Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Cześć. Przymierzam się do kupna nowego Xboxa. Posiadam na ten moment XoX. Chciałbym wiedzieć. Jak sprawuje się nowy pad, jak wygląda? Czy nowa wizja się sprawdziła? Czy nowogeneracyjny dashboard jest intuicyjny? Przyznam, że ten nowy na PS5 zrobił mega wrażenie. Mam nadzieję, że tu będzie podobnie. Czy nowa Forza Motorsport 8 jest w GP czy da się kupić osobno? Dużo obecnie osób gra na serwerach Halo Infinity? Przyznam, że zaciekawiła mnie ta gra, mimo pastgenowej grafiki.

Pomógłbym ale mam mały problem, żeby odpalić to Halo, obraz jest tak rozmazany, że ciągle mi się klika Halo 1 zamiast Infinity..

Teraz, Bzduras napisał:

Tracić pół życia na CW i wmawianie wszystkim wokół, że tylko Sony jest fajne? Tylko klap może tak żyć. Słyszałeś o multitaskingu i czymś takim, jak YouTube Premium, dzięki któremu możesz sobie taki filmik słuchać jak podcastu np. w drodze do pracy? Pewnie nie, bo nie ma tam znaczka chińskiej firmy, więc nie warto się tym interesować, co?

Co to za kolejny odklejeniec?? Kurwa naprawdę Ci ludzie posiadając gamepassa to myślą, że posiedli wszystkie rozumy i muszą innym tłumaczyć, co to jest MULTITASKING i YOUTUBE PREMIUM :facepalm::facepalm::rofl:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tobie najwyraźniej trzeba, skoro nie ogarniasz słowa "posłuchać". Z drugiej strony patrząc na twoją karierę w CW to wymaganie czytania ze zrozumieniem jest zbyt wysoką poprzeczką, także mój błąd i przepraszam :(

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Tobie najwyraźniej trzeba, skoro nie ogarniasz słowa "posłuchać". Z drugiej strony patrząc na twoją karierę w CW to wymaganie czytania ze zrozumieniem jest zbyt wysoką poprzeczką, także mój błąd i przepraszam :(

Napij się kawusi, wyjmij kija z dupy i bierz się za jebaczkę w korpo. 16;00 i możliwość pogrania w najnowsze hity Doom 93 i Morrowind 120 fps boost przyjdą szybciej niż myślisz.

Opublikowano

ależ izona boli ten gamepass XDDD w końcu zajawka się wypaliła, tyle gier i zazdrości, że inni jarają się sztosem za sztosem i jeszcze o tym mówią :D 

jedziesz izon, nie przestawiaj, dawaj o zielonych ścierwach, pojebach, wyciąganiu kija z dupy i jeszcze zaproś tego kolegę co chciał gazować boty w obozach koncentracyjnych, bo idealnie się uzupełniacie

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

Tracić pół życia na CW i wmawianie wszystkim wokół, że tylko Sony jest fajne? Tylko klap może tak żyć. Słyszałeś o multitaskingu i czymś takim, jak YouTube Premium, dzięki któremu możesz sobie taki filmik słuchać jak podcastu np. w drodze do pracy? Pewnie nie, bo nie ma tam znaczka chińskiej firmy, więc nie warto się tym interesować, co?

Nie Sony, gry na tą konsole

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ależ izona boli ten gamepass XDDD w końcu zajawka się wypaliła, tyle gier i zazdrości, że inni jarają się sztosem za sztosem i jeszcze o tym mówią :D 

jedziesz izon, nie przestawiaj, dawaj o zielonych ścierwach, pojebach, wyciąganiu kija z dupy i jeszcze zaproś tego kolegę co chciał gazować boty w obozach koncentracyjnych, bo idealnie się uzupełniacie

Nie boli drogi Paolo. Bardzo chętnie wejdę w usługę wraz z konsolą jak w końcu wjadą te sławetne hity od studiów M$. Koncepcja gamepassa jest super, bardzo mi się podoba, tylko zrobili z tego śmietnik. Myślisz, że dlaczego tyle używek Seriesa X ludzie teraz sprzedają? Bo to trochę słabe jak odpalasz " najpotężniejszą konsolę na świecie" i tą moc to sobie możesz zobaczyć, co najwyżej oczami wyobraźni. Wiem, że jako osoba jadąca dalej na past genie tego nie doświadczyłeś i możesz nie rozumieć, lepiej dla Ciebie.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Mrrr, nie ma to jak sól nowego CW - pocisnąć komuś personalnie :) Kij z tym, że cały post przestrzelony, ważne, żeby napisać coś obrażającego (albo próbować chociaż, nie wiem - w dupie nic nie mam, w korpo nie pracuję, nawet z kawą nie udało się ustrzelić :obama: ) konkretnych ludzi. Summon @schabek, jego posty przynajmniej mają jakiś styl.

Opublikowano

CW po stronie niebieskich spadło, bo co przytomniejsi opuścili już tonący okręt, schabek robi to ironicznie, a zostali jedynie CW-owi neofici którzy ani nie czują klimatu, ani (jak wyszło) nie grają w gry tylko loga, generacje i YT. :/ 

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Mrrr, nie ma to jak sól nowego CW - pocisnąć komuś personalnie 

W tym to akurat sami jesteście mistrzami. Pojazdy prywatne, obrażanie rodzin. Zanim rzucisz kamieniem sprawdz czy zielony nie jest bez winy. Aktualny styl CW to wygląda tak bo zieloni których dużo więcej w tym temacie tak go ulepili. Mam nadziejej że zdajesz sobie z tego sprawę. 

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Mrrr, nie ma to jak sól nowego CW - pocisnąć komuś personalnie :) Kij z tym, że cały post przestrzelony, ważne, żeby napisać coś obrażającego (albo próbować chociaż, nie wiem - w dupie nic nie mam, w korpo nie pracuję, nawet z kawą nie udało się ustrzelić :obama: ) konkretnych ludzi. Summon @schabek, jego posty przynajmniej mają jakiś styl.

Wypraszam sobie:) Jak pisałem tu w miarę merytorycznie to zieloni koledzy zaczęli wyciągać z mojej historii gracza "japońskie gierki" i generalnie jakikolwiek brak argumentów skończył się personalnymi atakami. Nie wspomnę o wczorajszych wyczynach użytkownika 20 centymetrów..

Dla odmiany zielony to niemal płacze przy jakimkolwiek delikatnym pstryczku w nos. Lewacka usługa, lewaccy gracze

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

W tym to akurat sami jesteście mistrzami. Pojazdy prywatne, obrażanie rodzin. Zanim rzucisz kamieniem sprawdz czy zielony nie jest bez winy. Aktualny styl CW to wygląda tak bo zieloni których dużo więcej w tym temacie tak go ulepili. Mam nadziejej że zdajesz sobie z tego sprawę. 

Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że odpowiadam tylko za siebie i swoje posty, a reszta użytkowników jest jakby poza moją kontrolą i nie rządzę nikim?

1 minutę temu, izon napisał:

Lewacka usługa, lewaccy gracze

Znów pudło, no żeby mieć takie oko i skuteczność strzałów w 100% zerową to trzeba jednak posiadać wrodzony talent :) 

Opublikowano

Pragne przypomnieć że nazwa aktualnego CW została doceniona kilka razy właśnie ze zględu że nie jest nazwą w stylu "chujnia...." czy inne tego typu rynsztoki. Ale wpadli zieloni i zrobili znowu szambo. Zamiast jechac po konsolach to jadą po ludziach. 

Pewnie nastepne CW będzie miało nazwe - "yebać klapa bo to debil i teoretyk"

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

CW po stronie niebieskich spadło, bo co przytomniejsi opuścili już tonący okręt, schabek robi to ironicznie, a zostali jedynie CW-owi neofici którzy ani nie czują klimatu, ani (jak wyszło) nie grają w gry tylko loga, generacje i YT. :/ 

Paolo tylko, że właśnie Ty takim użytkownikiem jesteś. Granie na Xboxie One pudrujesz czczą gadaniną i jaraniem się Morrowindem w 2021 roku. W dodatku przodujesz w ilości postów, bo piszesz pomiędzy karmieniem cukierkami zwierzątek w Viva Piniata, a dodawaniem kolejnego trupa do gamepassa, którego nigdy nie odpalisz. I tak w kółko.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że odpowiadam tylko za siebie i swoje posty, a reszta użytkowników jest jakby poza moją kontrolą i nie rządzę nikim?

Ale wrzucać do wora wszystkich to już looozik, c`nie. 

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Znów pudło, no żeby mieć takie oko i skuteczność strzałów w 100% zerową to trzeba jednak posiadać wrodzony talent :) 

Cytując klasyka dee - HISTORIA pokaże :) A pokaże, jak zachowają się użytkownicy najlepszej usługi na świecie jak skończy się cebulenie za 4 zeta..

Edytowane przez izon

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Ale wrzucać do wora wszystkich to już looozik, c`nie. 

Ze względu na wyznanie konsolowe jak najbardziej, w końcu to całe clue tego tematu.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Ze względu na wyznanie konsolowe jak najbardziej, w końcu to całe clue tego tematu.

Super jakby tu była mowa o wyznaniu konsolowym. Tu jest wyznanie usługi i EKOSYSTEMU, bo przecież zieloni nie mają potrzeby łaskawie kupić next gena, co by wspomóc swego króla Spencera. Wy chyba naprawdę nie czujecie jaki przekaz idzie z zielonego obozu. Podniecacie się darmowymi śmieciami w 2021 roku. Tym, że ktoś Wam upłynnił Morrowinda, czy inna grę sprzed 20 lat. Nie widziałem nigdy żeby jakiś Bot zachwycał się nowym next genowym tytułem, patologia a nie gracze.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Izon, nie odbijaj piłeczki. Znów przypisujesz mi coś czego nie zrobiłem, nie powiedziałem i próbujesz obalić te wyciągnięte z dupy wnioski.

05b41f7c321da230a9b7df608fd7a892.jpg

Także miłego taplania się w zawartości wydobytej z końcowego układu twojego odcinka pokarmowego, ja wracam do pracy, a wieczorem ukochane Haven. :) 

Opublikowano

Dobra bzduras, nieważne. Peace. 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Izon, nie odbijaj piłeczki. Znów przypisujesz mi coś czego nie zrobiłem, nie powiedziałem i próbujesz obalić te wyciągnięte z dupy wnioski.

Stary o czym TY pierdolisz to już chyba nawet sam nie wiesz :)

Masz Next Gena? Nie grasz w Viva Piniata? Miłego dnia

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.