Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
23 minuty temu, Soul napisał:

xDDDDDD

Taki to gracz, że ma ból dupy oto, że więcej osób zagra w daną grę. 

Jeny dobrze, że polityka Phila wyleczyła już dawno zielonych z takiego obłędu :asax:

Tak, tak. Będe pamiętał i cytował jak xbox wypuści jakiegoś exa wreszcie to będzie tu bieganie z cieczką botów. Sorry ale taki uciemięzona ekipa łaknie exów bardziej niż ktokolwiek więc o wyleczeniu nie ma mowy. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Użytkownik Sony może być blisko granicy, ale nigdy nie przekroczy linii zjebania i upokorzeń jakich doświadczają od X-lat użytkownicy Xboxow. Wciąż nie mogę wyjść z podziwu jak można było zrobić premiere nextgenow BEZ ANI JEDNEJ NOWEJ GRY NA START. 

Opublikowano

Piękny plaskacz na ryj sony. Mlb i xbox pokazali gdzie ich miejsce.

Opublikowano

Jaki wkurw pizdy schaboszczaka, co się dziwić jak gry śmieciary ogra się na XSX w najlepszej jakości za 4zł :)  

ExPweAtXMAEVdZ-?format=jpg&name=small

@schabek  nie martw się, będzie więcej :kaz:

Opublikowano

A ja wam mowie ze MLB na PlayStation musi być lepsze skoro tyle kosztuje.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W swietle ostatnich wydarzen zawieszam swoja dzialalnosc na rzecz marki playstation w tym temacie do momentu opamietania sie tego pijackiego ryja menela ryana. 
Zostawiam sobie jednak prawo do okazjonalnych, personalnych, balansujacych na granicy warna atakow w strone uzytkownikow daddy i deep throat. Z powazaniem

Szkoda czasu marnowac po tym co sie odpierdala. Dawac swoje wlasne gierki za poldarmo do uslugi konkurencji jednoczesnie golic swoich pelna cene. Juz obojetnie jaka to gierka, sram na ten bejsbol ale kurwa no rece opadaja. 
Playstation daje swoja gre do gamepassa na xboxa za grosze a kasuje uzytkownikow ps5 pelna cene xDDDDD Jak to brzmi? Przeciez to kurwa wstyd na glos wypowiadac. Ogram se na xsmieciarzu ten baseball za frajer i nie bede patrzyl na korporacyjnego debila co rozkrada esencje PlayStation. Chuj z nim

3 minuty temu, Daddy napisał:

Jaki wkurw pizdy schaboszczaka, co się dziwić jak gry śmieciary ogra się na XSX w najlepszej jakości za 4zł :)  

ExPweAtXMAEVdZ-?format=jpg&name=small

@schabek  nie martw się, będzie więcej :kaz:

Do budy coorwo

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Tak, tak. Będe pamiętał i cytował jak xbox wypuści jakiegoś exa wreszcie to będzie tu bieganie z cieczką botów. Sorry ale taki uciemięzona ekipa łaknie exów bardziej niż ktokolwiek więc o wyleczeniu nie ma mowy. 

Tak tłumacz sobie to wszystko tak dalej ASX nie raz tu was ładnie wyjaśniał, konsola to sprzęt do grania a nie miejscu kultu, chore pojeby. 

Opublikowano

ile takich pojebańców fanów plejsztejszon jak schaboszczak na forum zostało, czterech?  z czego dwa altery  :yao: 

Dobrze że poddali się jak plejśmieciara od 2005  :) 

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

Tak tłumacz sobie to wszystko tak dalej ASX nie raz tu was ładnie wyjaśniał, konsola to sprzęt do grania a nie miejscu kultu, chore pojeby. 

Chore poyeby? KEK

Kto jak kto ale ty powinieneś ... wiesz co robić. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Chore poyeby? KEK

Kto jak kto ale ty powinieneś ... wiesz co robić. 

Przestań walczyć czymś co jest przeszłością, filmik zrobimy dla beki 5 lat temu jak nie dłużej. 

No ale ulżyj sobie :) 

Opublikowano

Ten filmik zawsze:

- bawi

- przestrzega

Opublikowano

Co to kurwa za patologia na tym filmiku? 

Opublikowano

Czy lisciu nie pisał czegos o wyciaganiu spraw z innych tematów (topkek), a sam ukrywajac sie za avatarem robi zarty z soula?

Opublikowano

Schabinio odpuszcza, mi też już mniej chce sie pisać bo chłopaki nie potrafią bić konsoli tylko jej użytkowników. Zaraz w temacie zostaną same boty bez konsoli nowej generacji. 

Opublikowano

Tak to on. Zrobił filmik bbo chciał chyba kilka lat temu wnieść CW na nowy - filmowy poziom.

Opublikowano

A widziałem raz filmik chyba z podsumowania jakiegoś jak na siłę próbował ujmować exom Sony. Hehe no jak takich bociarnia ma w szeregach to ja nie mam pytań XD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ex_GDj3XIAU7uk8?format=jpg&name=small

Ex_GEZDXIAMUdHj?format=jpg&name=small

Ex_GElGXIAAen7B?format=jpg&name=medium

Ex_GE4JXEAcOFBB?format=jpg&name=medium

Opublikowano
Cytat

Analysis: 2,000 digital-only games will disappear when PlayStation closes its stores.
Many titles will be lost for good and others will become Xbox exclusives, VGC analysis shows.

Nie dość że sony daje swoje gry za 4zł to i jeszcze dorzuca kontener z exami  :)  klapy go nienawidzą

Jim-Ryan-1.jpg

Opublikowano
28 minut temu, 20inchDT napisał:

Czy lisciu nie pisał czegos o wyciaganiu spraw z innych tematów (topkek), a sam ukrywajac sie za avatarem robi zarty z soula?

No przecież to jest ŻĘNUJĄCE, jebany hipokryta 

26 minut temu, Donatello1991 napisał:

A widziałem raz filmik chyba z podsumowania jakiegoś jak na siłę próbował ujmować exom Sony. Hehe no jak takich bociarnia ma w szeregach to ja nie mam pytań XD

Ja nic nie próbowałem ja po prostu mówiłem jak jest :daddy:

Opublikowano

Poziom tych botów współczesnych jest żenujący. Zeratul i jego „ssanie pałki” przez ps3 to były intelektualne Himalaje przy tym co można tu zobaczyć. Dołączając się do Schabka w ramach protestu również zawieszam działalność do 2025 roku aż w końcu wyjdzie jakiś ex na Xboxa i może walka zrobi się wyrównana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.