Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Figuś napisał:

Dałem dziękówe bo w chuj lepsza zarzutka niż te twoje zarzutki zataczające koło z TRem :kaz:

To nie była zarzutka. :) 

Teraz, PanKamil napisał:

Jak miałem xos też świerszcza miałem. Ja się nie yebalem i poszedł w pizdu do lombardu po ogrania trzech gier. No kuwa widzę od lat nie zmienia się nic i ms nie potrafi zrobić konsoli która wytrzyma dłużej niż pół roku.

Nie to co pierdolone odrzutowce od Sony. 7 lat i suszarka nie przeszkadza, ale delikatny szum XOS obudził dziecko milanka. ;((((

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Delikatny szum :dynia: przecież to kuwa byl dźwięk jakbym o 19 wyjebał na pole łapać koniki polne. Częstotliwość tego dzwieku to nic w porównaniu z szumem wiatraczka w ps4. Xszrot to zbiór mitów i legend o dobrej solidnej konsoli ze świetnym padem. Bolesna prawda zawsze wyjdzie na powierzchnię i smierdziele tego nie zatuszują. 

Opublikowano

Czoper zapomniał o jednej rzeczy która mocno plusuje na korzyść Microsoftu - nie ma tam tej zjebanej patologii trofikowej która jest u sonki. Większość tej patoli u sonki gra w trofea zamiast w gry, rozkminiaja najpierw roadmapy zamiast cieszyć się grami jak za dawnych lat, albo kalkulacje czy można wbić jeszcze platyne w 10 letniej grze online:d zeby przypadkiem nie wbic jakiegoś trofika bo nie bedzie platyny albo 97% zamiast 100%:( i to popsuje profil. Albo kupowanie indie szrotow za 100 zł w "grze" w której sama się wbija platyna. Na Xboxie takiego zjawiska nie spotkałem i to już wystarczający powód by mieć konsole Microsoftu. Wszystkie grupy typu trophy Hunters - JEBAĆ

I tak na koniec, sam kiedyś byłem takim trofikowym niebieskim dzbanem, na szczęście konsola Microsoftu mnie z tego wyleczyła i cieszę się na nowo grami jak kiedys.

Opublikowano

Boty jak zwykle halucynajcje, że stoi nad nimi samuraj z katana przy łbie i kaze wbijać dzbanki :dynia: 

Opublikowano
8 minutes ago, Popi said:

Czoper zapomniał o jednej rzeczy która mocno plusuje na korzyść Microsoftu - nie ma tam tej zjebanej patologii trofikowej która jest u sonki. Większość tej patoli u sonki gra w trofea zamiast w gry, rozkminiaja najpierw roadmapy zamiast cieszyć się grami jak za dawnych lat, albo kalkulacje czy można wbić jeszcze platyne w 10 letniej grze online:d zeby przypadkiem nie wbic jakiegoś trofika bo nie bedzie platyny albo 97% zamiast 100%:( i to popsuje profil. Albo kupowanie indie szrotow za 100 zł w "grze" w której sama się wbija platyna. Na Xboxie takiego zjawiska nie spotkałem i to już wystarczający powód by mieć konsole Microsoftu. Wszystkie grupy typu trophy Hunters - JEBAĆ

I tak na koniec, sam kiedyś byłem takim trofikowym niebieskim dzbanem, na szczęście konsola Microsoftu mnie z tego wyleczyła i cieszę się na nowo grami jak kiedys.

to może powinieneś kupić nintendo?

Opublikowano

Paolo przytul kolegę popiego i powiedz - opowiedz mu o aczikach na xboxie :)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Co CW to CW człowiek dowiaduje się, że dużo lepsze konsole robi SONY, mniej awaryjne, lepiej dopracowane i takie tam. :nosacz2:

Już nie wspomnę, że Czoperowi padł napęd od firmy zewnętrznej, gdzie MS jedyne co zrobił to dał możliwość zamontowania go w swoim potworze i najlepiej wykonanej konsoli na premierę EVER. 

Opublikowano

Nawet w takiej kwestii jak osiągnięcia Xbox jest zjebany. Wbijesz sobie elegancko 1000/1000 punkcików a Knur dowali jakimś DLC z doopy i nagle masz 1000/2000 jak nie dokupisz DLC. Masakra jak można być tak w tyle za konkurencją.

4 minutes ago, Soul said:

Co CW to CW człowiek dowiaduje się, że dużo lepsze konsole robi SONY, mniej awaryjne, lepiej dopracowane i takie tam. :nosacz2:

Już nie wspomnę, że Czoperowi padł napęd od firmy zewnętrznej, gdzie MS jedyne co zrobił to dał możliwość zamontowania go w swoim potworze i najlepiej wykonanej konsoli na premierę EVER. 

To może niech lepiej MS dobiera podwykonawców? Szrot no-name ten sam co w XOne a tam padały dośc często więc szykujcie się na powtórkę z rozrywki. Taka prosta rzecz a nawet wielki Microsoft nie potrafi odpiąć wadliwego i wsadzić nowego w konsolę.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Mogliby wziąć przykład z Sony i wytresować sobie fanów któzy przyjmą bez zająknięcia każdą chujnię sprzętową i jakościową z logiem PlayStation. :)  

edit: nowa strona, czyli prawda. Mógł się MS uczyć od najlepszych.

Opublikowano

W ekosystemie Playstation największa awarią są jego zyebani użytkownicy.

Co w temacie zostało udowodnione :xboss:

Opublikowano

Paolo, nie chcesz kupić mojego Xa za 1999zł? Pad jak nowy, komplet pudełku kable itd.

Konsole Ci serwis wymieni na nową, przecież jest taki zajebisty więc nie powinno to być jakimś deal breakerem. Jak grasz tylko w GPU to wymiana albo naprawa w ogóle nie będzie potrzebna. Okazja!

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
Just now, Paolo de Vesir said:

Pogadamy przy premierze Halo Infinite. :) 

Do tego czasu to pewnie już będę mógł wysłać konsolę na serwis :yao:

Oferta ważna jest TERAZ.

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Paolo, nie chcesz kupić mojego Xa za 1999zł? Pad jak nowy, komplet pudełku kable itd.

Konsole Ci serwis wymieni na nową, przecież jest taki zajebisty więc nie powinno to być jakimś deal breakerem. Jak grasz tylko w GPU to wymiana albo naprawa w ogóle nie będzie potrzebna. Okazja!

Drogo ja kupiłem 2 miesięczną za 1800 zł, gość jeszcze mi dziękował:)

Opublikowano
1 minute ago, izon said:

Drogo ja kupiłem 2 miesięczną za 1800 zł, gość jeszcze mi dziękował:)

No i po co mi klapie interes psujesz?

Opublikowano

Halo :dynia: pomyśleć, że smrody czekaja jeszcze na to zeszmacone ip. Ale w końcu gr wydana przez ms więc trzeba udawać, że to gunwo ma jeszcze jakiś sens. Dobrze, ze branżowe media po ostatnim trailerze będą mogly wreszcie się rozkręcić a nie wlepiać bezpieczne 8/10 bo "halo". Czekam na żółtko na meta i wreszcie cała prawdę o tym jak ms gwałci to ip :banderas:

Opublikowano

16 lat, hormony buzują. Kamilek dorośnie to mu przejdzie.

Opublikowano
9 minut temu, Czoperrr napisał:

No i po co mi klapie interes psujesz?

I tak Ci nikt tego szrotu za tyle nie kupi ;)

Opublikowano

Te gnidy jeszcze się łudzą :banderas: bardzo kuwa dobrze bo zderzenie z rzeczywistością będzie bardziej bolalo:banderas: niestety jest szansa, ze smrody dobrze wiedzą, że sytuacja z halo jest fatalna i to takie robienie dobrej miny do złej gry :reggie:

Opublikowano

No ja się dziwie, że ktoś jeszcze czeka na to Halo, myślałem, że ten generyczny shooter do krasnali zdechł po drugiej odsłonie. IMO najgorszy ex Microsoftu.

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Decydując się na konsolę Sony otrzymujesz:

• innowacje technologiczne takie jak umieszczone w padzie żyroskopy, touchpad, głośnik, mikrofon, haptyczne wibracje, nowoczesne triggery
  • wsparcie studiów 1st Party dostarczające gry zapewniające niesamowite doznania
  • Kalendarz premier z zapowiedziami gier a nie jak u konkurencji gry widmo
  • Sprzęt, który się nie psuje
  • Dobre gry w PS+ w opozycji do gównianego Xbox Live
  • Share Play
  • Nie jesteś hipsterem wśród znajomych, możecie wymieniać się grami i rozmawiać o tym jak pokonać bossa w Demon's Souls i co to był za sztosik 11 lat temu i teraz

Kupując Xboxa:

• Sprzęt najwyższej jakości ale rozpierdala się po kilku miesiącach chociaż jak ktoś ma smyczpassa to może tego nie zauważyć. No ale ma fajny design i chodzi cicho.
  • Dashboard zjebany jak Windows 10
  • Mnóstwo Xboxowych podcastów i kryptycznych twittów, które dają nadzieję, że wyjdą jakieś gry jeszcze podczas tej generacji
  • Dobrego pada na eneloopki tak dobrze wykonanego, że się rozpadają po roku lub dwóch na szczęście w ramach gwarancji wysyłają nowe w kopercie bąbelkowej
  • Support - najlepszy exclusive na tą konsolę. Z kolegami rozmawiasz jak pokonać bossa - Antona na infolinii i system generowania etykiet UPS
  • Zastanawiasz się jak udobruchać sobie Helmuta w serwisie żeby ci konsoli nie rozpierdolił - ważny jest tutaj Item, który trzeba wybrać by zadowolić tego NPC
  • Za 4zł miesięcznie lub 3 lata po załadowaniu GP dostaniesz 500 gierek, najlepsze hity z zeszłych generacji, jeden dobry exclusive jeśli lubisz horrory i 468 in 1 indie gówien pokroju sikającej chmurki albo wyścigów dołączanych do Cybermychy albo Clicka! Większość z nich można ograć na laptopie z biedronki.

Pierwsze wrażenie wspaniałe ale nie dajcie się oszukać, otwórzcie oczy ludzie, proszę was!!

:bad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.