Opublikowano 29 listopada 20204 l Godzinę temu, Magik napisał: Gratki Michał. Swietny czas @Marcin_wawa To musiałbyć ktoś inny. Nie grywałem online w Gran Turismo. Skądś muszę Cię kojarzyć
Opublikowano 29 listopada 20204 l @PiPoLiNiO To wybieraj. Ja do tej pory pewnie gry nawet nie odpalę a wybór auta nie jest taki prosty jak trasy z nazwy...
Opublikowano 29 listopada 20204 l Hahaha jakie combo....na prostych będzie można skoczyć na kupę bez konieczności pauzowania
Opublikowano 29 listopada 20204 l 15 minut temu, PiPoLiNiO napisał: 2016 BMW M2 Coupé Podaj jeszcze klasę wydajności ku pewności.
Opublikowano 29 listopada 20204 l Do duetu @Magik i @Michał102 brakuje @orion50 , aż mi się stare czasy przypomniały z F1 i time trial.
Opublikowano 29 listopada 20204 l 1 godzinę temu, lukaszt_89 napisał: Do duetu @Magik i @Michał102 brakuje @orion50 , aż mi się stare czasy przypomniały z F1 i time trial. Jeszcze @maciekww28 i @krzysiucd i mamy reaktywacje ekipy z turnieju FM3 sprzed ....10 lat
Opublikowano 29 listopada 20204 l 25 minut temu, Magik napisał: Jeszcze @maciekww28 i @krzysiucd i mamy reaktywacje ekipy z turnieju FM3 sprzed ....10 lat Była próba startu w turnieju ale gra mnie nie lubi i nie potrafię znaleźć opcji time trial xd
Opublikowano 29 listopada 20204 l Nie ma opcji time trial. Trza skorzystać z "jazdy dowolnej" i skonfigurować wyścig bez AI lub wykorzystać jazdę próbną po wypożyczeniu auta. Prawda to że interfejs FM7 jest bardzo nieintuicyjny.
Opublikowano 29 listopada 20204 l Człowiek myśli ze umie jezdzic do momentu kiedy nie wejdzie do tego tematu xD
Opublikowano 30 listopada 20204 l Autor KING OF THE ROAD , NUMBER 1 EU [emoji6] W końcu jesteś [emoji16][emoji16][emoji16]
Opublikowano 30 listopada 20204 l 15 godzin temu, Magik napisał: Jeszcze @maciekww28 i @krzysiucd i mamy reaktywacje ekipy z turnieju FM3 sprzed ....10 lat Teraz wolniejsze auto, więc może będzie lepiej. W Pradze zrobiłem taki czas że wstyd był wrzucać. Nie czuję kompletnie fizyki w tej części. Auta wpadają w nadsterowność kompletnie z dupy, nie umiem w to grać po prostu. Może M2 będzie dla mnie bardziej przyjazne
Opublikowano 30 listopada 20204 l Pokombinuj z asystami tak zeby dopasować pod swój styl jazdy. Jeżdzisz na padzie czy kierze?
Opublikowano 30 listopada 20204 l Autor Ale jak wy zbijacie tu jeszcze ponad 3 sekundy to ja nie wiem [emoji2369][emoji2369]
Opublikowano 30 listopada 20204 l Ale jak wy zbijacie tu jeszcze ponad 3 sekundy to ja nie wiem [emoji2369][emoji2369]Jakie masz asysty włączone ?
Opublikowano 30 listopada 20204 l 5 godzin temu, Magik napisał: Pokombinuj z asystami tak zeby dopasować pod swój styl jazdy. Jeżdzisz na padzie czy kierze? Na padzie, asysty Off.
Opublikowano 1 grudnia 20204 l Autor Frredy, Ty grasz z tej kamery? Taka kamera chyba wyklucza robienie dobrych czasów. Ale może się nie znam. Ja osobiście nie umiem na takiej wchodzić w zakręty.