeszcze Cold War ogrywałem ale to przelotni romans i bawienie się adaptacyjnymi triggerami, macie to ja Xie nie?

Na chuj mi te adaptacyjne triggery?

Co ja 10 lat mam żeby się tym jarać. 

I jeszcze napisz, że fortnitea też lubisz. 

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

Na chuj mi te adaptacyjne triggery?

Co ja 10 lat mam żeby się tym jarać. 

I jeszcze napisz, że fortnitea też lubisz. 

Chyba Cię pojebalo, ta gra jest zjebana, odpaliłem żeby sprawdzić i wywaliłem z dysku

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Chyba Cię pojebalo, ta gra jest zjebana, odpaliłem żeby sprawdzić i wywaliłem z dysku

Poza tym pisałem o jakimś dobrym multi. 

Opublikowano

LPCL ale na Xboxie też multi nie specjalnie dobrego. I nie walcz H5 czy G5 bo to takie se te multi są. Nie że lipa ale żeby nimi walczyć to niestety za mało. 

Opublikowano
2 godziny temu, schabek napisał:

Co prawda to nawet bym zagral w tego szmaciarza, ale chyba cie posrało, ze to jest trudniejsze od ori xd

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

LPCL ale na Xboxie też multi nie specjalnie dobrego. I nie walcz H5 czy G5 bo to takie se te multi są. Nie że lipa ale żeby nimi walczyć to niestety za mało. 

A grałeś bo ostatnio to na halo ce i gears 4 skończyłeś?

Jacyś rywale dla h5 i g5? 

Rozumiem, że uncharted 4 i kz sf. Nieźle. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

H5 pograłem kilka meczy. Jest spoko, ale nic wybitnego. G5 dopiero wczoraj z 3 mecze i taka bieganka po małych mapach. Ale w tym drugim przypadku to bardziej chyba trafiłem na takie mapy. 

Chodzi mi o to że te multiki niczym szczególnym się nie wyróżniają. Pozatym myśle że dopiero BC3 jeśli się pojawi to może namieszać ale to multplatformer. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.