Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To jestnten dobrze wygladajacy screenshot? Nie wiadomo czy sie jarac

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 997,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

To jestnten dobrze wygladajacy screenshot? Nie wiadomo czy sie jarac

Broń Boże. Lepiej jarać się Morrowindem w 120fps :)

Demons-Souls_20201120041151.png

Edytowane przez izon

Opublikowano

No ps4 co tu dużo mówić, może dajcie jakieś zdjęcie z tymi legendarnymi  ISKRAMI 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

No ps4 co tu dużo mówić, może dajcie jakieś zdjęcie z tymi legendarnymi  ISKRAMI 

Z iskrami nie mam, ale znalazłem z dymem :)

1074804034.jpg

Opublikowano

TO niby wygląda lepiej od Soulsów :reggie::reggie::rofl:  Bociaki w formie

960x0.jpg

Edytowane przez izon

Opublikowano

Biorac pod uwage, ze to gra z xboxa one, to tak.

Opublikowano
23 minuty temu, Soul napisał:

Te screeny liścia :pawel::pawel::pawel:

Widzisz je i czytasz, że G5 przy tym wygląda past genowo :pawel::pawel::pawel:

Zaklinanie rzeczywistości poziom god like.

Tymczasem past genowe G5

EkOkCm1WsAI4YH1.jpeg.jpg

Soul jeśli moje screeny słabo wyszły to twoje zdoybyły nagrodę beki:rotfl:

Ciężko zrobić dobre ujęcie jak gra na każdym kroku wygląda genialnie - cięzko się zdecydować.

8 minut temu, Pupcio napisał:

RDR2_ArthurMorgan_Sparks-3698-360.jpg

Opublikowano
20 minut temu, izon napisał:

Z iskrami nie mam, ale znalazłem z dymem :)

1074804034.jpg

Ciekawe czy go dojechali

Opublikowano

Do pijackich urojen klapów tylko ten soundtrack. Podobny poziom zjebania :reggie:

Opublikowano

Proszę o wybaczenie wszystkich za to że pociągnałem akcje ze screenami, bo zaczynamy być skazani na coś takiego jak powyżej.:lapka:

Opublikowano

Od lewej: Pizdon, Mops i Whisker sławiący potęgę plejstejszyn

Schowek01.jpg

Opublikowano

Czy to jakiś konkurs na najgorszy screen czy co wy teraz robicie?

Opublikowano

Screen w jakości grafiki na PS5

Opublikowano

Nie ja już nic nie robie ze screenami. Niestety wywołało to do zabawy soula który dopiero co wyszedł z wersalki u maniaka oraz parkingowego odurzonego wdychaniem oparów z diesli w robocie.

Niestety xbox - ekipa to aktualnie niezła banda chuja. Ale przynajmniej soul ma xboxa nowej generacji i może pyknąć fotki gier z xone:)

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

Do pijackich urojen klapów tylko ten soundtrack. Podobny poziom zjebania :reggie:

O właśnie taką muzykę często słychać z tych drewnianych budek na parkingu. Dee jest w temacie nieprzypadkowo :reggie:

Opublikowano

Co tu dużo mówić, casus Gearsów 5 przypomina Gearsy 3, gdzie faktycznie gra wyświetlała znacznie lepszy obraz niż to co konsola była faktycznie w stanie wyświetlić i była niejako gotowa od razu na lepszy sprzęt. Duże otwarte światy przy 4K i 60 klatkach mogły przerosnąć XOX, ale wnętrza to już bsolutna czołówka jeśli chodzi o grafę, nawet dziś.

Tak upada kolejny mit o rzekomej nieosiągalnej jakości gier na PS. :) 

Opublikowano
13 minut temu, Soul napisał:

Ten też pewnie słaby 

20190907_154643.jpg

Trochę jak Uncharted 4 na początku gry pod wodą. Ale gratulacje, wygląda na to, że Pan jedyny ma tu Series X :) Mówię oczywiście o retromaniakach, bo jest tu sporo posiadaczy PS5, którzy wbrew pozorom kupili sobie Classica od M$.

Edytowane przez izon

Opublikowano
30 minut temu, izon napisał:

TO niby wygląda lepiej od Soulsów :reggie::reggie::rofl:  Bociaki w formie

960x0.jpg

Jak zobaczyłem gearsy 5 na tej czerwonej pustynia to aż się zaśmiałem. Tekstury czasem to taka padaka. Najbardziej przehajpowana graficznie gra.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
Teraz, PanKamil napisał:

Jak zobaczyłem gearsy 5 na tej czerwonej pustynia to aż się zaśmiałem. Najbardziej przehajpowana graficznie gra.

Na jakimś Xfest czy jak tą spierdolinę sobie nazwali, grali ten level przez godzinę, robiąc z tego pokazówkę możliwości nowego Next Gena. Już wtedy wiedziałem, ze z tymi ludźmi coś jest nie tak..

Opublikowano

Przykro mi, ale ludzie z 700 trofeami nie mają głosu w tym miejscu przeznaczonym dla KONESERÓW gejmingu.

Niech ktos załozy Kinder CW dla Pizdona, może tam sie chłop otrzaska i wyhoduje jajka niezbędne w tym temacie.

Opublikowano

Parkingowy znowu by chciał mieć nad kimś jakąkolwiek władzę, niestety chłopie jak w życiu tak i na forum o gierkach.

Swoją drogą pora na kolejną kompromitację najpotężniejszej konsoli na świecie. To jest Panowie żart. Next gen żeby pociągnąć stare szroty w paru fpsach więcej musi obciąć rozdziałkę.:facepalm::rofl:

https://www.ppe.pl/news/155443/gry-bethesdy-oficjalnie-z-fps-boost-microsoft-zdradza-szczegoly.html

Microsoft potwierdza, że w niektórych sytuacjach musiał zająć się przycięciem rozdzielczości oraz w Fallout 4 i Fallout 76 funkcję musimy włączyć ręcznie – nowa opcja nie będzie dostępna automatycznie.

„W niektórych przypadkach, ze względu na wyższe wymagania graficzne związane z technologią FPS Boost, musieliśmy zmniejszyć rozdzielczość gry, by zapewnić jej płynność i świetną rozgrywkę”.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.