Opublikowano czwartek o 17:332 dni Mówisz, że ten zestaw ogrodowy od Leroy Merlin to przesada? Ech, no ale to w klimacie jesiennych porządków, wrzesień itd. ;)
Opublikowano czwartek o 18:162 dni Nie wiem, czy się będą pienić, ale na pewno jedna z brzydszych w tym roku. Chociaż i tak lepiej od tego, co było kiedyś, czyli wrzesień to musi być fifa na okładce
Opublikowano czwartek o 18:311 dzień A FIFA w tym roku iście rewolucyjna! Byłaby git okładka, no ale nie zanosi się.
Opublikowano czwartek o 18:361 dzień Szkoda że Kinga PlayStation już nie jest w Sony Polska, to byście ją dali na okładkę 350 numeru. Jakaś rozbierana sesja albo coś. Brakuje już CKMa na rynku.
Opublikowano czwartek o 19:001 dzień 22 minuty temu, grzybiarz napisał(a):Szkoda że Kinga PlayStation już nie jest w Sony Polska, to byście ją dali na okładkę 350 numeru. Jakaś rozbierana sesja albo coś. Brakuje już CKMa na rynku.Trzeba najpierw dożyć do tego 350. :D Jak dobrze liczę to listopad 2026, a póki co jeszcze listopada 2025 nie było.
Opublikowano wczoraj o 04:32 1 dzień 9 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Szkoda że Kinga PlayStation już nie jest w Sony Polska, to byście ją dali na okładkę 350 numeru. Jakaś rozbierana sesja albo coś. Brakuje już CKMa na rynku.jezuuuuuuuu stulejo
Opublikowano wczoraj o 05:17 1 dzień Nie mówię, że musi być naga Kinga czy nagi Roger, ale może @Perez pomyśl o jakiejś kontrowersyjnej okładce, która wywoła burzę w soszjal mediach i wybije sprzedaż pisma na najwyższy szczyt.Kontrowersja się sprzedaje, podstawy biznesu, mój drogi!
Opublikowano wczoraj o 07:25 1 dzień Roger jakiś czas temu mówił, że przepraszanie było błędem, więc może by nie przepraszał tym razem
Opublikowano wczoraj o 09:06 1 dzień 3 godziny temu, Pix napisał(a):Nie mówię, że musi być naga Kinga czy nagi Roger, ale może @Perez pomyśl o jakiejś kontrowersyjnej okładce, która wywoła burzę w soszjal mediach i wybije sprzedaż pisma na najwyższy szczyt.Kontrowersja się sprzedaje, podstawy biznesu, mój drogi!To nie dla mnie, ja nie umiem w kontrowersje :) Potem za dużo nerwów wokół takiego czegoś. Jeśli już to szybciej pomyślimy o czymś, co też zrobi efekt "wow", ale dlatego, że będzie fajne, a nie że kontrowersyjne.
Opublikowano wczoraj o 09:56 1 dzień Wszedłem z ciekawości na profil Kingi https://m.facebook.com/kujawskakinga/Ale maskara że ktoś kto ma lat 40 wrzuca takie bezbekowe filmy. Zegar tyka :)