Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

A nie czekaj, możesz już teraz wyjebać plejkurwe przez okno bo Persona 4 Golden jest na steam:mevek:

Oho, deepthroat decyduje kto może mieć xboxa. :obama:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Akurat personka 4 goldi wyszła na super sonke więc nie ma potrzeby liściu  :) kurde widzę że nie za bardzo znasz nie na grach typu telewizyjnego ale jbc co jako młodszy kolega służę seniorom w czasie pandemii więc pytaj śmiało jak czegoś nie wiesz!

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

dla ciebie nic nie bedzie. sprzedaj xboxa.

Pojebalo cie? Mam jeszcze waznego chujpassa do kwietnia

darmowego rzecz jasna

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Akurat personka 4 goldi wyszła na super sonke więc nie ma potrzeby liściu  :) kurde widzę że nie za bardzo znasz nie na grach typu telewizyjnego ale jbc co jako młodszy kolega służę seniorom w czasie pandemii więc pytaj śmiało jak czegoś nie wiesz!

Vitunie? Tam grałem ale po 40h  musiałem na 5minut wyjebać a nie zrobiłem exportu save (zyebany system usuwania wszystkiego z savami).

Nie miałem już siły znowu oglądać misia i nastolatków. Ale gra może sie podobać. :lapka:

Opublikowano

Kolego, nie podoba mi się sposób w jaki piszesz o personce.

Opublikowano

To jest chuy A nie prank wezyr. Mnie nabrali że wind waker jest zajebisty i kupiłem dla tej gry martwą konsolę xDD

Opublikowano

A teraz pomyślcie o ludziach co kupili PlayStation dla TLoU2 xD

Opublikowano

A ten prank z kupnem XsX dla H:I a master chief jedynie na:

xbox_series_x_box_back_1.jpg

Opublikowano
10 minut temu, eX4cT_PL napisał:

A teraz pomyślcie o ludziach co kupili PlayStation dla TLoU2 xD

"Ale bedzie granko w Multi, po 7 latach developingu musi być zajebiste!"

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

A ten prank z kupnem XsX dla H:I a master chief jedynie na:

xbox_series_x_box_back_1.jpg

Ten nadruk na każdym pudle dekodera to są największe jaja z Klienta w historii gamingu :rofl:

Opublikowano

przecież na Series X jest dostępne 7 części Halo i 2 strategie do tego, z czym kłamią na pudełku niby?

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

To jest chuy A nie prank wezyr. Mnie nabrali że wind waker jest zajebisty i kupiłem dla tej gry martwą konsolę xDD

Nie kupowałeś jej ode mnie przypadkiem? :kaz: 

Opublikowano

Nje, nówke brałem xD 

Opublikowano

odważnie :obama: 

Opublikowano

Ograłem captain toada więc było warto. No i mogę legalnie obrażać tego yebanego śmiecia Mario karta i nikt mi nie zarzuci że nie grałem w tego odpada :kaz:  

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Ograłem captain toada więc było warto. No i mogę legalnie obrażać tego yebanego śmiecia Mario karta i nikt mi nie zarzuci że nie grałem w tego odpada :kaz:  

Moje dzieci grają w mario kart i bardzo lubią więc nie wiem czemu tobie nie pasuje:)

Opublikowano

Bo jestem pro playerem z 20 letnim doświadczeniem A twoje dzieci muszą być skazane na gry które im wybierasz A wiemy jak to u Ciebie wygląda z gierkami! :czezky:

Opublikowano

Niezły chwalipościk. Spoko, po 30stce uznasz że lepiej się śmiac z młodzików niż w nich rzucać grabkami.:):lapka:

A jak tam xbecia? Szampan u zielonych że MS pierwszy raz zrobił coś (dopiał umowę) co obiecał?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Nawet dzieci Liścia znają się lepiej na grach niż Liść.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.