Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Ds 92%, Spiderek 85%, user score Astro 90% i Sack 89%. Przecież żeby zebrać na tą x-padaczkę gry z taką średnia, to generacji by zabrakło. Haha, beka z knurzyska i z frajerów którzy kupili x-srake x bez gier. 

Jak te oceny wystawiają typy co nawet nie grali jak ty to wiesz gdzie możesz sobie te średnie wsadzić. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klapy to by nawet Kolumnę Zygmunta by kupiły gdyby jakiś cwaniak umieścił na niej logo Sony. Niewolnicy marki nie są w stanie ogarnąć że można lepiej, taniej, z godnością.

Gdyby tutaj rok temu ktoś napisał, że znajdą się frajerzy gotowi płacić 350 złotych za remastery gier z poprzedniej epoki i DLC na 8 godzin, zostałby zabity śmiechem. No bądźmy poważni, nie mieściło się w głowie ludzi rozumnych by znalazł się ktoś równie głupi. A tu proszę, Sony zagwizdało, a niewolnicy marki jak te wygłodniałe kundle skomląc łaszą się do nóg pana. W zamian dostają ochłapy w postaci wybrakowanego technicznie bubla udającego konsole, trzykrotnie odgrzewane kotlety i zabawki pozwalające na dmuchanie w pada. 

Czemu mnie nie dziwi najgłupsi ludzie na forum najmocniej bronią ideologii plejstejszyn?

Opublikowano

Najlepsze jest to, że boty otrzymują jeszcze mniej i w dodatku bronią tego wybraku.

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

Najlepsze jest to, że boty otrzymują jeszcze mniej i w dodatku bronią tego wybraku.

najlepiej posiadać obie konsole, GAME PASS, GOLD, PS PLUS, jakieś promocje, tu się wymienisz, exy na każdej i jesteś królem hehe

Opublikowano
6 minut temu, Lokomotywa napisał:

jesteś królem hehe

jesteś graczem kompletnym...

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
6 minut temu, Lokomotywa napisał:

najlepiej posiadać obie konsole

Nawet fakt posiadania obu konsol nie zwalnia myślącego użytkownika od krytyki patologicznej polityki Sony. Ja używam konsol Sony od 1996 roku i jakoś nie zasłania mi to obrazu sytuacji.

Nie można mylić pojęć "gracz" i "niewolnik marki" :reggie:

Opublikowano

Xboty to takie małe pieski, które szczekają za bramą. Nic nie dostają, nie rosną, to szczekanie pozostaje. Wystarczy tupnąć nóżką ( mega exem Sony ) i po sprawie.

Opublikowano
4 minuty temu, Lokomotywa napisał:

Xbox Series S vs PS5

EsHCOitXAAAddJ9.jpg

EsHCOuEXAAQ2tIe.jpg

Parowóz kurwa, nie wojuj tym zyebanym tytułem bo ta gra na XsX wygląda jak gówno rozmazane w trybie 60fps i lekko ostrzej w trybie 30fps. Po update jest lepiej z klatkarzem ale dalej rozmazanie na XsX - własnie przez to że jest słabiej z ostrością wstrzymałem się z przejściem tej gry bo sama w sobie jest niezła. Sam zagraj zamiast wrzucać cudze screeny to się przekonasz. 

Opublikowano
32 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Xboty to takie małe pieski, które szczekają za bramą. Nic nie dostają, nie rosną, to szczekanie pozostaje. Wystarczy tupnąć nóżką ( mega exem Sony ) i po sprawie.

Ten Destruction to ten mega ex sony? Aha. 

14 minut temu, Wojtas1986 napisał:

A ci znowu, się branzlują do wzajemnego robienia sobie lasek przez dewów i jakieś firmy sponsorujące (nie zdziwiłbym się gdyby to były te same co wydają te sztosy) jakieś tam nagrody z ziemniaka. Jak byśmy tu na forumku założyli jakąś tam firemke to też moglibyśmy zasponsorować jakiś pucharek. Po prostu szok. Na dodatek chyba najbardziej poprawna politycznie gra ostatnich lat. Co za niespodzianka. Znowu gierki muszą udawadniać, że są postępowe i grają w nie tolerancyjni intelektualiści a nie zapijaczone mordy słuchające popka. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ex MS wygrywający GOTY? Prędzej dojdzie do walki Małysz vs Najman.

Na pewno boli mnie to mniej niż 4 bomby za te wasze sztosy. 

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Te gry w GP, to tak jak promocje na karpia, albo tanie bony na mydło w lidlu. Za jakość się płaci.

Idę pyknę sobie w hitman 3, jutro wjeżdża do gpu desperados a za tydzień medium. Czekajcie na destruction przegrywy.

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
45 minut temu, Donatello1991 napisał:

Te gry w GP, to tak jak promocje na karpia, albo tanie bony na mydło w lidlu. Za jakość się płaci.

Kogo rozpoznajecie?? Ja widzę @Daddy na pierwszej lini to ten w pożyczonych sztruksach, wycierający smara spod nosa:

Opublikowano

Niezłe pociski widzę w stronę zielonego obozu, te argumenty z ocenami już dawno podawałem, zreszta wystarczy zobaczyć ile jest u niebieskich przewaga prawie taka sama jak w sprzedaży sprzętów 

Opublikowano

Jakieś 2x więcej osób kupiło SeXa niz ps5 na tym forum, to nie walcz tym argumentem :reggie:

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Kogo rozpoznajecie?? Ja widzę @Daddy na pierwszej lini to ten w pożyczonych sztruksach, wycierający smara spod nosa:

Przynajmniej nie lata po piwnicy jak, psychol i nie udaje Ingmara Bergmana. 

Opublikowano
Godzinę temu, lpcl napisał:

Idę pyknę sobie w hitman 3, jutro wjeżdża do gpu desperados a za tydzień medium. Czekajcie na destruction przegrywy.

u niebieskich frajerów też lecą prezenty od sony  :)

https://www.ppe.pl/news/153672/sony-rozsyla-kolejny-prezent-firma-nagradza-graczy-ktorzy-zdobyli-platyne-w-spiderman-miles-morales.html

Cytat

Sony rozsyła kolejny prezent. Firma nagradza graczy.

Pierwsi zainteresowani otrzymali już prezenty – za platynę Spider-Man: Miles Morales możecie otrzymać nową ramkę do przygotowania fotek w trybie zdjęć.

ramkę do fotek

ramkę do fotek

ramkę do fotek

u Spencera najlepsze gry w najlepszych wersjach u niebieskich robali ramka do zdjęć, chociaż whiskas i listerin pewnie już na kolanach czekają na miecz Ryana   :kaz:

Opublikowano

Coś tu czuje że whisky wsadzi sobie w ramkę fotkę Popka jak znowu odpali mu się weekendowe upodlenie z sackboyem xD

Opublikowano

Jak dostanę ramkę to nie omieszkam Was o tym poinformować No i brawo dla Sony! Za takie rzeczy warto wypić ich zdrowie. Poczekam na prezent, może przyjdzie bo platynka tak samo jak w podstawowej wersji oczywiście jest :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.