Skocz do zawartości

(Forza 7) Liga Forumkowa

Featured Replies

• Odpowiedzi 319
  • Wyświetleń 30,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z(pipi)ałem drugi sektor przez nieuwagę i 3 w sumie też. W ogóle nie jestem zadowolony z przejazdu ale zrobiłem jakiś tam czas, więc wrzucam może komuś to pomoże.

• 2.05.745

• Szkoda, ze liga umarła, chciałbym podziękować organizatorowi i uczestnikom. Fajnie się bawiłem. Dzięki chłopaki.

Opublikowano

Hahaha jakie combo....na prostych będzie można skoczyć na kupę bez konieczności pauzowania:shieeet:

Opublikowano
25 minut temu, Magik napisał:

Jeszcze @maciekww28 i @krzysiucd  i mamy reaktywacje ekipy z turnieju FM3 sprzed ....10 lat:xboss:

Była próba startu w turnieju ale gra mnie nie lubi i nie potrafię znaleźć opcji time trial xd 

Opublikowano

Nie ma opcji time trial. Trza skorzystać z "jazdy dowolnej" i skonfigurować wyścig bez AI lub wykorzystać jazdę próbną po wypożyczeniu auta.

Prawda to że interfejs FM7 jest bardzo nieintuicyjny.

Opublikowano

Człowiek myśli ze umie jezdzic do momentu kiedy nie wejdzie do tego tematu xD

E5AF752C-B55A-4F14-8D55-3A3E1CED83CE.jpeg

Opublikowano
15 godzin temu, Magik napisał:

Jeszcze @maciekww28 i @krzysiucd  i mamy reaktywacje ekipy z turnieju FM3 sprzed ....10 lat:xboss:

Teraz wolniejsze auto, więc może będzie lepiej. W Pradze zrobiłem taki czas że wstyd był wrzucać. Nie czuję kompletnie fizyki w tej części. Auta wpadają w nadsterowność kompletnie z dupy, nie umiem w to grać po prostu. Może M2 będzie dla mnie bardziej przyjazne 

Opublikowano

Pokombinuj z asystami tak zeby dopasować pod swój styl jazdy.

Jeżdzisz na padzie czy kierze?

Opublikowano
Ale jak wy zbijacie tu jeszcze ponad 3 sekundy to ja nie wiem [emoji2369][emoji2369]e027390b806d34f568c69405a758c31d.jpg

Jakie masz asysty włączone ?
Opublikowano
  • Autor

Frredy, Ty grasz z tej kamery? Taka kamera chyba wyklucza robienie dobrych czasów. Ale może się nie znam. Ja osobiście nie umiem na takiej wchodzić w zakręty.