Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

PS5 to złom, który jest wielokrotnie bardziej awaryjny od najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości XSX.  To wszystko co musisz zapamiętać z tej dyskusji, niewolniku marki :xboss:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dane na koniec grudnia osły. Teraz pewnie juuż jest przewaga 4 razy. Więc jeden zjebany xbox to i tak więcej niż 3 zjebane ps5:kaz:

launch-aligned-sales-2020-week-5-2.png?t

Opublikowano

Podoba mi się, że liściu podłapuje moje hasełka. Daje mi to tylko do zrozumienia, że pięknie go ubodło gdy pisałem o januszu i teoretyku. :xboss: 

a co do samego Wrocławianina? Ekspert od Xboxa, ale siódma generacja konsol spędzona z PS3 zamiast 360, poprzednia na One ledwo liźnięta, a obecnie posiada oba current-geny, a i tak woli siedzieć w CW. W trzy generacje z plejką ledwo więcej trofek niż ja przez poprzednią, Xboxa w tamtych czasach widział chyba jedynie przez szybę. Ogrywane gry raczej sugerują, że mamy do czynienia z januszem gamingu.

Czy w ogóle mogę brać takiego użytkownika pod uwagę? Oczywiście, jako obiekt drwin, ale jego zdanie nt. gier jest nieistotne. :) 

Opublikowano

Czy mozna w 3 miesiące nayebać ponad 1000 postów (co daje prawie 10% wypowiedzi w temacie w którym siedzi z 25-30 osób) pisząc na temat konsol nowej generacji ale nie posiadając takiego sprzętu, grając na przestarzałej konsoli i budżetowym kąkuterze? No jasne że można.

Czy można wypowiedzi tego chłopca brać na poważnie? Można - przy założeniu że max jego wymagań od życia to JEŚĆ, PIĆ I SPAĆ. 

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Kurde nie wiem czemu klapy mi wmówiły, że Visage to exclusive na PS (chyba Whisker). Dobrze, ze skapnąłem się, że to nieprawda bo już chciałem to kupić na PS4 fat.

Ja tylko wspominałem że to świetny tytuł a że wszystkie świetne tytuły z reguły wychodzą na PS i ja o nich wspominam to mogło Ci się pomylić :D

Opublikowano

Jeżeli chcecie zobaczyć obraz nędzy i rozpaczy to polecam gamertaga liscia. Stary chłop ściąga gry i po 10 minutach juz ma dość. Ja rozumiem, że może coś nie podpasować, ale wszystko? Różne gatunki, różni wydawcy, jeden janusz. Lepiej skończyć sony template gays gone :lapka:

Opublikowano

Z tego co wiemy, to liściu bardzo dobrze poznał kolana kolegi na których siedział ogrywając hity na Sonkę.

Wnioski pozostawiam każdemu według uznania :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Jeżeli chcecie zobaczyć obraz nędzy i rozpaczy to polecam gamertaga liscia. Stary chłop ściąga gry i po 10 minutach juz ma dość. Ja rozumiem, że może coś nie podpasować, ale wszystko? Różne gatunki, różni wydawcy, jeden janusz. Lepiej skończyć sony template gays gone :lapka:

Tak na poważnie to to jest przekleństwo Game Passa. Ściągam gry i sprawdzam. Jest kilka w które gram i tak od 3 miesięcy po troche. Włączam w QR - etap, dwa i na tydzień odstawka. Tak mam z gearsami (lece już piatke), Halo CE (doszedłem wczoraj do 6 chaptera), FF13 (3 rozdział po 2 tygodniach). Forza H4 (już sobie camaro kupiłem). Wynika to głównie z tego że tego jest sporo i szybko dostepne. Nic więcej więc swoje teorie to mozesz...

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Co Ty się tak uczepiłeś Days Gone? Gdzie tam geje występują?

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeden trailer Uncharted i lecę do sklepu yebać Sonkę aż miło.

To w ogole jest zabawne bo takie ND jest wzorem dla kazdego w branzy. Gameplayowo, technicznie, opowiadajac historie. Esencja gamingu zamyka sie w tworczosci Naughty Gods. Nawet jezeli ktos sie wzbrania i nie gra w ich gry lub w ogole na playstation to i tak ich wspiera bo kazdy tworca czerpie garsciami z ich pracy. Nie da sie uciec od magii playstation, po prostu.

Opublikowano

Nie wiem, coś sobie wmawiasz. Mam za sobą kilka części Uncharted, IMO kwintesencja każualizacji branży, ale z tą esencją gamingu to pojechałeś równo. Zwłaszcza, że od dwóch generacji klepali głównie przygody Drake'a. Przehypowana ekipa.

Opublikowano

Niech bethujnia zrobi Indiane ktory chociaz w minimalnym stopniu dorowna najlepszej serii przygodowek w historii to uznam ze moje 1,33zl miesiecznie nie poszlo na marne :)

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Niech bethujnia zrobi Indiane ktory chociaz w minimalnym stopniu dorowna najlepszej serii przygodowek w historii to uznam ze moje 1,33zl miesiecznie nie poszlo na marne :)

Wystarczy, że zajmą się tym ludzie od rebootu Lary, bo w kwestiach gameplayowych wciągnęła dupą to śmieszne Uncharted.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Wystarczy, że zajmą się tym ludzie od rebootu Lary, bo w kwestiach gameplayowych wciągnęła dupą to śmieszne Uncharted.

O kurwa?!?!? Ten samograj? Najbardziej upośledzająco gracza gameplayowo częśc przygów lary? Graficznie i miejscówkowo super ale ta gra jest tak generyczna do znużenia że taki janusz jak ja sobie spokojnie w niej wszystko zebrał na 100% bez NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU. Jak ktoś stawia U < TR (reboot) to jest po prostu NIENORMALNY, sorry

Opublikowano
21 minut temu, schabek napisał:

To w ogole jest zabawne bo takie ND jest wzorem dla kazdego w branzy. Gameplayowo, technicznie, opowiadajac historie. Esencja gamingu zamyka sie w tworczosci Naughty Gods.

Gejming według ND: Scenka-pifpaf-pseudoeksploracja dla uposledzonych-scenka-pifpaf powtórzyć do porzygu.

Te gry mogą być wzorem dla dwunastolatków i Januszy gejmingu, nie dla KONESERÓW :xboss:

Opublikowano
51 minut temu, LiŚciu napisał:

launch-aligned-sales-2020-week-5-2.png?t

to ta Polska sprzedaż o która prosiłem?

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Gejming według ND: Scenka-pifpaf-pseudoeksploracja dla uposledzonych-scenka-pifpaf powtórzyć do porzygu.

Te gry mogą być wzorem dla dwunastolatków i Januszy gejmingu, nie dla KONESERÓW :xboss:

Zasadniczo taki schemat występuje w większości tytułów tpp na wszystkich konsolach od jakichś 20 lat.

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

to ta Polska sprzedaż o która prosiłem?

Po chuj ci Polska sprzedaż jak ty mieszkasz w innym kraju. Chcesz szargać Polskę? Zacznij płacić tu podatki:lapka:

Opublikowano

Stawiam xsmieciare wiatrakiem do dolu ze wezyr z tworczoscia nd zapoznal sie tak jak z ps5

Na jutubku i 30min u kumpla

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Stawiam xsmieciare wiatrakiem do dolu ze wezyr z tworczoscia nd zapoznal sie tak jak z ps5

Na jutubku i 30min u kumpla

No oni grają w Youtube’a, najważniejsza funkcja konsoli to Netflix a gry? „No kiedyś będą zobaczyta! Będą narzędzia!” „Pada tez dadzą nam z adaptacyjnymi triggerami w elite 3 i Was pozamiata kiedyś”. 

Opublikowano
5 minut temu, Jakim napisał:

Zasadniczo taki schemat występuje w większości tytułów tpp na wszystkich konsolach od jakichś 20 lat.

Dlatego nikt mający chociaż odrobinę godności i rozumu nie stawia takich odtwórczych pozycji jako wzoru do naśladowania i obiektu jaranka.

Nie dotyczy sekty niebieskich robali i niewolników marki :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.