Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

(Forza 7) Liga Forumkowa

Featured Replies

• Odpowiedzi 319
  • Wyświetleń 34,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z(pipi)ałem drugi sektor przez nieuwagę i 3 w sumie też. W ogóle nie jestem zadowolony z przejazdu ale zrobiłem jakiś tam czas, więc wrzucam może komuś to pomoże.

• 2.05.745

• Szkoda, ze liga umarła, chciałbym podziękować organizatorowi i uczestnikom. Fajnie się bawiłem. Dzięki chłopaki.

Opublikowano

W opcjach organizacja wyscigu wybierz grupę samochodów Forza GT. Pewno masz ustawioną inną i dobiera auta innych kategorii. 

Ogólnie lipa straszna, że nie można zmieniać ustawień samochodu. Balans hamulców i ustawienia skrzyni biegów do tego toru nie pasują zupełnie. 

Opublikowano
  • Autor
Ok no to ruszamy, włączę się w grę , czasów życiowych nie walę ale dla wzbogacenia w większą liczbę ludzi zrobię to [emoji6]
Miałeś się włączyć i co? [emoji16][emoji16]
Opublikowano
  • Autor

[mention=23458]Marcin_wawa[/mention] okej, to jaka trasa następna? Bo zapewne Twoje miejsce się nie zmieni do jutra [emoji23][emoji23]

Opublikowano
  • Autor

Hahah, zniknął na tydzień aby błysnąć w ostatnim dniu [emoji23][emoji23][emoji23]

Panowie. Jak już wbijacie najlepszy czas w sobotę albo w niedzielę, to podawajcie od razu trasę jaką chcecie. Będzie to sprawniej szło wszystko. Nawet jak będziecie dalej walczyć to będę miał od najlepszych podane i sobie wpiszę [emoji2]

Opublikowano

Nie no, podawanie trasy przed zakończeniem rundy to jak ogłaszanie samego siebie zwycięzcą przed czasem. IMO byłoby to lekceważące w stosunku do innych uczestników :-)
Czasu jest jeszcze sporo i nie zdziwię się jak kilka osób wykręci lepszy czas (mamy tu kilku kosmitów). Zresztą sam nie powiedziałem jeszcze ostatnego słowa ;-)

Opublikowano
  • Autor

No spoko, ale jak między 18 a 22 nie będzie ktoś mógł być na forum i podać trasy albo auta, to zgodnie z regulaminem ja wybieram. Chciałem jedynie tego uniknąć.

Opublikowano

Niewielka poprawa w przerwie na grillowanie Grosjeana.

Moj ostateczny czas ;-)

a109869c-6978-446b-8ce9-b1461acded71.png

Opublikowano

Dałbym radę zejść poniżej 1.55... ale czasu i warunków nie było do jeżdżenia

4b7878c1-5a86-4015-af90-84c3cb7eee24.thumb.png.344b4f28e8e3cb59d09c133ef5f4efc4.png

Jeśli jestem znów ostatni zrzekam się wyboru auta (jak mogę) ;)

Opublikowano
  • Autor

[mention=23458]marbel007[/mention] przegrywasz ze mną o 1 setną sekundy. Wybierz auto i nie kombinuj. Masz pełną dowolność. Ale jak do godziny 22 nie podasz to ja wybiorę.

Opublikowano

Widzę, żę Magik zaczął ogarniać FM7, a Michał przysiadł na poważnie... chyba koniec z traktowaniem tego turnieju po macoszemu. ;)  Ale wiem z doświadczenia, że to będzie z góry przegrana walka... Kiedyś z Magikiem spotkałem się online w GT i nie są to miłe wspomnienia...

Opublikowano
  • Autor

[mention=23458]Michał102[/mention] gratuluję zwycięstwa i czekam na wybór trasy. [mention=23458]marbel007[/mention] czekam na wybór auta.

Opublikowano

Dziękuję Wszystkim i również Wam gratuluję świetnych czasów :)

Jeśli można, to bym się zrzekł wyboru toru, bo w przyszłym tyg mogę nie mieć czasu na grę i głupio by było, bym wybrał tor i nie zrobił nawet jednego kółka. 

Jeśli Magik nie ma nic przeciwko, to niech wybiera :)

Opublikowano
  • Autor

Trzymajmy się regulaminu. Serio, nie róbmy dramy z wyboru auta. Trasa na ten tydzień to Road America. Czekam na wybór auta do 22 [emoji2]