Skocz do zawartości

Path of Exile 2

Featured Replies

Opublikowano

Piękne te zmiany, nowa postać jest niesamowita. Fajnie że currency i stash pełny dobrodziejst :D

• Odpowiedzi 790
  • Wyświetleń 57,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja sobie sprawdzam balans po zmianach od zera - też super się gra gołą Javazonką vegeta_smile

Opublikowano

OK, pomogło przeinstalowanie gry. Za pierwszym razem AMAZONKA wpadła :)

Opublikowano

Kurde a na reddicie wysyp pękających dup, że gra jest wolna, ślamazarna i trudna. A nowa postać ponoć mega słaba. Ale już jakieś hotfixy powychodziły widze.

Opublikowano

Heh redit. Jak ja widzę że ktoś wspominał o nim to mi drobne w kieszeni przestają się zgadzać.

Amazonka z gemem volt OP w chuj!

Gra trudna ? No może początek do nabicia 15lvl teraz masełko.

Opublikowano

Ja wiem ze niektore buildu jak np pod miniony sa w dupsko ostro ale grajac pod chaos wiedzma i teraz javazonka pod lighting to kurde jak kto pisze ze jest trudno to ma grube uposledzenie - tego jebanego reddita to powinni ignorowac - jeszcze jak czytam ze LS dostanie buff to jakis w ogole smiech - i pisze to jako 43 letni dad gamer a nie spoceniec ktory siedzi 24h przed kompem wiec szkoda ze ggg robi niektore zmiany pod placzkow

Opublikowano

Kończę drugi akt bez deada - potwierdzam, że nowa klasa w kampanii, delikatnie mówiąc, daje radę. Wiele osób narzekało, że mozolnie się gra pod frenzy charge w oparciu o parry, nie zdając sobie sprawy z faktu, iż ładunki można generować w innym sposób (akurat podobnie grałem ostatnio Rangerką). Zgodnie z prawidłem, które mówi, że lubimy grać w to co znamy, to przyznam, że bawię się lepiej niż na starcie claptrap

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszystkie bossy na T4 zabite, wszystkie mechaniki zrobione, lezy jakies 20 divine jeszcze w skrzyni. Zostalo zrobic hitless run w Sekhema, ale chyba poczekam na achievementy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy gra ma sens jak chce się trochę casualowo pograć? Odpalić wieczorem na 30-60 minut, coś tam pozabijać i elo?

Opublikowano
Teraz, Sedrak napisał(a):

Czy gra ma sens jak chce się trochę casualowo pograć? Odpalić wieczorem na 30-60 minut, coś tam pozabijać i elo?

Oczywiście. Tylko jest pewne ryzyko, ze wciągnie cie na dłużej niż godzinę xd

Ja mam 130h od premiery, a nawet w endgame jeszcze nie bylem.

Opublikowano
9 minut temu, Sedrak napisał(a):

Tak, ale uważaj na to aby cię za bardzo nie wciągło ;) Nie wiem kiedy pykło ponad 600h :)

Opublikowano

A jest jakies nowe info czy premiera pelnej wersji jest np planowana na ten rok?

Opublikowano

Patrząc na to, że gra ma zaplanowany patch 0.3.0 na sierpień to można śmiało powiedzieć, że pełniaka w tym roku (albo i nawet w przyszłym) nie ma co się spodziewać.