Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
  • zieloni: pomagają koledze zrobić hałas w sieci, aby MS zrobił co do nich należy
  • niebiescy: "u mnie nie słychać", "pojebało ci się", "kupi się nowy"

dlatego na takich panówdebilków jedynie mela na twarz i z uśmiechem przez świat :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tak pęka psychika słabych zielonych jednostek bez charakteru:xboxssie:piekny dzień:fsg:

Opublikowano

Podobnie jak Liściu, też miałem dwie zwiechy z Cyberku na XSX....przez ponad 90h gry ;-)

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Tak pęka psychika słabych zielonych jednostek bez charakteru:xboxssie:piekny dzień:fsg:

cieszyć się, że komuś odesłali pokiereszowaną konsolę

jesteś zwykłym patusem, a pisząc o charakterze to jakby ku,rwa pisała o cnocie

tfu 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

cieszyć się, że komuś odesłali pokiereszowaną konsolę

jesteś zwykłym patusem, a pisząc o charakterze to jakby ku,rwa pisała o cnocie

tfu 

Zacytuj gdzie się cieszę, że komuś nie naprawili konsoli? Chętnie poczytam. 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Cieszysz się, że zawiódł serwis. Na to samo wychodzi.

Wiem, że czytanie ze zrozumieniem boli ale jedyne z czego się smiałem to z kozaczenia z dwuletniej gwarancji a jak przychodzi co do czego to kuwa proponują, że odeślą obmacany porysowany syf :ragus: to pokolenie e-lekcji :(

Opublikowano

Cyberpunk? Na kompie gra się zajebiście, na wysokich ustawieniach i zero bugów. Granie w to na konsoli to masochizm..

Opublikowano

Zrezygnowałem z PS4 w połowie generacji, więc trochę exów mnie ominęło, więc plan taki, że po wakacjach wleci PS5, by ograć te Lasty, Gody i inne Ghosty, a potem sprzedać z niewielką stratą i do końca życia (mojego lub konsoli) siedzieć u pana Spencera w ogródku tak jak prawilnie czynię to od roku 2015. 

:fsg:

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Cieszysz się, że zawiódł serwis. Na to samo wychodzi.

Hipokryzja w tym poście wyjebała poza skalę Pawełku. :)

Opublikowano

i te halucynacje, że cieszę się, że komuś konsoli nie naprawili a jak proszę o cytat to kuwa :dynia: to xboxowe uniwersum gdzie zapowiedzieli forze horizon 5 i odwołali horizon forbidden west jest niesamowite :xboxssie:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Hipokryzja w tym poście wyjebała poza skalę Pawełku. :)

Gdyby taka akcja była u niebieskich to by tutaj zielona ekipa biegała z cieczką. Mało sie naczytałem jaka to sonka szrot a xbox szczyt technologiczny? A jak na razie to oprócz cewek (które nie są awarią) sonka się trzyma a xboxy padają jak muchy. Do tego serwisanci MS robia bukkake na xboxach które trafią do serwisu i taki jest efekt. 

Wiedziałem że to kwestia czasu aż sytuacja się odwróci. Mam antonova satyfakcji. :obama:

Z drugiej strony ładnie mi wczoraj zwrot siana MS załatwił i za to propsy ale to wystarczyło kliknąć w kąkuterze. Jak trzeba coś więcej, np. naprawić wadilwy sprzęt to są własnie takie kfiatki. Dzięki MS że pokazałeś kim jesteś znowu. Znowu.

Trzeba być d....... żeby wybrać XsX jako podstawową konsole. 

Opublikowano

czyli ten temat gdzie dorosłe chłopy wyzywają się o kawałek plastiku istnieje naprawdę. 

warto było nabić posty, by ujrzeć to na własne oczy :lapka:

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Serwis to chuj ale community Xbox Polska wspaniałe

Na tym community przejedziesz się jeszcze bardziej. Pamiętam jak była ta akcja z dymiącym się xboxem to to wspaniałe community namawiało na twitterze ms aby ci wysłali do chłopaka prawników, żeby Ci go zniszczyli za oczernianie xboxa, microsoftu i kręcenie czarnego PRu:dynia:

Opublikowano

Klapy jaka podjara nieszczęściem kolegi :obama:

Normalni gracze wspierają się, pomagają w nagłośnieniu problemu. Niebieskie robale walenie konika do faila z serwisem.

Tfu na tych faryzeuszy gamingu, najbardziej rakowe community ever :notbad:

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Klapy jaka podjara nieszczęściem kolegi :obama:

Normalni gracze wspierają się, pomagają w nagłośnieniu problemu. Niebieskie robale walenie konika do faila z serwisem.

Tfu na tych faryzeuszy gamingu, najbardziej rakowe community ever :notbad:

Nie wiesz jakby się zachowała ekipa niebieskich. A wiesz czemu nie wiesz? Bo nie ma próby do oceny bo się sonki nie psują! SPR

Opublikowano

Zrozum zakuta pało, że CW to CW.

Nikt normalny nie traktuje tego śmiertelnie poważnie, nikt normalny nie przenosi tego do innych tematów, do prawdziwego życia.

Ja pyerdolę, żeby takie oczywistości tłumaczyć niebieskim gamoniom.

Opublikowano

Z typem jest coraz gorzej, CW kompletnie zryło liściowi resztki mózgu :notbad:

Opublikowano

-wadliwy napęd

-wadliwe rozpadające się hdmi

-wadliwy i trzeszczący pad

5 miesięcy od premiery a szrotboxy się rozsypują:dynia:

Opublikowano

@dee ty naprawde jestes głupi i w CW i poza CW - tak realnie w zyciu. 

Piszesz że sonkowe community jest do dupy w takich akcjach. Ja pisze że nie było potrzeby bo sonki się nie psują. A ty drzesz ryja CW to CW. Idz się przewietrz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.