Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Rockstar w 2021 xD

Rak na równi z Ubisoftem jak nie gorszy, jak można się nimi jarac.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

RDR2 to była piękna przygoda.

Opublikowano
2 minuty temu, aph napisał:

RDR2 to była piękna przygoda.

No i zaczekasz z 10 lat na kolejną. A może jeszcze gta 5 po raz trzydziesty i potem gta 6 online babe.

Opublikowano

Za RDR odpowiada inny dev niż za GTA, no ale pewnie zejdzie.

Opublikowano

Czaicie grać tylko na Playstation i grać w RDR’y w osranym 600p, a dwójkę w jakimś dynamicznym 4K?

Opublikowano

W licytacji na parametry zwycięzca i tak jest zawsze tylko jeden- PC.

Opublikowano

Nie tylko na pctach Medium średnio daje radę. Pamiętacie podjarkę series s?

No i co - 648p czy ileś tam.

Opublikowano

Pierwszy nextgen na nowych konsolach MS i już technicznie leży :D Nie zdziwie się jak ta moc XSX na papierze, to zwykła ściema, a w środku tak na serio to 6tfp XD I to nie są żarty, bo praktycznia każda gra chodzi gorzej od słabszej PS5. Scam jak nic.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Tak oczywiście ale po hitmanie 3 to już klapy obowiązkowy prozak musiały brać, a schaboszczak nawet kupił xsx, więc co się będzie działo potem? Łisker wyleczony z alkoholizmu? Pizza bez żółtych papierów? Xbox działa cuda. 

Opublikowano

Nie sądzę, 12 TF wydawało się w przypadku tej konsoli autoteliczne.

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Tak oczywiście ale po hitmanie 3 to już klapy obowiązkowy prozak musiały brać, a schaboszczak nawet kupił xsx, więc co się będzie działo potem? Łisker wyleczony z alkoholizmu? Pizza bez żółtych papierów? Xbox działa cuda. 

Hitmana ogralem na ps5 i bawilem sie swietnie. Zyleta, ultraplynnosc. Roznice miedzy tymi wersjami sa smieszne, nikt nie siedzi z lupa przy tv a bez niej te roznice sa nie do wylapania dla ludzkiego oka.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a potem widzisz u ziomka RDR2 w 1440p i gołym okiem zauważasz, że to nie jest 4K.

Nie.

Checkerboard na PS4 Pro w przypadku RDR2 powoduje miejscami efekt piksela o podwójnej szerokości - to delikatne zaburzenie ostrości obrazu Paolo.

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał:

A naprawili już na XSX fps w Hitmanie 3? Czyl dalej dropi w najważniejszym miejscu?

Rozumiem, że masz z krzaczorami jakieś miłe wspomnienia skoro piszesz, że to najważniejsze miejsce w hitmanie. 

Jakoś nie kojarzę, żeby hitman na przestrzeni 20 lat musiał się tam chować, to nie anczarted. 

Opublikowano
9 minut temu, aph napisał:

Checkerboard na PS4 Pro w przypadku RDR2 powoduje miejscami efekt piksela o podwójnej szerokości - to delikatne zaburzenie ostrości obrazu Paolo.

Widocznie mam bardzo dobry wzrok pomimo jego wady. :dunno: Pewnie wy nie macie - oko klapa nie widzi ponad rozdzielczość i framerate oferowany przez PS5.

Opublikowano

Za to kakaowe oko bota zawsze widzi pana Spencera. :)

Opublikowano

Ale weźcie sobie trochę poruchajcie stulejarze, było kupić tańszego Xboxa a nie przepłacać za PlayStation to na dziwkę by wam wystarczyło skoro kobieta wam nie daje, czytać się kurwa już nie da tych waszych pedalskich tekstów.

Opublikowano

No a jak mam nazwać typów którzy wybrali TYLKO XsX? Wyruchani a ze za Xboxa odpowiada facet i tu tez faceci (chociaż już nie jestem pewien) to po dodaniu dwa do dwóch tak wychodzi:notbad:

Opublikowano
16 minut temu, Donatello1991 napisał:

I właśnie w trójce musi się tam chować i są duże spadki.

Nie nie musi, może sobie przejść obok, jakoś w tych krzakach nikogo do ubicia nie ma. 

4 minuty temu, LiŚciu napisał:

No a jak mam nazwać typów którzy wybrali TYLKO XsX? Wyruchani a ze za Xboxa odpowiada facet i tu tez faceci (chociaż już nie jestem pewien) to po dodaniu dwa do dwóch tak wychodzi:notbad:

No ja ich nazywam fanami marki, a kryptopedały wszędzie widzą pedalstwo. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

Whisker ty się lepiej bój żeby MS nie kupił Capcomu.

Wtedy kupuje Xboxa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.