Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Forza Horizon 5 i Battlefield 6 w GamePassie w tym roku i nie ma co zbierać z PlayStation, a gdzie Halo czy MFS :obama: ważne jest by w życiu podejmować słuszne decyzje a Xbox jest jednia z nich.

Lepiej żeby dużo januszy kupiło tego Returnala, bo inaczej będzie trudno o <80 na meta. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gracze juz podjęli decyzję i ps5 schodzi jak świeże bułeczki. Jak sony tylko podkręci produkcję to hasiok zniknie z mapy konsol i przezuci się na telefony i pc definitywnie:obama: bialy szrot zalega na pułkach i zaraz będą go w loterni na dożynkach rozdawać, żeby to gunwo nie zagracalo magazynów. Czarny hasiok też już do kupienia od ręki a rynek się nasycil:obama: totalna porażka i tylko udowadnia to, że ms nigdy nie umiał i nie umie w konsole :obama: choć pobili rekord i pół roku bez własnych gier:dynia: knur się spisal:xboss:

Opublikowano

9F484CF5-4F98-4F73-BEB6-F5942D582F61.jpeg.a56ba6c35aae5952513564da096c6b67.jpeg

Jebac botow przez ktorych dobre chlopaki patrza na swiat zza krat :/ 

Opublikowano

Bolesna prawda jest taka ze lisciowi zaraz banicja sie skonczy a wy nadal bedziecie przegrywami z xsmieciem bez gier :reggie:

Oczywiscie mowie o tych ktorzy smiecia nabyli bo jak wiadomo wiekszosc bociarskich to tylko teoretycy

Opublikowano

A człowiek myslal ze dzisiejszy dzień nie mógł być lepszy xD

Oby Liściu spożytkował  ten czas i zagrał wreszcie w jakaś grę.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Słychać wycie? Znakomicie. :banderas:Nie martw się szkrabek, postaram się abyś szybciutko dołączył do kolegi. :) 

Straszyc to ty mozesz stare baby chujem na kinekcie :) 

Opublikowano

Nie wiedziałem, ze lisciu i kotlet to tacy funfle. Zwruszajonce jak się nim przejmuje.

Opublikowano

Czujecie siedzieć na smiecsystemie z tą armia konfidentow?:obama: Spencer knurze szykuj jakiś symulator spoleczniaka to kuwa zielone smrody będą miały bestseller:obama:

Opublikowano

Ja nie jestem niczyim kumplem, lisciu mnie dopiero dodal na psn i wyslal wiadomosc.

Natomiast ludzka przyzwoitosc nakazuje mi pluc na frajerstwo co strzela z dupska w cw :reggie:

Opublikowano

Slaba psychika, brak gier, szrot co się rozpada i piwnica 24 na h sprzyja totalnej demoralizacji i donoszeniu. Dobrze, ze wszystkie konfitury laduje na smiecboxie:banderas:

Opublikowano

No i Dee oficjalnie konfitura, a jego koledzy jeszcze biją mu brawa, ludzie to CW i jak Was bezpośrednio ktoś nagminnie nie wyzywa od kurw to dajcie se siana (ja wyłapałem bana ale i słusznie bo za bardzo najebany byłem i poszło kilka epitetów bez sensu)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No ciekawe kto mnie ostatnio sprzedał jak miałem bloka na weekend? :)

Opublikowano

no beczułka, ale zarzucasz przyklaskiwanie dee, a sam trzymasz sztamę z patusem co gazowałby boty i tym drugim co się ku,rwa spuścił na pada.

Przeczytaj to zdanie "spuścić się na pada", ale przeczytaj dokładnie i zastanów się czy taka jednostka warta jest czasu i trzymania z nią.

Opublikowano

Whisker konfident z karetki, na sygnale po forum jeździ i sprzedaje. Smutne.

Opublikowano

Wszyscy z niebieskiego obozu jednoglosnie stwierdzili ze donatello przegial pale. Nie slyszalem takiego glosu od botow kiedy durr wrocil z bana i nadal wysylal pmki z gownem :)

Opublikowano

Niestety nie ma żadnych argumentów aby bronić smiecboxa więc dla słabych jednostek bez charakteru strzelanie z ucha to naturalna forma obrony hasioka:obama:  konsola bez tozsamosci, teoretycy bez charakteru:obama: 

Opublikowano

Dzień z życia Shena

Screenshot_20210424-135822.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

ie slyszalem takiego glosu od botow kiedy durr wrocil z bana i nadal wysylal pmki z gownem :)

o co chodzi? XDDD bo nie znam lore

a po tej akcji donatello powinen bezterminowo zniknąć z forum bo to jednostka szkodliwa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.