Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Forza Horizon 5 i Battlefield 6 w GamePassie w tym roku i nie ma co zbierać z PlayStation, a gdzie Halo czy MFS :obama: ważne jest by w życiu podejmować słuszne decyzje a Xbox jest jednia z nich.

Lepiej żeby dużo januszy kupiło tego Returnala, bo inaczej będzie trudno o <80 na meta. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gracze juz podjęli decyzję i ps5 schodzi jak świeże bułeczki. Jak sony tylko podkręci produkcję to hasiok zniknie z mapy konsol i przezuci się na telefony i pc definitywnie:obama: bialy szrot zalega na pułkach i zaraz będą go w loterni na dożynkach rozdawać, żeby to gunwo nie zagracalo magazynów. Czarny hasiok też już do kupienia od ręki a rynek się nasycil:obama: totalna porażka i tylko udowadnia to, że ms nigdy nie umiał i nie umie w konsole :obama: choć pobili rekord i pół roku bez własnych gier:dynia: knur się spisal:xboss:

Opublikowano

9F484CF5-4F98-4F73-BEB6-F5942D582F61.jpeg.a56ba6c35aae5952513564da096c6b67.jpeg

Jebac botow przez ktorych dobre chlopaki patrza na swiat zza krat :/ 

Opublikowano

Bolesna prawda jest taka ze lisciowi zaraz banicja sie skonczy a wy nadal bedziecie przegrywami z xsmieciem bez gier :reggie:

Oczywiscie mowie o tych ktorzy smiecia nabyli bo jak wiadomo wiekszosc bociarskich to tylko teoretycy

Opublikowano

A człowiek myslal ze dzisiejszy dzień nie mógł być lepszy xD

Oby Liściu spożytkował  ten czas i zagrał wreszcie w jakaś grę.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Słychać wycie? Znakomicie. :banderas:Nie martw się szkrabek, postaram się abyś szybciutko dołączył do kolegi. :) 

Straszyc to ty mozesz stare baby chujem na kinekcie :) 

Opublikowano

Nie wiedziałem, ze lisciu i kotlet to tacy funfle. Zwruszajonce jak się nim przejmuje.

Opublikowano

Czujecie siedzieć na smiecsystemie z tą armia konfidentow?:obama: Spencer knurze szykuj jakiś symulator spoleczniaka to kuwa zielone smrody będą miały bestseller:obama:

Opublikowano

Ja nie jestem niczyim kumplem, lisciu mnie dopiero dodal na psn i wyslal wiadomosc.

Natomiast ludzka przyzwoitosc nakazuje mi pluc na frajerstwo co strzela z dupska w cw :reggie:

Opublikowano

Slaba psychika, brak gier, szrot co się rozpada i piwnica 24 na h sprzyja totalnej demoralizacji i donoszeniu. Dobrze, ze wszystkie konfitury laduje na smiecboxie:banderas:

Opublikowano

No i Dee oficjalnie konfitura, a jego koledzy jeszcze biją mu brawa, ludzie to CW i jak Was bezpośrednio ktoś nagminnie nie wyzywa od kurw to dajcie se siana (ja wyłapałem bana ale i słusznie bo za bardzo najebany byłem i poszło kilka epitetów bez sensu)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No ciekawe kto mnie ostatnio sprzedał jak miałem bloka na weekend? :)

Opublikowano

no beczułka, ale zarzucasz przyklaskiwanie dee, a sam trzymasz sztamę z patusem co gazowałby boty i tym drugim co się ku,rwa spuścił na pada.

Przeczytaj to zdanie "spuścić się na pada", ale przeczytaj dokładnie i zastanów się czy taka jednostka warta jest czasu i trzymania z nią.

Opublikowano

Whisker konfident z karetki, na sygnale po forum jeździ i sprzedaje. Smutne.

Opublikowano

Wszyscy z niebieskiego obozu jednoglosnie stwierdzili ze donatello przegial pale. Nie slyszalem takiego glosu od botow kiedy durr wrocil z bana i nadal wysylal pmki z gownem :)

Opublikowano

Niestety nie ma żadnych argumentów aby bronić smiecboxa więc dla słabych jednostek bez charakteru strzelanie z ucha to naturalna forma obrony hasioka:obama:  konsola bez tozsamosci, teoretycy bez charakteru:obama: 

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

ie slyszalem takiego glosu od botow kiedy durr wrocil z bana i nadal wysylal pmki z gownem :)

o co chodzi? XDDD bo nie znam lore

a po tej akcji donatello powinen bezterminowo zniknąć z forum bo to jednostka szkodliwa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.