Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Warhammer 40,000: Darktide

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Bigby napisał:

Nowe Pokemony to już mem, Bayonetta niewiele lepsza

Gdzie poki, a gdzie bayo. Platinum się nie popisało (osobiscie zwalam wine na n-smiecia), ale poki to po prostu niedokonczona gra.

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 14,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
29 minut temu, 20inchDT napisał:

Gdzie poki, a gdzie bayo. Platinum się nie popisało (osobiscie zwalam wine na n-smiecia), ale poki to po prostu niedokonczona gra.

Bayo z tym 480p w handheldzie i pływającym fpsem 20-60 w porównaniu do B2 trochę trąci niekompetencją Platynowych. ;)

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Bigby napisał:

Bayo z tym 480p w handheldzie i pływającym fpsem 20-60 w porównaniu do B2 trochę trąci niekompetencją Platynowych.

Gierki na switcha moga spasc jeszcze nizej i to first party xd. Jakby zrobili bezpieczny sequel to by wygladało jak dwojka, ale przyzywanie demonow i większa skala potyczek zarżnęła tę konsolę. 

Opublikowano

Sama gra może być średniakiem ale soundtrack jest konkretny

Opublikowano

Wiadomo o której ten Warhammer ma być dzisiaj w UGP? Bo bym jeszcze pyknął chwile przed meczem.

edit: Dobra, o 19 ma być.

Opublikowano

To w ogole ma byc na XSX? Myslalem ze premiera równoczesnie a dzis konsola nie znajduje mi tego nawet w sklepie MS.

Opublikowano
Teraz, pawelgr5 napisał:

To w ogole ma byc na XSX? Myslalem ze premiera równoczesnie a dzis konsola nie znajduje mi tego nawet w sklepie MS.

tak, ale będzie później. Kilka miesięcy temu to ogłosili, że wersja na konsole bedzie dodatkowo opóźniona

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pograłem w to chwilę na PC i jak dla mnie to straszna lipa. Taki kolejny redfall na pierwszy rzut oka. Ale ja nie przepadam za takimi grami i odpalone na PC na niskich ustawieniach wygląda brzydko. Nie wiem, może dalej to się jakoś rozwija ale mnie do siebie gra nie przekonała.

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś grał w to coś wiecej na xboxie? Bo troche sceptycznie podchodzę do coopowej strzelanki na konsoli. Vermintide 2 sporo ogrywałem i feeling bicia szczurków był pierwsza klasa, ale tam pierwsza role grała broń biała a nie pif paf

Opublikowano

Bierzesz Zealota i siekasz wszystko jak leci, okazjonalnie strzelając do niektórych specjalistów. W grze są tylko 4 klasy i tylko w jednej jest nacisk na używanie broni palnej.