Opublikowano wczoraj o 17:33 1 dzień Mówisz, że ten zestaw ogrodowy od Leroy Merlin to przesada? Ech, no ale to w klimacie jesiennych porządków, wrzesień itd. ;)
Opublikowano wczoraj o 18:16 1 dzień Nie wiem, czy się będą pienić, ale na pewno jedna z brzydszych w tym roku. Chociaż i tak lepiej od tego, co było kiedyś, czyli wrzesień to musi być fifa na okładce
Opublikowano wczoraj o 18:31 1 dzień A FIFA w tym roku iście rewolucyjna! Byłaby git okładka, no ale nie zanosi się.
Opublikowano wczoraj o 18:36 1 dzień Szkoda że Kinga PlayStation już nie jest w Sony Polska, to byście ją dali na okładkę 350 numeru. Jakaś rozbierana sesja albo coś. Brakuje już CKMa na rynku.
Opublikowano wczoraj o 19:00 1 dzień 22 minuty temu, grzybiarz napisał(a):Szkoda że Kinga PlayStation już nie jest w Sony Polska, to byście ją dali na okładkę 350 numeru. Jakaś rozbierana sesja albo coś. Brakuje już CKMa na rynku.Trzeba najpierw dożyć do tego 350. :D Jak dobrze liczę to listopad 2026, a póki co jeszcze listopada 2025 nie było.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 9 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Szkoda że Kinga PlayStation już nie jest w Sony Polska, to byście ją dali na okładkę 350 numeru. Jakaś rozbierana sesja albo coś. Brakuje już CKMa na rynku.jezuuuuuuuu stulejo
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Nie mówię, że musi być naga Kinga czy nagi Roger, ale może @Perez pomyśl o jakiejś kontrowersyjnej okładce, która wywoła burzę w soszjal mediach i wybije sprzedaż pisma na najwyższy szczyt.Kontrowersja się sprzedaje, podstawy biznesu, mój drogi!
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Roger jakiś czas temu mówił, że przepraszanie było błędem, więc może by nie przepraszał tym razem
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 3 godziny temu, Pix napisał(a):Nie mówię, że musi być naga Kinga czy nagi Roger, ale może @Perez pomyśl o jakiejś kontrowersyjnej okładce, która wywoła burzę w soszjal mediach i wybije sprzedaż pisma na najwyższy szczyt.Kontrowersja się sprzedaje, podstawy biznesu, mój drogi!To nie dla mnie, ja nie umiem w kontrowersje :) Potem za dużo nerwów wokół takiego czegoś. Jeśli już to szybciej pomyślimy o czymś, co też zrobi efekt "wow", ale dlatego, że będzie fajne, a nie że kontrowersyjne.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Wszedłem z ciekawości na profil Kingi https://m.facebook.com/kujawskakinga/Ale maskara że ktoś kto ma lat 40 wrzuca takie bezbekowe filmy. Zegar tyka :)