Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To jestnten dobrze wygladajacy screenshot? Nie wiadomo czy sie jarac

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

To jestnten dobrze wygladajacy screenshot? Nie wiadomo czy sie jarac

Broń Boże. Lepiej jarać się Morrowindem w 120fps :)

Demons-Souls_20201120041151.png

Edytowane przez izon

Opublikowano

No ps4 co tu dużo mówić, może dajcie jakieś zdjęcie z tymi legendarnymi  ISKRAMI 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

No ps4 co tu dużo mówić, może dajcie jakieś zdjęcie z tymi legendarnymi  ISKRAMI 

Z iskrami nie mam, ale znalazłem z dymem :)

1074804034.jpg

Opublikowano

TO niby wygląda lepiej od Soulsów :reggie::reggie::rofl:  Bociaki w formie

960x0.jpg

Edytowane przez izon

Opublikowano

Biorac pod uwage, ze to gra z xboxa one, to tak.

Opublikowano
23 minuty temu, Soul napisał:

Te screeny liścia :pawel::pawel::pawel:

Widzisz je i czytasz, że G5 przy tym wygląda past genowo :pawel::pawel::pawel:

Zaklinanie rzeczywistości poziom god like.

Tymczasem past genowe G5

EkOkCm1WsAI4YH1.jpeg.jpg

Soul jeśli moje screeny słabo wyszły to twoje zdoybyły nagrodę beki:rotfl:

Ciężko zrobić dobre ujęcie jak gra na każdym kroku wygląda genialnie - cięzko się zdecydować.

8 minut temu, Pupcio napisał:

RDR2_ArthurMorgan_Sparks-3698-360.jpg

Opublikowano
20 minut temu, izon napisał:

Z iskrami nie mam, ale znalazłem z dymem :)

1074804034.jpg

Ciekawe czy go dojechali

Opublikowano

Do pijackich urojen klapów tylko ten soundtrack. Podobny poziom zjebania :reggie:

Opublikowano

Proszę o wybaczenie wszystkich za to że pociągnałem akcje ze screenami, bo zaczynamy być skazani na coś takiego jak powyżej.:lapka:

Opublikowano

Od lewej: Pizdon, Mops i Whisker sławiący potęgę plejstejszyn

Schowek01.jpg

Opublikowano

Czy to jakiś konkurs na najgorszy screen czy co wy teraz robicie?

Opublikowano

Screen w jakości grafiki na PS5

Opublikowano

Nie ja już nic nie robie ze screenami. Niestety wywołało to do zabawy soula który dopiero co wyszedł z wersalki u maniaka oraz parkingowego odurzonego wdychaniem oparów z diesli w robocie.

Niestety xbox - ekipa to aktualnie niezła banda chuja. Ale przynajmniej soul ma xboxa nowej generacji i może pyknąć fotki gier z xone:)

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

Do pijackich urojen klapów tylko ten soundtrack. Podobny poziom zjebania :reggie:

O właśnie taką muzykę często słychać z tych drewnianych budek na parkingu. Dee jest w temacie nieprzypadkowo :reggie:

Opublikowano

Co tu dużo mówić, casus Gearsów 5 przypomina Gearsy 3, gdzie faktycznie gra wyświetlała znacznie lepszy obraz niż to co konsola była faktycznie w stanie wyświetlić i była niejako gotowa od razu na lepszy sprzęt. Duże otwarte światy przy 4K i 60 klatkach mogły przerosnąć XOX, ale wnętrza to już bsolutna czołówka jeśli chodzi o grafę, nawet dziś.

Tak upada kolejny mit o rzekomej nieosiągalnej jakości gier na PS. :) 

Opublikowano
13 minut temu, Soul napisał:

Ten też pewnie słaby 

20190907_154643.jpg

Trochę jak Uncharted 4 na początku gry pod wodą. Ale gratulacje, wygląda na to, że Pan jedyny ma tu Series X :) Mówię oczywiście o retromaniakach, bo jest tu sporo posiadaczy PS5, którzy wbrew pozorom kupili sobie Classica od M$.

Edytowane przez izon

Opublikowano
30 minut temu, izon napisał:

TO niby wygląda lepiej od Soulsów :reggie::reggie::rofl:  Bociaki w formie

960x0.jpg

Jak zobaczyłem gearsy 5 na tej czerwonej pustynia to aż się zaśmiałem. Tekstury czasem to taka padaka. Najbardziej przehajpowana graficznie gra.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
Teraz, PanKamil napisał:

Jak zobaczyłem gearsy 5 na tej czerwonej pustynia to aż się zaśmiałem. Najbardziej przehajpowana graficznie gra.

Na jakimś Xfest czy jak tą spierdolinę sobie nazwali, grali ten level przez godzinę, robiąc z tego pokazówkę możliwości nowego Next Gena. Już wtedy wiedziałem, ze z tymi ludźmi coś jest nie tak..

Opublikowano

Przykro mi, ale ludzie z 700 trofeami nie mają głosu w tym miejscu przeznaczonym dla KONESERÓW gejmingu.

Niech ktos załozy Kinder CW dla Pizdona, może tam sie chłop otrzaska i wyhoduje jajka niezbędne w tym temacie.

Opublikowano

Parkingowy znowu by chciał mieć nad kimś jakąkolwiek władzę, niestety chłopie jak w życiu tak i na forum o gierkach.

Swoją drogą pora na kolejną kompromitację najpotężniejszej konsoli na świecie. To jest Panowie żart. Next gen żeby pociągnąć stare szroty w paru fpsach więcej musi obciąć rozdziałkę.:facepalm::rofl:

https://www.ppe.pl/news/155443/gry-bethesdy-oficjalnie-z-fps-boost-microsoft-zdradza-szczegoly.html

Microsoft potwierdza, że w niektórych sytuacjach musiał zająć się przycięciem rozdzielczości oraz w Fallout 4 i Fallout 76 funkcję musimy włączyć ręcznie – nowa opcja nie będzie dostępna automatycznie.

„W niektórych przypadkach, ze względu na wyższe wymagania graficzne związane z technologią FPS Boost, musieliśmy zmniejszyć rozdzielczość gry, by zapewnić jej płynność i świetną rozgrywkę”.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.