Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

no dobra, ale czy ta gra ma innych bossów? zmienił się układ pokoi albo masz innych przeciwników? czy jest to gra inna od wersji na PS3 którą wciąż posiadam? oświeć mnie proszę, bo nie wiem kto tutaj kogo próbuje zrobić w chuja

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
55 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Klapy w tygodniu pytają w godzinach pracy czemu nie gramy w gry, a potem spędzają wolny weekend na mieleniu jęzorem.

Kiedy w ku,wa gracie na tym PS5? :pawel:

Niebieskie pokraki nie mają czasu na granie w weekend bo piszą petycje do Ryana :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

no dobra, ale czy ta gra ma innych bossów? zmienił się układ pokoi albo masz innych przeciwników? czy jest to gra inna od wersji na PS3 którą wciąż posiadam? oświeć mnie proszę, bo nie wiem kto tutaj kogo próbuje zrobić w chuja

A jak grasz w fm3 i fm7 to np. tor nurburgring jest innym torem czy takim samym? a np honda crx z 1991 roku to inne auto czy takie samo? Nie ma to znaczenia - Demonsy Remake są grą która wygląda nextgenowo i są nextgenem. To że został skopiowany pomysł sprzed 12 lat nie ma znaczenia. 

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale jak się pojawia gra która GRAFICZNIE wygląda nextgenowo

To wrzuć jakieś screeny z gameplayu które pokażą tą nextgenowość.

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

To że został skopiowany pomysł sprzed 12 lat nie ma znaczenia. 

Tu nie został skopiowany pomysł tylko przepisano grę z PS3 i ubrano ją w nowe szaty. Nie mówię, że to źle, ale bądźmy poważni. Jak ktoś grał te 12 lat temu to gra w tę samą grę.

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

A jak grasz w fm3 i fm7 to np. tor nurburgring jest innym torem czy takim samym? a np honda crx z 1991 roku to inne auto czy takie samo? Nie ma to znaczenia - Demonsy Remake są grą która wygląda nextgenowo i są nextgenem. To że został skopiowany pomysł sprzed 12 lat nie ma znaczenia. 

Baranie, Forze Motorsport 3 i 7 różnią lata świetlne w fizyce prowadzenia pojazdu, różnią się ilością pojazdów, ilością torów, poważnie, myślałem ze jesteś mądrzejszy.

Opublikowano

Typ który zna Demon's Souls głównie z YouTube, najgłośniej drze pisde bo mu giereczkę obrażajo 

To jest zbyt mocne nawet jak na CW. Klaperstwo powinno być sklasyfikowane przez WHO jako choroba psychiczna :obama:

Opublikowano
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Baranie, Forze Motorsport 3 i 7 różnią lata świetlne w fizyce prowadzenia pojazdu, różnią się ilością pojazdów, ilością torów, poważnie, myślałem ze jesteś mądrzejszy.

Kurwa czytaj ze zrozumieniem jak mnie cytujesz albo zjeżdżaj. Nawet cie nie zwyzywam. 

Równanie jest proste - kupiłem PS5 i zagrałem w Demonsy Remake. Gre w którą nie zagram na ps4, ps3, ps2 i psone. Nie zagram w nią równiez na żadnym xboxie.

Gra na nextgena w nextgenowej oprawie. W gearsy czy w forze zagram i na xsx i na xone. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Sami tworcy mowili, ze to ten sam kod, ale lisciu, ktory nie gra w gry, wie lepiej.

Opublikowano

Kurde panowie, jak kupiłem grę Another World 20th Anniversary Edition na Xboksie to znaczy że to jest kompletnie inna gra niż ta wydana w 1991. :obama: 

Klapy niezłe świry. :pawel: 

Opublikowano

Niebiescy zwyczajnie w wiecznej odklejce, ale co mówić można o grupie gdzie jednemu imponuje bycie bydlakiem, drugi o konsoli gada jak jechowy, a jeszcze inny typ SPUSZCZA SIĘ na pada. W ogóle rozumiecie? Wyobrażacie sobie, że typ trzepał gruchę żeby skończyć na pada i wstawił jeszcze zdjęcie na forum?

Czemu to community jest takie spierdolone? Dlaczego?

Opublikowano

Niedziela normalnego gracza? Po południu spacer z rodziną i pieskiem po parku aby wykorzystać piekna pogode, podziemie fryzjerskie aby ogarnąć czuprynę i konsolka za jakies 1,5 godzinki:xboss:

Niedziela według bota? Granie w gunwo gierki z passa w swojej piwnicy i donosiki na forum:obama:

wybierz dobre życie graczu :xboxssie:

Opublikowano

Nie pochlebiaj xboxowi paolo, to była wylana bateria, udekorowana mydłem w płynie. Chyba nie bardzo wiesz jak sperma wygląda. Trzepać to ja mogę co najwyżej do PS5 i DualSense.

Opublikowano

Jak ty cały dzień w cw typie

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał:

Nie pochlebiaj xboxowi paolo, to była wylana bateria, udekorowana mydłem w płynie. Chyba nie bardzo wiesz jak sperma wygląda. Trzepać to ja mogę co najwyżej do PS5 i DualSense.

no no, na 100 zwyrolu

ten co ruchał gumowe lalki też był fanem transhumanizmu

lecz się typie

Opublikowano
20 minut temu, 20inchDT napisał:

ktory nie gra w gry, wie lepiej.

Zadam jedno pytanie - czemu kurwa okłamujesz ludzi na tym forum?

Opublikowano

Gdy przeczytałem pierwszy raz o nowej strategii sony, polegającej na kasowaniu nowych projektów i trzepaniu kolejnych remasterów, pomyslałem: "oszaleli, to koniec, nawet najwięksi niewolnicy marki tego nie kupią, zwariowali w tym sony"

O jak bardzo sie myliłem! Kilka postów tutaj i w dziale Playstation jasno pokazuje, że niebieskie karakany będą łykać każdy kolejny remaster jak gorące nowości, bo dla nich siódma reinkarnacja Uncharted czy Ico to za każdym razem nowa gra! :notbad: Gdyby szefowie scjentologów tak traktowali swoich wyznawców, sekta rozpadłaby się dawno. Gdyby Charles Manson tak pogrywał ze swoja ferajną, ucieliby mu łeb. Gdyby Kim Dzon Un takie rzeczy odstawiał w Korei Płn, rewolucja zmiecie go z powierzchni ziemi. Tylko w niebieskiej sekcie każdy kolejny cios w pysk sekciarze traktuja jako znak od bóstw gamingu :xboss:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Zielone karakany jeszcze coś tutaj pisza po takiej porażce? Czaicie, okazuje się ze CAŁA generacja bez gier, true exy w gamepassie jedynie na PC, konsola o wyglądzie kompa z najtańsza obudowa i jeszcze znajdzie się taki już niemal ostatni bojownik jak Paolo co tego broni?

Krolspencer naucz mnie marketingu, jak wychować sobie klienta któremu nasrasz do ryja, a on to przełknie i powie, ze dobre?

Opublikowano

Klap wygrywa za każdym razem gdy może swoim hajsem wspomóc szefa sekty.

Podczas gdy zieloni koneserzy przegrywają ogrywając sztosiki na premiere w GP za zero złotych.

Taka ekonomia rodem z PRL, pasuje do profilu psychologicznego niewolników marki.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Niebieskie karakany dalej w matrixie.

Nie chce wskazywać palcem kto życie spędza w World Of Warcraft :rofl: 

4 minuty temu, dee napisał:

Klap wygrywa za każdym razem gdy może swoim hajsem wspomóc szefa sekty.

Podczas gdy zieloni koneserzy przegrywają ogrywając sztosiki na premiere w GP za zero złotych.

Taka ekonomia rodem z PRL, pasuje do profilu psychologicznego niewolników marki.

Niezła matematyka, w 2021 roku płacić abonament na 3 lata za gry, w które wyjdą w 2026 roku 

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Nie chce wskazywać palcem kto życie spędza w World Of Warcraft :rofl: 

Różnica między nami jest taka, że ja wiem, że nie jestem trollem magiem irl a ty w ten wysryw powyżej już wierzysz. :) 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Różnica między nami jest taka, że ja wiem, że nie jestem trollem magiem irl a ty w ten wysryw powyżej już wierzysz. :) 

Oj trollem to Ty akurat jesteś, magikiem może czasami tez jak odlecisz za bardzo ;)

I przepraszam jaki wysryw? Ze te wszystkie perfect darki, fable itd. wyjdą  jak dobrze pójdzie w 2025r? To jest faktycznie wysryw... w ryj zielonej klienteli..

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.