Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Psychol-kapuś atakuje za grobu? :shieeet:

A nie, przecież Kapuś nie ma żadnego bana, zmyslił go sobie, gdy został odkryty jako forumowy donosiciel :banderas:

Cudownie sie ogląda jak biedaka zżera frustracja i wsciekłość. Ale dobrze mu tak, trzeba było nie strzelać z ucha

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ile ten xbox ma gier! Jak to wszystko wyjdzie, to lineup xboxa spierdzi sie na rimejki dwunastoletnich gier i indyki roguelike.

Opublikowano

Nieprzypadkowo na telewizorach niebieskich robali to jest od dawna najczęsciej widywany obraz

Opublikowano

No przyznam, że ciekawa to będzie druga połowa roku roku:

• racer od mistrzów z PlayGrounds
  • nietuzinkowy platformer Psychonatus 2 (dodatkowe propsy za to, że nie powstał na pomysłach zayebanych od Nintendo #kmwtw)
  • RPG Starfield od czołowego developera gatunku
  • fotorealistyczny MFS na lata wyznaczający standardy graficzne dla branży
  • skillowy, multiplayerowy arena shooter od mistrzów z 343i
  • a do tego przyjemne przystawki w postaci The Gunk czy Ascent

a to jeszcze mamy 2 miesiące do E3 :) no fajne było to PlayStation, ale szkoda że umarło w ciągu 9 miesięcy :smutas: 

Opublikowano
34 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Przecież Strfield to się takie drewno szykuje, że masakra. FH5 to reskin ma być. Także nienapalajcie się Xszczurki. Jeszcze Halo pewnie będzie, ale Halo MEM Inifnity.

FH5 reskin ale 15 ratchet jaranko xDDDD

Opublikowano

Ciekawe czy ps5 dostanie jakąś platformówke w tej generacji  :/ no spencer się zlitował i wybitne psychonauts zostanie też wydane na plejbeke, znajcie łaskę króla niebieskie pluskwy  :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Nie grałem w oryginał, więc mam świeży playthrough, kupiony na premierę dwa dni temu. Niestety nie ma polskich napisów i trwa dłużej niż 30 minut, więc klapki na radar nie wrzucą :/

Oryginał skończyłem a Replicant w nowych szatach przyjdzie mi w poniedziałek więc możesz ssać 

Opublikowano

Tyle gier, ze nie wiadomo w co rece wlozyc, a oni sie jaraja demem. Nawet bym tego nie sciagnal.

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Ciekawe czy ps5 dostanie jakąś platformówke w tej generacji  :/ no spencer się zlitował i wybitne psychonauts zostanie też wydane na plejbeke, znajcie łaskę króla niebieskie pluskwy  :)

Ps5 dostalo juz dwie genialne platformowki na premiere

Opublikowano
45 minut temu, Donatello1991 napisał:

Modlitwy o gry jak babcie w kościele dająca na ofiare z myślą o dobrych plonach XD Xszczury nie zmieniajcie się.

Zapowiedź Spencer Station a już za rogiem maj hahahah

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Tyle gier, ze nie wiadomo w co rece wlozyc, a oni sie jaraja demem. Nawet bym tego nie sciagnal.

Ale nie włożysz w demo RE8 i tyle ;) i choćby skaly srały to Fakt jest Jeden - CAPCOM PLUJE NA ZIELONYCH

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

XDDDD G E N I A L N E

ale zawsze możesz dodać jeszcze rewolucyjne, ostatnio szafujecie tym na lewo i prawo :) 

Ograłem Sackboya i świetny platformer w nowej jakości i inny niż LBP, Astro to idealny pokaz DS i grywalność 10/10, Sony dostarczyło!

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Ograłem Sackboya i świetny platformer w nowej jakości i inny niż LBP

No nie dziwię się, że inny. Wygląda jakby Sony zajebało całe SuperMario3DWorld i postanowiło jedynie zmienić postaci, żeby nie ciągać się z Nintendo po sądach. Klasyczne LBP miało pomysł na siebie, tutaj postanowiono z niego zrezygnować na rzecz naśladostwa.

no a z 10/10 dla astro to :pawel: 

Opublikowano

Kapitalne platformowki tak jest. W ogole sony pod wzgledem ilosci, jakosci i roznirodnosci przeprowadzilo chyba najlepsza premiere nowego sprzetu w historii. Podoba mi sie ze w koncu przestali ogladac sie na tych jebanych nieudacznikow z ms i sami dla siebie sa konkurencja. Praktycznie w 4 miechy od premiery dostalismy po hicie z kazdego kluczowego gatunku a playstation studios tylko nabieraja tempa. Kapitalny start

Opublikowano

O ku,rwa, z dnia na dzień szkrabek w trybie coraz mocniejszej odklejki :pawel: Nie wiem czy śmieszy bardziej mówienie o kapitalnych w ujęciu "niezłych" platformówek czy o tym, że Sony dostarczyło po hicie w każdym kluczowym gatunku (kluczowym czyli w dwóch w których faktycznie coś dostarczyli).

Nie no, idę grać w gierki, bo od tego pierdolenia obrzydliście mi forum.

Opublikowano

Mało tego, nowi użytkownicy dostali od razu na start największe hity w PS Collection i mogli od razu przy premierze odpalić GoW czy inny gatunek np Detroit, większość niby zaliczyła ale jak ktoś nie ograł to miał premierę marzen

Opublikowano

Ale po co im te "hity", przeciez to wszystko stare gry, ktore "kto chcial to ograł".

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ale po co im te "hity", przeciez to wszystko stare gry, ktore "kto chcial to ograł".

Zgadza się dla nas to opcja ale dla zielonych jak zasmakowali po przesiadce z xox to nowy lepszy świat a nie indyki z meta 60% i 3 serie w kółko te same

Opublikowano

Zieloni dawno te gry mają za sobą. To nie klapy że całą generację jeden sprzęt w 3 rewizjach. xD

Opublikowano

Tech demo dualsensa i suckboy 6/10 genialne platformówki? Oke.

Opublikowano
9 minut temu, suteq napisał:

Zieloni dawno te gry mają za sobą. To nie klapy że całą generację jeden sprzęt w 3 rewizjach. xD

Nawet niektórzy nie maja Xa a co dopiero dwie konsole to tylko nie liczni :D

3 minuty temu, Pupcio napisał:

Tech demo dualsensa i suckboy 6/10 genialne platformówki? Oke.

zgadza się, still better than XSX jebana popielniczka Spencera

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

Nawet niektórzy nie maja Xa a co dopiero dwie konsole to tylko nie liczni :D

Byś się zdziwił. Znów boty ograły te gry szybciej niż większość die hard klapów. Ja pierdolę, ale nędzne jest to niebieskie community i jeszcze teraz wspina się na himalaje hipokryzji z tym, że przecież nie każdy ograł i nagle wsteczna z abonamentem na gry jest super. :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.