Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

W dwoch postach napisałeś 3 razy słowo minus - MOCNA PSYCHIKA

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nowości na Switchu a.k.a. w co można zagrać na konsoli Nintendo:

Ukryj zawartość

Znalezione obrazy dla zapytania: wii u

+

Ukryj zawartość

Znalezione obrazy dla zapytania: wii

to są te słynne nowości o których mózi izon

I tak więcej niż na Xboxie :) No i chyba Directa ostatniego nie oglądałeś. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No myślę, że jeśli chodzi o wsparcie wstecznej to jednak Xbox jest lepiej ustawiony, a gry nie kosztują na niego 2.5 bomby tylko za 2.5 bomby to masz 3 lata XGP. :)

Boty mnie przerażają: PS5 do dupy, Nintendo do dupy, PC nie nadaje się do grania, tylko kurwa Xbox super bo tanio. Chyba do nich nie dociera, że dla większości cebulenie nie jest najważniejsze. Każda argumentacja i tak kończy się bo gejpass.. Ludzie nie każdy chce wegetować przez 3 lata, niektórzy wolą korzystać z życia nawet jeśli ma to trochę kosztować!

Opublikowano

Tak, opłacone abonamenty i wieczne czekanie aż jakas gra się ukaże, zamiast tych 3 stow byście choc raz interesujaca was gre kupili na premiere.

Opublikowano

Niech zaczną od kupowania konsoli najpierw. 

Opublikowano

Kurcze, jaka szkoda, że na Xboxie nie można kupować gier tylko jest się skazanym na GamePassa. :( Lepiej wyrzucić 2.5 bomby za 10-letnią grę na Switcha i dawać się ruchać Nintendo, które ma najgorsze podejście do fanów no ale j-fag izon płaci z uśmiechem na twarzy, bo nowość. :pawel:

Opublikowano
1 minutę temu, Michał102 napisał:

No dobra, ale czy posiadanie gejm pasa automatycznie uniemożliwia zakup jakieś gry w innej postaci? 

No oczywiście, ze nie tylko co niby warto kupić? :)

Opublikowano

No to nieźle - opłacać gamepassa żeby kupować gry z poza gamepassa. To jest to sławne - miec wybór?

Opublikowano
42 minuty temu, izon napisał:

Ja jak szczam to nie przepraszam, a zdania nie zmieniam, wolałbym rok grać na next genie, niż cebulić na tym podłym xśmieciu i jeszcze być z tego dumnym..

Tez bym pograł na next genie od Sony, kiedy wychodzi??

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Opłacić roczny haracz na granie online i mieć możliwość ograć 400 gierek vs 40. Nie wiem czy Wy jesteście graczami czy fanami marki 

Opublikowano
5 godzin temu, Pupcio napisał:

Mmm w tej kurtce będziesz pachniał jak Joel  :)

Ale mam nadzieję że przed grą w golfa. :) 

Zajrzałem do tematu PS5 no i Soul znowu pokazał że ma słabą psychę. Trochę wstyd przynosi zielonej stronie. :/ 

Opublikowano
1 minutę temu, Szymek napisał:

Opłacić roczny haracz na granie online i mieć możliwość ograć 400 gierek vs 40. Nie wiem czy Wy jesteście graczami czy fanami marki 

Po co płacić? Na pc masz free online i gierki z epica co chwile za darmo. I takie rozwiązanie o ja rozumiem, natomiast kupować nową konsolę, płacić abonament, bawić się w cebulenie, żeby pograć w GTA 4 w 2021 roku? Nie dziękuję.

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

No oczywiście, ze nie tylko co niby warto kupić? :)

Mnie nie pytaj, bo na XSX przesiadłem się z PS4 i w GP jast taki zapindol dobra, że to tej pory tego nie ograłem. 

Jednak gdyby taki Medium nie trafił na dzień dobry do usługi, to bankowo kupiłbym go tuż po obczajeniu jakichś materiałów z gry, bo mega mi to siadło klimatem. 

Opublikowano
4 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Tez bym pograł na next genie od Sony, kiedy wychodzi??

Niestety kolejny raz  już wykupiony;)

Teraz, Michał102 napisał:

Mnie nie pytaj, bo na XSX przesiadłem się z PS4 i w GP jast taki zapindol dobra, że to tej pory tego nie ograłem. 

Jednak gdyby taki Medium nie trafił na dzień dobry do usługi, to bankowo kupiłbym go tuż po obczajeniu jakichś materiałów z gry, bo mega mi to siadło klimatem. 

Medium jest spoko nie przeczę.

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Na pc masz free online i gierki z epica co chwile za darmo.

Bo jestem konsolowcem i mama nie uwierzy ze chce kompa za 10k do nauki :)

Opublikowano

Ale bym zobaczyl miny bociarzy jak sony kolejny miesiac z rzedu dopierdoli darmowymi i dozywotnimi gierkami z plusa. Dupska po controlu jeszcze nie zagojone :xboss:

Opublikowano
2 minuty temu, Szymek napisał:

A dodane do biblioteki...dodane 

A co najważniejsze - nie dostaniesz nagle info że zostały 2 tygodnie na ogranie.

Opublikowano
56 minut temu, LiŚciu napisał:

No to nieźle - opłacać gamepassa żeby kupować gry z poza gamepassa. To jest to sławne - miec wybór?

No a gdzie tu niby brak możliwości wyboru?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.