Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jak ten patronite się trzyma? Chyba stabilnie dość, chociaż nie widziałem, żeby jakoś specjalnie był promowany na socialach.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 minuty temu, Shen napisał(a):Jak ten patronite się trzyma? Chyba stabilnie dość, chociaż nie widziałem, żeby jakoś specjalnie był promowany na socialach.Jest spoko. Ostatnie miesiące bardzo stabilne, w zasadzie symboliczny ruch na zasadzie, że 1-2 odejdzie, 1-2 dojdzie. Kwota też się trzyma. Natomiast fakt, nad promo trzeba pomyśleć, bo zdarzają się posty, ale sporadycznie, a wydaje mi się, że zawartość progów jest całkiem OK, chociaż na pewno przydałoby się więcej dodatków/gratisów, ale to wtedy do połączenia właśnie z jakąś kampanią promo. A, BTW, styczniowy Extreme Box na dniach - dostałem już nagrody, tylko teraz ta przedsprzedaż Atari miała priorytet.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 13 minut temu, Perez napisał(a):Jest spoko. Ostatnie miesiące bardzo stabilne, w zasadzie symboliczny ruch na zasadzie, że 1-2 odejdzie, 1-2 dojdzie. Kwota też się trzyma. Natomiast fakt, nad promo trzeba pomyśleć, bo zdarzają się posty, ale sporadycznie, a wydaje mi się, że zawartość progów jest całkiem Może warto wspomnieć o extreme plus i wrzucić jakiś jeden numer gratis w ramach zachęty