Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Mnie zastanawia bardziej czy tez się rozprujesz adminowi. Bo jeśli w przypadku kamila poczułeś ze gość się nie ładnie zachowuje to faka tez się nie ładnie zachował - bądź konsekwentny. No chyba ze chodziło o dowalenie niebieskiemu a to już jest słabe. Zobaczymy. 

Mnie tam post faki nie ruszył i za żadne skarby bym nie szpagatowal ale dobrze ze się pojawił.

Inna sprawa ze ostatnie donosy to głównie zieloni. 

Od pilnowania porządku są admini a nie donosiciele.

Post i jego reakcja zajebiscie pokazałaby podwójne standardy u zielonych, a już zwłaszcza u świetego Paola:)

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Gracze są wściekli

Nie wybaczą, nie zapomną! :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
33 minuty temu, LiŚciu napisał:

Mnie zastanawia bardziej czy tez się rozprujesz adminowi. Bo jeśli w przypadku kamila poczułeś ze gość się nie ładnie zachowuje to faka tez się nie ładnie zachował - bądź konsekwentny. No chyba ze chodziło o dowalenie niebieskiemu a to już jest słabe. Zobaczymy. 

Mnie tam post faki nie ruszył i za żadne skarby bym nie szpagatowal ale dobrze ze się pojawił.

Inna sprawa ze ostatnie donosy to głównie zieloni. 

Od pilnowania porządku są admini a nie donosiciele.

Ten szpagat nie został wysłany, bo się oburzyłem. Był jedynie okazją pozbycia się durnia na kilka dni. :) 

Opublikowano

Pomyśleć, że w PL nawet księża są bardziej charakterni niż zieloni społeczniacy :dynia:

"- Donosicielstwo jest grzechem śmiertelnym, o którym bardzo rzadko się mówi, jeszcze rzadziej się z niego spowiada. Donosicielstwo stoi w jawnej sprzeczności z miłością bliźniego. Donosiciel, czyli kapuś, szpicel, to jak człowiek trędowaty, którego należy odizolować od ludzi zdrowych i prosić Jezusa o uzdrowienie, jak to było w dzisiejszej Ewangelii."

Oby Bóg jednak się nad wami zlitował:ragus:

Opublikowano

Lepszy Pan Specner niż Jimek Rayanek, który wam rozdubcy to PS5 na czynniki pierwsze :nosacz2:

28 minut temu, PanKamil napisał:

Pomyśleć, że w PL nawet księża są bardziej charakterni niż zieloni społeczniacy :dynia:

"- Donosicielstwo jest grzechem śmiertelnym, o którym bardzo rzadko się mówi, jeszcze rzadziej się z niego spowiada. Donosicielstwo stoi w jawnej sprzeczności z miłością bliźniego. Donosiciel, czyli kapuś, szpicel, to jak człowiek trędowaty, którego należy odizolować od ludzi zdrowych i prosić Jezusa o uzdrowienie, jak to było w dzisiejszej Ewangelii."

jest też twój opis

debil

osoba o niskim ilorazie inteligencji; człowiek umysłowo upośledzony

Opublikowano
32 minuty temu, PanKamil napisał:

A teraz pytanie do gitów tj. czy jak ktoś zapierdoli mi rower a ja pójdę na psy to będzie to donos? Czy mam założyć ak47 i szukać sprawiedliwości? 

Kurwa dorośnijcie. 

Opublikowano
5 minut temu, Soul napisał:

Lepszy Pan Specner niż Jimek Rayanek, który wam rozdubcy to PS5 na czynniki pierwsze :nosacz2:

jest też twój opis

debil

osoba o niskim ilorazie inteligencji; człowiek umysłowo upośledzony

Niestety osoby bez charakteru nie są w stanie mnie obrazić :) Szczególnie takie które pokazują na youtube, że nie mają pojęcia o rzeczach o których mówią :dynia: 

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Niestety osoby bez charakteru nie są w stanie mnie obrazić :) Szczególnie takie które pokazują na youtube, że nie mają pojęcia o rzeczach o których mówią :dynia: 

Nie raz udowodniłeś na forum w innych tematach jakim błaznem jesteś w mawiając sobie, że jesteś tu mądrzejszy od wszystkich, nie raz cie forumek wyjaśnił a ja robię to po raz kolejny.  Gleba. 

Opublikowano
4 minuty temu, lpcl napisał:

A teraz pytanie do gitów tj. czy jak ktoś zapierdoli mi rower a ja pójdę na psy to będzie to donos? Czy mam założyć ak47 i szukać sprawiedliwości? 

Kurwa dorośnijcie. 

Chodzi ci o ten rowerek z którego wezyr spadł ?

Opublikowano
52 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ten szpagat nie został wysłany, bo się oburzyłem. Był jedynie okazją pozbycia się durnia na kilka dni. :) 

O kim mowa? 

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Kurwa dorośnijcie. 

Przecież kradzież a tępienie innych poprzez donośicielstwo to dwie różne rzeczy. 

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Przecież kradzież a tępienie innych poprzez donośicielstwo to dwie różne rzeczy. 

A czy gazowanie ludzi nie podchodzi pod paragrafy? 

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Nie raz udowodniłeś na forum w innych tematach jakim błaznem jesteś w mawiając sobie, że jesteś tu mądrzejszy od wszystkich, nie raz cie forumek wyjaśnił a ja robię to po raz kolejny.  Gleba. 

Ty wyjasniasz za każdym razem siebie jak ląduje film na youtube :dynia: za wysokie progi dla Ciebie :) lepiej wróć do obrony xboxa bo u mnie nie masz czego szukać.

Opublikowano
9 minut temu, lpcl napisał:

Kurwa dorośnijcie. 

Przez takie wpisy to mi się czasami już odechciewa tego wątku. Jak ktoś porównuje trollowanie na forumku vs prawdziwe życie to:facepalm::facepalm:

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Przez takie wpisy to mi się czasami już odechciewa tego wątku. Jak ktoś porównuje trollowanie na forumku vs prawdziwe życie to:facepalm::facepalm:

Nawet trollowanie ma swoje granice. Chyba jest tutaj jakiś regulamin? 

Opublikowano

Spusty na pada i gazowanie botów, he he dobry trolling. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

Nawet trollowanie ma swoje granice. Chyba jest tutaj jakiś regulamin? 

Mówimy o tym wpisie Faki? To przecież też mówiłem, ze przegięcie ale Botkom się spodobał wpis..

Edytowane przez izon

Opublikowano
6 minut temu, lpcl napisał:

A czy gazowanie ludzi nie podchodzi pod paragrafy? 

Chodzi Ci o to co napisałem kiedyś tam? Czyli ty tak poważnie boisz się, że będę chodził i wsadzał ludzi do komór gazowych?:dynia: trochę zdrowego rozsądku bo później przez takie podejście mamy w sądach sprawy np. za teksty piosenek :potter:

Biedny eminem już by miał 100 krotne dożywocie tylko za pierwszą płytę :dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

Chodzi Ci o to co napisałem kiedyś tam? Czyli ty tak poważnie boisz się, że będę chodził i wsadzał ludzi do komór gazowych?:dynia: trochę zdrowego rozsądku bo później przez takie podejście mamy w sądach sprawy np. za teksty piosenek :potter:

Biedny eminem już by miał 100 krotne dożywocie tylko za pierwszą płytę :dynia:

Artysta z ciebie widzę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.