Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Chyba wolę poczekać na 1440p czy tam "4K"/60 na nowych konsolach. Z tym brakiem bugów to też pojechałeś. :D

No nie pojechałem, bo miałem literalnie jednego przez póki co 40 godzin gry. Teraz zdecydowanie wole grać na PS5, ale przez ostatnie 2 lata dużo częściej grałem na PC niż np. na PS4 PRO ze względu na kulturę i szybkość pracy kompa, jak również to, że lubię retro gierki.

2 minuty temu, Shago napisał:

I poza popierdółką Astro za kązdą zabuliłeś w chooy hajsu, a MS swoje gry wrzuca do GP w dniu premiery. I do tego się odnoszę, że nazwyanie usługi, gdzie lądują w dniu premiery wszystkie gry MS "retro usługą" to niezłe odklejenie. Naucz się czytać ze zrozumieniem. Będzie FH5 w GP, to day one będziesz ściągał i też powiesz, że to "retro usługa"? :)

200 zeta Demony (40h grania), Moralesa to za jakieś grosze, jakby to było w chooj kasy to nikt z nas nie kupowałby PS5. A no i w ps plus dostałem 20 gierek na start w ramach "rewolucyjnej" usługi.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie dziwię się, że grałeś na PC zamiast PS4. :)

No z PS4 to nawet Switch wygrywał pod kątem czasu poświęconego na daną platformę. O Xboxie nie mówię bo to nie miało żadnego sensu na poprzedniej generacji.

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

PC jest spoko, ale po co miałbym grać na PC mając XSX albo PS5?

No jak lubisz grać w 30 fpsach to why not 

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

4h Astro

10h Sackboya

8h Morales

25h Demonsów

53h ???

still better than 0h na xsx 788063887551234099.png?v=1 

Edytowane przez bluber

Opublikowano
4 minuty temu, Shago napisał:

https://www.ceneo.pl/96962373

Ciekawe gdzie, chyba z drugiego obiegu :)

A allegro, olx i to forum to już nie sprzedają nic?

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

ej, patrzcie na mnie, mam RTX2060S i nakurwiam w Cyberpunka w 1080p/60 :cool:

FHD na 2021 :d 

I tak brzmi lepiej, niż patrzcie na mnie gram w GTA 4 w gampassie w 2021r. No ile kur.. można :)

Opublikowano

UuuuUUuU, gierki z drugiej ręki, gdzie twórca nawet grosza nie zobaczy, a pewnie i potem dalej gdzieś śmiga do kolejnej osoby. Boty? Elegancko albo pudełko nówka albo płatne w abo, gdzie twórca dostaje tantiemy. 

Klapy najpierw piraty na PSX, PS2 i PSP, potem zrzutki w 5 na jedną grę na PSN na PS3 i teraz używki na PS4 i PS5. Psucie branży mają we krwi. : o

Opublikowano

UuuuUUuU, gierki z drugiej ręki, gdzie twórca nawet grosza nie zobaczy, a pewnie i potem dalej gdzieś śmiga do kolejnej osoby. Boty? Elegancko albo pudełko nówka albo płatne w abo, gdzie twórca dostaje tantiemy. 

Klapy najpierw piraty na PSX, PS2 i PSP, potem zrzutki w 5 na jedną grę na PSN na PS3 i teraz używki na PS4 i PS5. Psucie branży mają we krwi. : o

Widzę, że jakaś flacha albo joint dzisiaj już napoczęte :rofl:

Opublikowano

No boty to kwitesencja elegancji, byle by dojebac abonament z pringersow za 4 zl na 3 lata w przod. XD

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

No boty to kwitesencja elegancji, byle by dojebac abonament z pringersow za 4 zl na 3 lata w przod. XD

Cały temat zrobili jak " wyjebać system" i przycebulić, nie dziwię się, że gierka za 200 zł to dla nich dobro luksusowe.

Opublikowano
14 minut temu, schabek napisał:

250-300h zeby wbic platyny.

Idę o zakład że więcej pograłeś w FH4 niż te exy wszystkie razem wzięte

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

no ale jaki zysk ma twórca z kupionej używki? :)

Nie wiem stary bo bo po za Demonami, kupuje same nówki, w tym bardzo dużo cyfrowo;)

Opublikowano

Co ten Izon tak się pucuje do zielonej starszyzny?

Jak do dzielnicowego przy makowcu na komisariacie.

:reggie:

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ej, patrzcie na mnie, mam RTX2060S i nakurwiam w Cyberpunka w 1080p/60 :cool:

FHD na 2021 :d 

1440p :lapka:

zresztą wezyr ty masz xbox one s i jeśli jakaś gra w 2021 trzyma tam FHD to chyba tylko indyki z gejpassa

Edytowane przez bluber

Opublikowano

Dobrze, że został na playstation, bo by zadawał głupie pytania w dziale dla prawdziwych graczy :usmiech:

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Co ten Izon tak się pucuje do zielonej starszyzny?

Jak do dzielnicowego przy makowcu na komisariacie.

:reggie:

Z innymi rozmawiam, na Twoje wypowiedzi mogę co najwyżej splunąć z pogardą;)

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Dobrze, że został na playstation, bo by zadawał głupie pytania w dziale dla prawdziwych graczy :usmiech:

Nie widziałem Cie w dziale Dreamcasta ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Wystarczyło się pozbyć alkoholika i tego od baterii i temat jakby nowo-narodzony :obama:

Opublikowano

Niedługo xbox kupi segę, to prawie jak dreamcast :lapka:

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Niedługo xbox kupi segę, to prawie jak dreamcast :lapka:

No właśnie "prawie" to słowo klucz w przypadku Xboxa - prawie jak konsola, prawie jak ex, prawie nowa generacja..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.