Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Pamiętam, że tłumaczył się, że na X360 ograł niewiele, bo wtedy miał PS3 i było lepszym wyborem (XDDDDDDDD), a potem porównałem nasze PSNid i wyszło, że ja na stworzonym w połowie zeszłej generacji tagu mam niewiele mniej trofików niż on przed trzy obecnie.

Największy janusz i teoretyk w tym temacie.

Ponoć gamertag mu zaginął. Ponoć. ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Bo to teoretyk jest, z graczem ma wspolny tylko fakt posiadania konsoli.

Wystarczy popatrzec na gamertagi (tych co nie ukrywaja XDDDDDDD) ze 80% z nich gra albo w raki tasiemce co wychodza co roku albo gra tylko na weekendzie jak stara wyjdzie z kolezankami na miasto.

w CW powinien byc regulamin z jednym podpunktem - Osoby bez GT nie maja wstepu.

Opublikowano

Tylko mnie to uświadamia pawelku moja wypowiedz była w punkt. Ten tani trigerek tylko to potwierdza. 

Żadnym leszczom tłumaczyć z mojego grania się nie muszę. Wystarcza fakty takie ze z każdym mogę pogadać o grach z przestrzeni ostatnich 30 lat. Ostatnie lata faktycznie mniej bo nie przegrywam życia przed konsola. 

A Ty exact popatrz czasem w gt czy faktycznie nic nie gram zamiast pieprzyć głupoty bo zaczynasz spadać na poziom kolegi z Podlasia. Po coś w końcu do znajomych mnie dodałeś. 

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

Żadnym leszczom tłumaczyć z mojego grania się nie muszę. Wystarcza fakty takie ze z każdym mogę pogadać o grach z przestrzeni ostatnich 30 lat. 

No tak średnio bym powiedział z twoją wiedzą. Kiedyś jak pisałem, że splinter na ps2 to kaszana w porównaniu do og xboxa to się striggerowałeś. Serię halo zacząłeś dopiero teraz ogrywać. Więc tak naprawdę wątpię czy masz takie potężne doświadczenie w gierkach tj. może i grasz od dawna ale raczej tylko w jakieś pojedyncze tytuły, głównie z plejstejszyn, bo co sonka to sonka, cnie? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Gram w gry które mnie interesują. Jeśli na tej liście nie było halo które ty lubisz to znaczy ze jestem gorszy niż ty? Tylko bot mógł to wymyślić. 

Dyskusji ze splinter cell nie kojarzę. Grałem tylko w jedna cześć na x360 - conviction

Opublikowano

Liściu, czy Ty masz jakiś kompleks niższości. Zawsze się triggerujesz na wytykanie Ci czegokolwiek i za każdym razem pada wtedy określenie "czujesz się lepszy?" albo "przestań się wywyższać" czy też "czy jestem przez to gorszy?". Nie bierz do siebie wszystkiego tak personalnie.

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

Wychodzi na to że Medium mogło spokojnie wyjść też na ps5 skoro jest na xss. 

I pewnie wyjdzie, gdzieś za pół roku, albo rok i nagle zwrot akcji, gierka będzie fajna, szczególnie że klapy będą musiały zapłacić kilka stówek.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Kurde, fani pieprzu nawet w grach. Ehh.

fae3fcd1-f49f-43f8-83c9-72ead7cfd520.png

ten wielki to chyba yeti

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

Kurde, fani pieprzu nawet w grach. Ehh.

fae3fcd1-f49f-43f8-83c9-72ead7cfd520.png

Za DQ XI zawsze plusik

A ten z zakutym łbem to... a, sami wiecie :shieeet:

Opublikowano

Nie pofikali klapy, bo siedziałem w kasynie i wyfarmiłem item hehe

Opublikowano
59 minut temu, LiŚciu napisał:

Gram w gry które mnie interesują. Jeśli na tej liście nie było halo które ty lubisz to znaczy ze jestem gorszy niż ty? Tylko bot mógł to wymyślić. 

Dyskusji ze splinter cell nie kojarzę. Grałem tylko w jedna cześć na x360 - conviction

Nie tylko głupszy. :D

Ale w takim razie o jakim rozmawianiu na przestrzeni 30 lat możesz tutaj mówić, skoro grasz tylko w hity z sonki? 

Stram się grać we wszystkie dobre gierki w miarę możliwości oczywiście. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

A tak btw to śmieszne wczoraj było jak łisker najebany (chociaż w sumie trochę nie wierzę w te jego chlanie, bo wątpię czy małżonka tak by mu pozwalała na ten alkoholizm, no chyba, że to ściema była i tam romans z pizzą jest) wrzucał te wywody nt. wagi, kabla hdmi, czy tam pada a sekciarze z fujarami w łapach tak tak a widzisz, nie kupuj, chujnia, tylko sonka. Kurwa sam nie wiem ale większą polewę to miałem z tych ich wpisów, bo tacy radośni byli, że w końcu ktoś z xsx pisze o nim źle. 

Na miejscu liścia to opierdoliłbym tego xsx bo po co się męczyć, chyba tylko żeby pisać, że ma konsolę i nie ma w co grać w cw. 

Ja mam odwrotny problem tj. mam za mało czasu na granie, a ten desperados to mi ze 40 godz. zajmie, cholera jest tam co robić. 

A i jakby co to zagraj LiŚciu w chaos theory, jedna z najlepszych gier ever. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Super że sie o mnie martwisz, dzieki. Jednak Xboxa zostawie na lata. Jakiś czas temu napisałem w regularnym topicu Xboxa dlaczego uważam że i sonka i xbox się w tej generacje dobrze uzupełniają. Dobra komplementarne w 100%. To że sonka znowu lepsza pod wieloama wględami to oczywiście inna sprawa i w sumie bitka w CW - które mnie bardziej bawi niz o czyms decyduje. Dzisiaj poszarpałem TF2 - zagrałem z dwa mecze i niezłe to (po tych 2 meczach jest) - klimat troche jak w killzone.

Xbox zostaje bez względu na wasze śmieszne teorie o moim graniu lub nie graniu. Zdróweczko. 

Opublikowano

Akurat obiektywnie patrzac to kazdy kto mial w rece dualsensa i pada od xboxa nie bedzie dyskutowal ktory jest lepszy bo nie ma o czym. Konsola, gry mozna sie spierac ale w przypadku padow mowimy o roznicy dwoch trzech generacji.
No kurwa przesiadka z dualsensa na tego smiecia na baterie z wibracjami z ery psx jest najbardziej bolesna zmiana jak dla mnie. I bez dyskusji kurwa bo ms sam sie przyznal ze sa pizdzie i juz kombinuja zeby wypuscic nextgenowego padzika

Opublikowano

Nie wiem po co wypuszczać pada z ulepszeniami skoro w połowie generacji i tak DualSense zostanie olany?

Wciąż jednak wierzę, że te zachwyty nad ficzerami DSa to prank, a faktyczny szok przeżyliście bo w końcu konsoler do PS nie sprawia wrażenie zabawki czy to małym rozmiarem czy słabą jakością wykonania.

Opublikowano

Dual Bezsens? No fajna zabawka, jarałbym sie jakbym miał 12 lat.

Dla koneserów gejmingu jednak jedynym wyborem musi być pad do XSX, precyzja, funkcjonalność, ergonomia i 20-25 h na jednym ładowaniu :xboss:

Opublikowano

Taka precyzja że dzięki ficzerom Dual Sense rozjebałbym Cię w sekundę w BF albo COD :D

19 minut temu, dee napisał:

Dual Bezsens? No fajna zabawka, jarałbym sie jakbym miał 12 lat.

Dla koneserów gejmingu jednak jedynym wyborem musi być pad do XSX, precyzja, funkcjonalność, ergonomia i 20-25 h na jednym ładowaniu :xboss:

Koneserów, Aha to może kup sobie Elite v2 za 7 bomb i dokręcaj go śrubokrętem :D

Opublikowano
46 minut temu, schabek napisał:

Akurat obiektywnie patrzac to kazdy kto mial w rece dualsensa i pada od xboxa nie bedzie dyskutowal ktory jest lepszy bo nie ma o czym. Konsola, gry mozna sie spierac ale w przypadku padow mowimy o roznicy dwoch trzech generacji.
No kurwa przesiadka z dualsensa na tego smiecia na baterie z wibracjami z ery psx jest najbardziej bolesna zmiana jak dla mnie. I bez dyskusji kurwa bo ms sam sie przyznal ze sa pizdzie i juz kombinuja zeby wypuscic nextgenowego padzika

Obiektywnie? Nie ma czegoś takiego i mów tylko za siebie. Miałem w ręku na kilka godzin DualSense i obok pada od XSX to nawet nie stało. 

Opublikowano

Ja pierdole na tym sklepie ms to sa dopiero ale kurwa ananasy :rotfl:

CED3A558-9179-47F3-943A-A706F529348B.thumb.jpeg.a074dc6f2efc688c6e001a34880f2d57.jpeg

Kto wie czy nie rownie glupi jak ci w cw. Czlowiek wyjrzal na chwile z niebieskiego wersalu sprawdzic co tam u holoty i juz ma dosyc. Niech sony wymieni wszystkie gran turismo na jednego godrizona to w koncu ta zielona rura zdechnie i bedzie spokoj

2 minuty temu, Shago napisał:

Obiektywnie? Nie ma czegoś takiego i mów tylko za siebie. Miałem w ręku na kilka godzin DualSense i obok pada od XSX to nawet nie stało. 

Wam to kurwa pada w gownie wyrzezbic i tez roznicy nie zauwazycie. Nie jestem zaskoczony

Opublikowano

Tak tak wiemy ze dualsens nie zrobil na tobie wrazenia jak grales w gierki z ps4 i demo re XDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.