Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak to jest, że mniej awaryjna plejka ma bardziej obszerny dział o awariach?

Bo boty nie napiszą prawdy, a już od wczoraj wyszło że Kubson wymieniał, Soul w robocie wymieniał 2 szt itd. itp.

Przypadkiem zjebało się ludziom co przeszli z obozu niebieskich i nie mieli problemów napisać że im konsola się zjebała w danym temacie, niebiescy nie mają problemów napisać jak im się coś zjebie. Pomijając fakt że oba tematy powinny być o połowę jak nie wiecej krótsze bo większość tam to pierdolenie o cewkach i WrednyGate

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, Figuś napisał:

niebiescy nie mają problemów napisać jak im się coś zjebie

Skąd wiesz? Może też nie pisali. Już widzę jak te klapy się przyznają.

Opublikowano
6 minut temu, Figuś napisał:

Bo boty nie napiszą prawdy, a już od wczoraj wyszło że Kubson wymieniał, Soul w robocie wymieniał 2 szt itd. itp.

Przypadkiem zjebało się ludziom co przeszli z obozu niebieskich i nie mieli problemów napisać że im konsola się zjebała w danym temacie, niebiescy nie mają problemów napisać jak im się coś zjebie. Pomijając fakt że oba tematy powinny być o połowę jak nie wiecej krótsze bo większość tam to pierdolenie o cewkach i WrednyGate

Warto dodać, że plejek jest dwa razy więcej.

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Nie dość, że konsol mniej to jeszcze piszą tyle samo. Tzn. ci którzy odważyli się o tym napisać, bo wiesz jak to u klapów jest...

Opublikowano

Licznik od premiery mojej premierowej sztuki już pokazuje grubo i jak na razie odpukać zero problemów, czyta wszystko i jest cicha a pad bez dryfu i innych dziwnych schorzeń . Natomiast współczuje jak się komuś coś psuje zwłaszcza nie ze swojej winy (chyba że rozleje się Whiskey na konsole lub pada)

Liczę na sprawne i szybko rozwiązanie problemu jaki ma Czoper bo nie ma nic bardziej irytującego jak porysowany czy uwalony sprzęt a w dodatku nie naprawiony.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Uwierz mi, pierwszy będę jak mi cewki zaczną piszczeć, lub coś innego mi się spierdoli do jebania, tak jak nie miałem problemu z pisaniem że PS4 mi zaczęła wyć jak odrzutowiec.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To tym bardziej cieszy mnie, że nie wziąłem konsoli na premierę. Wyrosną obie z wieku dziecięcego, wyjdą interesujące mnie gry i wyrwie się konsolę w normalnej cenie.

Na razie i tak 99% gier to cross-geny.

Ty to pewnie weźmiesz za 5 lat jak wszyscy już wszystko ograją :D 

Opublikowano

Chyba większość z nas wychowała się na Nintendo ;) 

ps. Nie licząc Atari i pierwszych comp

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Myślę, że większość forumka wychowała się raczej na plejaku patrząc po preferencjach growych.

Mówiąc wychowałem się na Nintendo mam na myśli to, że kiedy koledzy piracili Plejaka ja zagrywałem się głównie na Nintendo 64. Gacek był moją główną konsolą szóstej generacji, a z PS2 najwięcej czasu spędziłem w trakcie generacji siódmej. Lwią część czasu spędzałem przed ekranem handheldów od GBC przez GBA po DSa i na 3DSie kończąc. Miałem oryginalnego NESa i SNESa, więc nie umniejszając nikomu, ale mówiąc Nintendo mam na myśli coś więcej niż Pegaza. ;) 

Opublikowano

Gierki na SNESa były bardzo ciężko dostępne w Polsce w latach 90. Co innego rodzinna za granicą. Za to Mega Drive nowe gierki nawet w mieścinie 60 tys ludzi dało się dostać nówki sztuki. Miałem jeszcze to szczęście ,że u mnie na wiosce 3 inne osoby miały MD z zagranicy wiec było od kogo brać gierki zanim wleciał PC i DC. 

Opublikowano

@Paolo de VesirNo to skoro taki cieplak nintendowy jesteś to czemu walczysz za xboxa?:)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Nintendo w latach 90 w PL? Hipsterka dla bogoli:asax: znaleźć znajmoych aby powymieniać się grami? Niezłe wyzwanie:ragus: gry w cenie połowy najniższej krajowej.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
31 minut temu, Figuś napisał:

No ale to co na forum miałem pisać, że u mnie firmie na 100 + sprzedanych konsola dwie miały problem ze sobą? 

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

R9l8MD1.jpg

:dynia: MLB dalej depcze po $ony

Tak, zwłaszcza w tym trailerze który jest na stronie microsoftu:

:dynia::dynia::dynia:

MLB.jpg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Wali po oczach, MS rozjebany.

Opublikowano

Ale wiesz ze Sony robi jeszcze inne urządzenia poza PlayStation?

Opublikowano

Ciekawe czy w fifie ms się obsrał i kazali wyciąć bandy z playstation w lidze mistrzów:xboss:

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ale wiesz ze Sony robi jeszcze inne urządzenia poza PlayStation?

Wiem, gry na xboxa:asax:

Opublikowano

no niestety gra na Xboxa to nie urzadzenia ale co do gier to masz racje, to troche jak dzielenie się swoja zona z kolega ktorego sie nie lubi, ale tylko klap widzi w tym radochę :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Myśle że to bardziej zapomoga dla MS co nie potrafią gier dostarczać a nie twoje fikołki. 

Nie przestanie bawić jak te durnie w to wierzą. 

nie przestanie bawić.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.