Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 6 minut temu, jimmy napisał(a):przedpremierowy hajpson na Starfielda bawi do dziś. To miał być ten moment kiedy xbox nareszcie wjeżdża na grubo. A potem szybki plaskacz na otrzeźwienie, potem kolejny z z Hellblade2 i to by było na tyle Na DLC na Steam wróciło 5% graczy xD. NO szału nie ma.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Zdecydowana większość ludzi nie gra w dlc co widać po % w achievementach/trofeach, wiec to nie jest taki pojazd jaki bys chciał.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Nie wiem jak poza fabułą dodatku to działa, ale w dodatku misje wyraźnie są zrobione pod to i jest dobrze (tryb rejsu).Nie zrobili też błędu typowo Bethesdowego, że nie tłumaczą ludziom po powrocie jak wylądować, albo jak włączyć ów tryb :).Raczej ciężko aby dla poprzednich misji się coś zmieniło, miałem podczas podróży jakieś spotkania po prostu, czyli mniej więcej to co wcześniej, tylko wcześniej te statki pojawiały ci się po teleporcie, a teraz podczas podróż, więc na plus. Muszę pozbierać jakiś sprzęt i zaczynam dodatek.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Jak sobie ustawiliście poziomy trudności? Ogólnie mi wyszło +69% XP (hue hue). Ludzie zalecali zostawić nasz damage normalnie, bo wali się do gąbek, to samo z walkami statkami niby.BTW. W opcjach dostępności adaptacyjne triggery są domyślnie wyłączone, nie wiem czemu. Warto włączyć dla dodatkowych efektów :)
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Czy jest jakaś opcja do włączenie czy oni naprawdę nie ogarnęli coś tak banalnego jak animacja startu i wylotu statku w kosmos bez loadingu(czarnego ekranu), myślałem że jak tak o tym opowiadają wszędzie to że będzie chociaż pełna animacja z ukrytym ładowaniem jak w Star Wars Outlaws.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 16 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):Czy jest jakaś opcja do włączenie czy oni naprawdę nie ogarnęli coś tak banalnego jak animacja startu i wylotu statku w kosmos bez loadingu(czarnego ekranu), myślałem że jak tak o tym opowiadają wszędzie to że będzie chociaż pełna animacja z ukrytym ładowaniem jak w Star Wars Outlaws.Nie no bez przesady, to Starfield! :)34 minuty temu, Patricko napisał(a):Jak sobie ustawiliście poziomy trudności? Ogólnie mi wyszło +69% XP (hue hue). Ludzie zalecali zostawić nasz damage normalnie, bo wali się do gąbek, to samo z walkami statkami niby.BTW.W opcjach dostępności adaptacyjne triggery są domyślnie wyłączone, nie wiem czemu. Warto włączyć dla dodatkowych efektów :)Mam +14%, bo ładunek statku wszędzie i udźwig sobie podbiłem, a za to duże kary.Heh to latanie powiem szczerze nudne jak ciul... mogli przynajmniej coś pomiędzy wrzucić, a można 15 minut po prostu lecieć i nic nas nie atakuje.Brakuje mi kredytów na nawet jedną nową legendarną rangę do jednej broni... @Moldar ile masz kredytów z ciekawości xD?Jest ENIGMA :) Jeszcze wymaga szlifów, ale ten upgrejd krwiożerczość 4tego poziomu robi.Jeden taki upgrejd 300k...
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, Moldar napisał(a):Nie mam dużo, przy drugim przejściu sporo wydatków Wsiąkłem dzisiaj na 5 godzin, dobrze mi się w to gra po tych wszystkich zmianach.Ja jestem ciągle na 1 runie, z tego co pamiętam wczytałem sobie przed ostatnią misją, czy jakoś tak.Bardzo poprawili prócz tego co już zostało napisane system lootu, pod tym względem najlepiej u Bethesdy, bo imo po 100h to rzadko był sens zbierania czegokolwiek i jest na co wydawać kredyty.