Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie mam słów, dajcie jakiegoś samograja ala ubi style, 10/10. No casual nic nie poradzisz. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale wyłączcie moją opinie o tych MP z CW. Mi nie siadły. Pewnie mają masę fanów. Chyba po prostu lubie inny set w MP. Dziecko CS-a.

Opublikowano
31 minut temu, lpcl napisał:

Poza tym pisałem o jakimś dobrym multi. 

Nie ma lepszego jak Battlefield i temat skończony 

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Nie ma lepszego jak Battlefield i temat skończony 

A tam morda niewolniku marki. ;)

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

A tam morda niewolniku marki. ;)

Sprawdzałeś te triggery czy teoretyzujemy?

btw taki niewolnik że Nintendo mam i szanuje w przeciwieństwie do xsmiecia :) który stoi na samym końcu gamingowego swiata

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ale wyłączcie moją opinie o tych MP z CW. Mi nie siadły. Pewnie mają masę fanów. Chyba po prostu lubie inny set w MP. Dziecko CS-a.

O tym piszę, halo ma głęboki gameplay, trzeba się wgryźć a nie 3 mecze i koniec.

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Chodzi mi o to że te multiki niczym szczególnym się nie wyróżniają. Pozatym myśle że dopiero BC3 jeśli się pojawi to może namieszać ale to multplatformer. 

Nie, niczym się nie wyróżniają. Na rynku są setki strzelanek trzecioosobowych z najlepszym coversystemem i opartych na walce w zwarciu, do tego, działających w 120 fpsach. Albo arena shoterow, w których liczy się skill a nie jakieś umiejętności postaci. Liściu, jak już próbujesz dyskryminować te dwie wybitne serie,bo rozumiem CW i wiara w markę słony, to używaj chociaż jakiś logicznych argumentów. Bo zwrot, że te gry niczym się nie wyróżniają, jest głupi? Do dziś nikt nie zrobił lepiej działającego coveru niż w Gersach.

Opublikowano

Głęboko to mają Was w dupie i tyle. Głęboki to masz w Battlefield a nie w tych mikromapach bez zniszczeń i na lasery kapiszony

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Głęboko to mają Was w dupie i tyle. Głęboki to masz w Battlefield a nie w tych mikromapach bez zniszczeń i na lasery kapiszony

Akurat ja grałem w butterfielda, a czy ty grałeś w halo? No to morda. 

Opublikowano

O co chodzi z tym Suckboyem? Dlaczego klapy tak silnie identyfikują się z tą postacią?

Opublikowano
9 minut temu, zloto napisał:

Nie, niczym się nie wyróżniają. Na rynku są setki strzelanek trzecioosobowych z najlepszym coversystemem i opartych na walce w zwarciu, do tego, działających w 120 fpsach. Albo arena shoterow, w których liczy się skill a nie jakieś umiejętności postaci. Liściu, jak już próbujesz dyskryminować te dwie wybitne serie,bo rozumiem CW i wiara w markę słony, to używaj chociaż jakiś logicznych argumentów. Bo zwrot, że te gry niczym się nie wyróżniają, jest głupi? Do dziś nikt nie zrobił lepiej działającego coveru niż w Gersach.

Przeczytaj wyżej zanim się napniesz złociutki.

Opublikowano
2 minuty temu, Wojtas1986 napisał:

Forza, halo , girsy xD

co ta xsraka majaczy to ja niewie:problem:

Jakie halo? Infinite to największe dno i wycofali ze sprzedaży jednocześnie sprzedając frajerom monstery 2XP i konsole z logiem halo z tylu, do Forzy dali patcha a do gearsow DLC, tak wystartowała zjebana generacja według MS i znalazło się kilku (słownie kilku frajerów co kupili) a co pokazują liczby sprzedanych konsol i gier to XSX jest na trzecim miejscu, nie na pierwszym a nawet nie na drugim tylko na trzecim. Mało tego w Polsce za te cebule z Smyczpasem to powinni wszystkim bana zajebac bo ani firma na nich nie zarobi (zerowe wsparcie) ani nie wypromuje konsoli na rynku.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ESPORT XD TAM JEST GLEBSZY SENS TRZEBA ZAGRAC WIECEJ XD 

Niech mnie chuj, zieli skonczcie z ta narracja, elitarnoscia i napinaniem sie o hardkorowym graniu. Wy jestescie kurwa growym netflixem, cebulacko dzielonym na 4, zrozumcie wreszcie. Mainstreamem mainstremow. Dorabiacie pizdzie uszy jakbyscie grali w nieznane nikomu gry na kurwa komputerach z nasa tylko ze ta wasza xszmata jest do kupienia w jebanym auchan na polce razem z pralkami XD Oplacacie najbardziej casualowy abonament w historii tej branzy ale w cw napinka przed lustrem na jakich to poziomach trudnosci wy nie gracie, jakie rekordy w dwoch multikach na krzyz bite XD Zajebiscie, postawcie sobie przy lozku ZLOTEGO KUTASA CONSOLE WARS zebyscie mieli co rano na czym usiasc po przebudzeniu ale mamy juz 2021, pora utkac pizdzisko albo zmienic plyte. Jedna i druga konsola to glownie sprzet dla januszy ktory sluzy do rozrywki i zabawy w wolnym czasie a zieloni mierza sobie kutasy w halo. Myslalem ze te netflixowe julki i ich pierdolenie o la casa de papel czy innych stranger thingsach to jest rak ale one przynajmniej wiedza ze lykaja papke dla mas w przeciwienstwie do zielonej elity gamingu xDDDDDDDDD haaa tfuu kurwa

Opublikowano

Ale te boty lubią buc yebane w ich dziewicze anusy, a na końcu spencer lukruje im te looserskie buźki :kaz:

Opublikowano

Założę się o wszystko, jakby była możliwość piracenia to fanatycy Xa byli by pierwsi co by się sfrajerzyli. 

Pamietacie jak było za czasów PS3? Tylko x360 miał prawo bytu u nas bo piraty, PS3 jeszcze trzymało klasę, wykrztałcilo elitarnych graczy. I teraz te pomioty prują ryje najbardziej o co? No zgadnijcie? O ceny gier. Nie ważne czy by kosztowały 199zl bo dla tych robaków liczą się tylko Verbatimy (tzn liczyły bo teraz cebula na GP), zero szacunku dla takiego podejścia. 

pamietajcie, jak ktoś wyskakuje do Was z ryjem „płac frajerze” , „doją Was” to był i będzie robakiem co kiedyś piracił a teraz byle za darmo dostać i będzie tego bronił a pewnie, szeryfy kurwa jego mać co żydzą na gry. Bo nigdy wcześniej nie mieli nawet w swojej kolekcji pudełek oryginalnych. Takie argumenty olewać prosto. Nawet konsole wzięli na raty i im dupy co miesiąc pękają bo TRZEBA spłacać 

te kurwa pomioty negują nawet technologie nowe a wiecie dlaczego? Bo podświadomie wiedza że za to trzeba więcej zapłacić! Więc wolą stare dobrze znane sprzęty co by jak najtaniej kupić konsole a później „grać za darmo” mówię, MS powinien banować  równo a zaraz.... była już taka akcja, później był płacz bo frajerzy zbierali acziki a później bany na konsole hahaahha pamietacie tą akcje??

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

ESPORT XD TAM JEST GLEBSZY SENS TRZEBA ZAGRAC WIECEJ XD 

Niech mnie chuj, zieli skonczcie z ta narracja, elitarnoscia i napinaniem sie o hardkorowym graniu. Wy jestescie kurwa growym netflixem, cebulacko dzielonym na 4, zrozumcie wreszcie. Mainstreamem mainstremow. Dorabiacie pizdzie uszy jakbyscie grali w nieznane nikomu gry na kurwa komputerach z nasa tylko ze ta wasza xszmata jest do kupienia w jebanym auchan na polce razem z pralkami XD Oplacacie najbardziej casualowy abonament w historii tej branzy ale w cw napinka przed lustrem na jakich to poziomach trudnosci wy nie gracie, jakie rekordy w dwoch multikach na krzyz bite XD Zajebiscie, postawcie sobie przy lozku ZLOTEGO KUTASA CONSOLE WARS zebyscie mieli co rano na czym usiasc po przebudzeniu ale mamy juz 2021, pora utkac pizdzisko albo zmienic plyte. Jedna i druga konsola to glownie sprzet dla januszy ktory sluzy do rozrywki i zabawy w wolnym czasie a zieloni mierza sobie kutasy w halo. Myslalem ze te netflixowe julki i ich pierdolenie o la casa de papel czy innych stranger thingsach to jest rak ale one przynajmniej wiedza ze lykaja papke dla mas w przeciwienstwie do zielonej elity gamingu xDDDDDDDDD haaa tfuu kurwa

Ładny język. To że szkoły czy z domu? 

2 minuty temu, Wojtas1986 napisał:

@Paolo de Vesir pchasz się w gips , ja ci dobrze radzę chamuj bajere , już jeden z uk już sie wychustal na tygrysie!

Karate mistrz nam się tutaj znalazł. Może na solo się jeszcze umów z gamerą. 

Opublikowano
W dupie to cię ma Sony klapie ,ale chyba lubisz zapach kupy jak jesteś w obozie pony xD

Opublikowano
Założę się o wszystko, jakby była możliwość piracenia to fanatycy Xa byli by pierwsi co by się sfrajerzyli. 

Pamietacie jak było za czasów PS3? Tylko x360 miał prawo bytu u nas bo piraty, PS3 jeszcze trzymało klasę, wykrztałcilo elitarnych graczy. I teraz te pomioty prują ryje najbardziej o co? No zgadnijcie? O ceny gier. Nie ważne czy by kosztowały 199zl bo dla tych robaków liczą się tylko Verbatimy (tzn liczyły bo teraz cebula na GP), zero szacunku dla takiego podejścia. 

pamietajcie, jak ktoś wyskakuje do Was z ryjem „płac frajerze” , „doją Was” to był i będzie robakiem co kiedyś piracił a teraz byle za darmo dostać i będzie tego bronił a pewnie, szeryfy (pipi)a jego mać co żydzą na gry. Bo nigdy wcześniej nie mieli nawet w swojej kolekcji pudełek oryginalnych. Takie argumenty olewać prosto. Nawet konsole wzięli na raty i im dupy co miesiąc pękają bo TRZEBA spłacać 

te (pipi)a pomioty negują nawet technologie nowe a wiecie dlaczego? Bo podświadomie wiedza że za to trzeba więcej zapłacić! Więc wolą stare dobrze znane sprzęty co by jak najtaniej kupić konsole a później „grać za darmo” mówię, MS powinien banować  równo a zaraz.... była już taka akcja, później był płacz bo frajerzy zbierali acziki a później bany na konsole hahaahha pamietacie tą akcje??
Super cię te Sony ,,wykrztałciło,, xD
PS3 konsola na którym każdy tytuł multiplatformowy chodził jak (pipi) ,pierwsze Eksy to jakiś żart (heavenly sword w 20 FPS xD) (pipi)ane bugi które powodowały że pierwszy assassin's Creed był niegrywalny ,GTA 4 które chodziło jak (pipi) ...dopiero pod koniec delikatnie się odbili ale Microsoft ich ZGWAŁCIŁ w tamtej generacji xD
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.