Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Mnie zastanawia bardziej czy tez się rozprujesz adminowi. Bo jeśli w przypadku kamila poczułeś ze gość się nie ładnie zachowuje to faka tez się nie ładnie zachował - bądź konsekwentny. No chyba ze chodziło o dowalenie niebieskiemu a to już jest słabe. Zobaczymy. 

Mnie tam post faki nie ruszył i za żadne skarby bym nie szpagatowal ale dobrze ze się pojawił.

Inna sprawa ze ostatnie donosy to głównie zieloni. 

Od pilnowania porządku są admini a nie donosiciele.

Post i jego reakcja zajebiscie pokazałaby podwójne standardy u zielonych, a już zwłaszcza u świetego Paola:)

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Gracze są wściekli

Nie wybaczą, nie zapomną! :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
33 minuty temu, LiŚciu napisał:

Mnie zastanawia bardziej czy tez się rozprujesz adminowi. Bo jeśli w przypadku kamila poczułeś ze gość się nie ładnie zachowuje to faka tez się nie ładnie zachował - bądź konsekwentny. No chyba ze chodziło o dowalenie niebieskiemu a to już jest słabe. Zobaczymy. 

Mnie tam post faki nie ruszył i za żadne skarby bym nie szpagatowal ale dobrze ze się pojawił.

Inna sprawa ze ostatnie donosy to głównie zieloni. 

Od pilnowania porządku są admini a nie donosiciele.

Ten szpagat nie został wysłany, bo się oburzyłem. Był jedynie okazją pozbycia się durnia na kilka dni. :) 

Opublikowano

Pomyśleć, że w PL nawet księża są bardziej charakterni niż zieloni społeczniacy :dynia:

"- Donosicielstwo jest grzechem śmiertelnym, o którym bardzo rzadko się mówi, jeszcze rzadziej się z niego spowiada. Donosicielstwo stoi w jawnej sprzeczności z miłością bliźniego. Donosiciel, czyli kapuś, szpicel, to jak człowiek trędowaty, którego należy odizolować od ludzi zdrowych i prosić Jezusa o uzdrowienie, jak to było w dzisiejszej Ewangelii."

Oby Bóg jednak się nad wami zlitował:ragus:

Opublikowano

Lepszy Pan Specner niż Jimek Rayanek, który wam rozdubcy to PS5 na czynniki pierwsze :nosacz2:

28 minut temu, PanKamil napisał:

Pomyśleć, że w PL nawet księża są bardziej charakterni niż zieloni społeczniacy :dynia:

"- Donosicielstwo jest grzechem śmiertelnym, o którym bardzo rzadko się mówi, jeszcze rzadziej się z niego spowiada. Donosicielstwo stoi w jawnej sprzeczności z miłością bliźniego. Donosiciel, czyli kapuś, szpicel, to jak człowiek trędowaty, którego należy odizolować od ludzi zdrowych i prosić Jezusa o uzdrowienie, jak to było w dzisiejszej Ewangelii."

jest też twój opis

debil

osoba o niskim ilorazie inteligencji; człowiek umysłowo upośledzony

Opublikowano
32 minuty temu, PanKamil napisał:

A teraz pytanie do gitów tj. czy jak ktoś zapierdoli mi rower a ja pójdę na psy to będzie to donos? Czy mam założyć ak47 i szukać sprawiedliwości? 

Kurwa dorośnijcie. 

Opublikowano
5 minut temu, Soul napisał:

Lepszy Pan Specner niż Jimek Rayanek, który wam rozdubcy to PS5 na czynniki pierwsze :nosacz2:

jest też twój opis

debil

osoba o niskim ilorazie inteligencji; człowiek umysłowo upośledzony

Niestety osoby bez charakteru nie są w stanie mnie obrazić :) Szczególnie takie które pokazują na youtube, że nie mają pojęcia o rzeczach o których mówią :dynia: 

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Niestety osoby bez charakteru nie są w stanie mnie obrazić :) Szczególnie takie które pokazują na youtube, że nie mają pojęcia o rzeczach o których mówią :dynia: 

Nie raz udowodniłeś na forum w innych tematach jakim błaznem jesteś w mawiając sobie, że jesteś tu mądrzejszy od wszystkich, nie raz cie forumek wyjaśnił a ja robię to po raz kolejny.  Gleba. 

Opublikowano
4 minuty temu, lpcl napisał:

A teraz pytanie do gitów tj. czy jak ktoś zapierdoli mi rower a ja pójdę na psy to będzie to donos? Czy mam założyć ak47 i szukać sprawiedliwości? 

Kurwa dorośnijcie. 

Chodzi ci o ten rowerek z którego wezyr spadł ?

Opublikowano
52 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ten szpagat nie został wysłany, bo się oburzyłem. Był jedynie okazją pozbycia się durnia na kilka dni. :) 

O kim mowa? 

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Kurwa dorośnijcie. 

Przecież kradzież a tępienie innych poprzez donośicielstwo to dwie różne rzeczy. 

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Przecież kradzież a tępienie innych poprzez donośicielstwo to dwie różne rzeczy. 

A czy gazowanie ludzi nie podchodzi pod paragrafy? 

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Nie raz udowodniłeś na forum w innych tematach jakim błaznem jesteś w mawiając sobie, że jesteś tu mądrzejszy od wszystkich, nie raz cie forumek wyjaśnił a ja robię to po raz kolejny.  Gleba. 

Ty wyjasniasz za każdym razem siebie jak ląduje film na youtube :dynia: za wysokie progi dla Ciebie :) lepiej wróć do obrony xboxa bo u mnie nie masz czego szukać.

Opublikowano
9 minut temu, lpcl napisał:

Kurwa dorośnijcie. 

Przez takie wpisy to mi się czasami już odechciewa tego wątku. Jak ktoś porównuje trollowanie na forumku vs prawdziwe życie to:facepalm::facepalm:

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Przez takie wpisy to mi się czasami już odechciewa tego wątku. Jak ktoś porównuje trollowanie na forumku vs prawdziwe życie to:facepalm::facepalm:

Nawet trollowanie ma swoje granice. Chyba jest tutaj jakiś regulamin? 

Opublikowano

Spusty na pada i gazowanie botów, he he dobry trolling. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
2 minuty temu, lpcl napisał:

Nawet trollowanie ma swoje granice. Chyba jest tutaj jakiś regulamin? 

Mówimy o tym wpisie Faki? To przecież też mówiłem, ze przegięcie ale Botkom się spodobał wpis..

Edytowane przez izon

Opublikowano
6 minut temu, lpcl napisał:

A czy gazowanie ludzi nie podchodzi pod paragrafy? 

Chodzi Ci o to co napisałem kiedyś tam? Czyli ty tak poważnie boisz się, że będę chodził i wsadzał ludzi do komór gazowych?:dynia: trochę zdrowego rozsądku bo później przez takie podejście mamy w sądach sprawy np. za teksty piosenek :potter:

Biedny eminem już by miał 100 krotne dożywocie tylko za pierwszą płytę :dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

Chodzi Ci o to co napisałem kiedyś tam? Czyli ty tak poważnie boisz się, że będę chodził i wsadzał ludzi do komór gazowych?:dynia: trochę zdrowego rozsądku bo później przez takie podejście mamy w sądach sprawy np. za teksty piosenek :potter:

Biedny eminem już by miał 100 krotne dożywocie tylko za pierwszą płytę :dynia:

Artysta z ciebie widzę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.