Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie ma, bo pisanie pod jedną architekturę nie uratowało Infamous od bycia nudnym crapiszczem czy sprawiło, że RDR2 przestało być najpiękniejszą grą poprzedniej generacji. Mając wątpliwą przyjemność czytania twoich wypocin na forum utwierdzam się jednak w przekonaniu, ze nie chodzi o jakość tylko jaranie się, bo eks na ku,rwę niebieską. :) 

oo i to jest właśnie problem botów. Nakręciły sobie we łbie własną kliszę i siedzą w tym świecie jarania się tylko bo eks. Moim zdaniem wynika to z kompleksów, że xbox nie radził sobie w konsolowym świecie, miał małą popularność i musiał sie otworzyć na pc, telefony udostępniając swoje treści wszędzie gdzie się da. W sumie obecnie xbox to tak naprawdę usługa. Ja nie widzę w tym nic złego(choć czasowe eksy dla pc to kpina) bo wszystkie trzy firmy poszły w swoje strony ale stare boty co pamiętają x360 to im dupa krwawi. Co do najpiękniejszej gry to zobacz jak wygląda tlou 2 a później pogadamy.

7 minut temu, SlimShady napisał:

Prawdziwa różnorodność wygląda tak:

-Raz wyścigi na torze, później wyścigi nie na torze. Raz szczelanie do kosmitów w TPP, a następnie dla odmiany, szczelanie do kosmitów w FPP.

Wszystkie gry sony takie same

Spoiler

forza horizon 5(nie zapowiedziana przypominam) was zayebie po raz piąty xd

Edytowane przez PanKamil

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

oo i to jest właśnie problem botów. Nakręciły sobie we łbie własną kliszę i siedzą w tym świecie jarania się tylko bo eks. Moim zdaniem wynika to z kompleksów, że xbox nie radził sobie w konsolowym świecie, miał małą popularność i musiał sie otworzyć na pc, telefony udostępniając swoje treści wszędzie gdzie się da. W sumie obecnie xbox to tak naprawdę usługa. Ja nie widzę w tym nic złego(choć czasowe eksy dla pc to kpina) bo wszystkie trzy firmy poszły w swoje strony ale stare boty co pamiętają x360 to im dupa krwawi. Co do najpiękniejszej gry to zobacz jak wygląda tlou 2 a później pogadamy.

Postawiłeś tezę nt. słuszności wydawania gier na jedną architekturę, nie potrafiłeś jej obronić, a postawiony przed kontrargumentami uraczyłeś mnie taką werbalną sraką. Niebieskie karaluchy, ich projekcie i leczenie kompleksów za pomocą "ja mam a wy nie". Haaa tfu, PanDebil w formie.

TLOU2? No poziom RDR2 na XOX, ale w 1440p i korytarzyku, beka z "magików". :) 

Opublikowano

No dla mnie najładniejszą grą poprzedniej generacji jest RDR2, a najlepiej wykonane postacie ma LAST2 i na tym koniec. 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Postawiłeś tezę nt. słuszności wydawania gier na jedną architekturę, nie potrafiłeś jej obronić, a postawiony przed kontrargumentami uraczyłeś mnie taką werbalną sraką. Niebieskie karaluchy, ich projekcie i leczenie kompleksów za pomocą "ja mam a wy nie". Haaa tfu, PanDebil w formie.

TLOU2? No poziom RDR2 na XOX, ale w 1440p i korytarzyku, beka z "magików". :) 

Widać, że nic nie zrozumiałeś co mnie w sumie nie zaskoczyło. Chyba muszę napisać wprost. *Boty to zakompleksione zjeby* 

Co do rdr2 to gra jest piękna to prawda ale to jeden z wyjątków potwierdzających regułę bo r* to akurat dev który optymalizuje najpierw gry na konsolę a dopiero po czasie na pc i z konsolami robi to dobrze. 

BTW. widać, że bot z krwi i kości bo nawet nie zwrócił uwagi na takie rzeczy jak animacje tylko 1440p xd Co bot to bot. Gdyby nie digital foundry na oko by kurwa 2 lata myslał jaka jest tam rozdzielczość.

Opublikowano

Jprdl te wszystkie kamilki, kamisie i panowie "lekkie cw poza cw" jebnijcie sie w łeb.

Opublikowano

No własnie jebnijcie sie w łeb. 

Jebnijcie też w łeb specera bo na razie nie macie w co grać oprócz 300 gier z poprzedniej generacji w tym gównoindyków, gier które już wszyscy przeszli i gier w kolorze żółtym na meta. 

Jak macie pierdolić dla samego pierdolenia to idzcie nadal upodlać się z panem smyczpassem i wróćciee tu jak coś xbox pokaże więcej niż "gra - kurwa - mem"

A ty pawelku, opłac chociaż gamepassa bo znowu nic nie grasz a pierdolisz za trzy boty:)

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

A ty pawelku, opłac chociaż gamepassa bo znowu nic nie grasz a pierdolisz za trzy boty:)

GamePass? Będzie opłacony za pełną cenę na premierę tego S Z T O S I N G E R A, ale w następnym miesiącu nie ma już tak dobrze - te ku,rwy, karakany z XGS muszą wziąć się za robienie gierek i pokazywanie gameplay'u z zapowiedzianych. :banderas:

Opublikowano

Digital foundry mowi botom co mają widzieć,  Spencer w co mają  grac :yao: te zwierzęta na serio na smyczy można prowadzac :kaz: 

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

GamePass? Będzie opłacony za pełną cenę na premierę tego S Z T O S I N G E R A, ale w następnym miesiącu nie ma już tak dobrze - te ku,rwy, karakany z XGS muszą wziąć się za robienie gierek i pokazywanie gameplay'u z zapowiedzianych. :banderas:

Bardzo dziękuje za rzeczową i zgodną z prawdą wypowiedz. P I O N A

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
39 minut temu, Soul napisał:

a najlepiej wykonane postacie ma LAST2

szkoda że wszystko poszło w graficzkę tych ludzików a tak to są karykatury jak z serialu dla milenialsów z netflixa 

Opublikowano
Digital foundry mowi botom co mają widzieć,  Spencer w co mają  grac yao.png te zwierzęta na serio na smyczy można prowadzac kaz.png 
Patrz tam jako kalapie jak ci pony zaktualizuje konsole i gowno5 zacznie ci latać po pokoju xD

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

Klapy jak ich dupsko boli, żeby ktoś się czasem dobrze przy graniu nie bawił. Oni cierpią przy bublu PayStation 5 więc teraz pozostaje im jedynie próbować zepsuć radość z grania innym. Tfu na tych zawistników niewolników marki.

A mi się zdaje że jest na odwrót, to boty od samego początku chcą popsuć zabawę nowej generacji Ps vide Morales czy Demony albo astro z początku premiery. Wyśmiewając i szydząc a w głębi ducha zagryzając zęby odpalając starocie :D

Opublikowano
A mi się zdaje że jest na odwrót, to boty od samego początku chcą popsuć zabawę nowej generacji Ps vide Morales czy Demony albo astro z początku premiery. Wyśmiewając i szydząc a w głębi ducha zagryzając zęby odpalając starocie [emoji3]
Demony,Morales,astro.....a botom zarzucasz starocie xD ?
Opublikowano
2 minuty temu, BieŃ napisał:

Patrz tam jako kalapie jak ci pony zaktualizuje konsole i gowno5 zacznie ci latać po pokoju xD

Oo kolejny micik. Pewnie boty tutaj tez pierdolily, ze ps5 nie ma rdna 2, Ray tracingu i w ogóle sony nie ma problemy z ps xd 

Opublikowano

no ale jak sie nie śmiać z plejszmaty w statusach jak ta kurwa sama sie prosi ;/

Opublikowano

Morales, Demony, Astro 

Brzmi jak cudowna zabawa na całe długie lata. Tego się nie da zepsuć.

Opublikowano
Oo kolejny micik. Pewnie boty tutaj tez (pipi)ily, ze ps5 nie ma rdna 2, Ray tracingu i w ogóle sony nie ma problemy z ps xd 
Mitem to jest dobra jakość wykonania śmieciarki 5
Opublikowano

Cykl zycia zielonych przyglupow:

Halo rozjebie na premiere xsx -> halo rozjebie po premierze xsx -> halo rozjebie jak przyjdzie czas rozjebac -> chlopaki wiecie moze kiedy ps5 bedzie dostapne normalnie w sklepach?

A knurzysko twardo kasuje ich za smyczpassa z gierkami z katalogu jesien/zima 2004

ZA KAZDYM NEXTGENOWYM RAZEM :/ 

Opublikowano

Gierki z katalogu jesień zima 2004 xD

Dlatego PlayStation 5 jest dla typowego Janusza, bo o gierkach to pojęcia nie maja.

Opublikowano

Jak ci mowie ze stare gowna daje to sie sluchaj bo cala generacje przepierdolisz na zadymiarce zamiast posmakowac prawdziwie nextgenowego skurwiela zabijake co od 4 generacji nie ma litosci dla konkurencji. Korzystaj poki czas bo ja wiecznie zyc nie bede

Opublikowano

Łap schabek, przyda ci się

https://www.gov.pl/web/koronawirus/gdzie-znajdziesz-pomoc-w-przypadku-pogorszenia-stanu-psychicznego

Cytat

Gdzie znajdziesz pomoc w przypadku pogorszenia stanu psychicznego

1. Skontaktuj się ze specjalistą poradni zdrowia psychicznego.

Jeżeli niepokojące objawy w zakresie zdrowia psychicznego mają nasilony charakter albo zauważyłeś je już wcześniej, a obecnie odczuwasz pogorszenie samopoczucia, warto abyś skontaktował się ze specjalistą w poradni zdrowia psychicznego. W ten sposób będziesz mógł skorzystać między innymi z porady diagnostycznej lekarza psychiatry. Pamiętaj - ze świadczeń opieki psychiatrycznej i leczenia uzależnień w ramach Narodowego Funduszu Zdrowia możesz skorzystać także z wykorzystaniem technologii teleinformatycznych.

Opublikowano

No schabek, ja wiem, że to pasuje do narracji, ale za czasów siódmej generacji to PS3 mogło co najwyżej wąchać pierdy X360, ostatecznie doganiając go pod koniec generacji bo się MS wyłożył próbując wejść w dupę casualom.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

ostatecznie doganiając go pod koniec generacji

O to to. Tylko sony moglo wyjsc z tego gowna w jakie wpadli z ps3. Tylko sony moglo nie dosc ze dogonic konkurencje w tamtej generacji to koniec koncow zostawic ja jeszcze w tyle. Tylko sony moglo wypuscic takie nowe ip ktore na zawsze odmienily losy gamingu i staly sie markami ktore juz dawno temu poza wyszly poza gaming. Tylko sony.

Tamte okres to byl szczyt xboxa a i tak skonczyl na drugim miejscu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.