Opublikowano 24 lutego 201510 l Będzie ciężko biorąc pod uwagę nasze zgranie xD Mysle ze wszystko bedzie szlo lepiej jesli nie bedziesz probowal mnie wysadzac na kazdym kroku @Colin Xbon to tylko kwestia czasu z mojej strony, GTA pewnie tez.
Opublikowano 24 lutego 201510 l zaklepuje, mam xbona i gta v jaram się jak pochodnia tymi heistami, serio colin bedziecie nakoorwiać pewnie?
Opublikowano 24 lutego 201510 l Colin dla mnie miejsca już nie będzie ? A żeby tak pograć chociaż poza heistami ? xDDDD
Opublikowano 24 lutego 201510 l no ba że będziemy. 3 stałe osoby w ekipie, reszta to dobra ruchome. zobaczymy jakie będą limity ilości graczy, czy w ogóle.
Opublikowano 24 lutego 201510 l ostre poruszenie wsrod klapow. ale to standardowe. pewne jest to ze ja i Wojnar bedziemy srogo cisnac w przebraniu klaunow, mimow, w garniturach itd
Opublikowano 25 lutego 201510 l piękne cierpienie pececiarzy w komentarzach już widzę jak z ekipą zasuwamy opancerzonym lancerem z 5* po napadzie co to za auto, skad skrin? Zrodelko plz
Opublikowano 25 lutego 201510 l proszę: http://www.ppe.pl/news-34076-napady_na_banki_niedlugo_w_gta_online___wyplynely_obrazki_z_duzego_rozszerzenia.html
Opublikowano 26 lutego 201510 l no ba że będziemy. 3 stałe osoby w ekipie, reszta to dobra ruchome. zobaczymy jakie będą limity ilości graczy, czy w ogóle. Mógłbym do Was wbić ? Platyna w GTA rzeczą obowiązkową ale nie mam ekipy do grania. Na jakiej platformie gracie ? PS4 ? Edytowane 26 lutego 201510 l przez Lukas.
Opublikowano 26 lutego 201510 l jedynej słusznej, xbox 4 zwerbowany. ciekawe jakie będą limity. na screenie widziałem i 5 osób w akcji więc może da radę zebrać większą ekipę, ale np minimum 4 żeby podział obowiązków był jak na singlu.
Opublikowano 1 marca 201510 l 5M RPCZAS GRY: 28 D. 11 GODZ. 3 MIN.ZABICI POLICJANCI 3,458LICZBA ZDOBYTYCH GWIAZDEK POŚCIGU 6,376CZAS W POŚCIGACH 54h 55m 20sSKRADZIONE POJAZDY 4,142WYEKSPORTOWANE SAMOCHODY 249BANK$ 29,040,273 a tu jeszcze napady na bank za nieco ponad tydzień
Opublikowano 3 marca 201510 l nowosci w GTA Online http://www.rockstargames.com/newswire/article/52397/adversary-modes-daily-objectives-and-more-new-updates-also?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=heists&utm_campaign=gtaonline_adversary03032015
Opublikowano 4 marca 201510 l Ciezarowka vs rower, Ci to maja pomysly A calosc zapowiada się mega, aż czekam na wersję PC
Opublikowano 5 marca 201510 l Wczoraj natknąłem się na glitcha przez którego nie mogę zadzwonić do M.M.I i odzyskać auta, support R* odpisał mi dzisiaj : One workaround that some players have found to work is to have a second vehicle destroyed, then choosing 'Claim All' when calling Mors Mutual. HAHAha , przecież to nie działa bo wszystkie auta jakie posiadam w grze już są zglitchowane. (pipi) z tymi histami, ja chce sobie pograć w Online i nie mogę
Opublikowano 5 marca 201510 l Spróbuj kupić i ubezpieczyć jakiekolwiek nowe auto i wtedy spróbować. Też mam tego buga, ale tylko na jeden samochód z listy, a tej metody jeszcze nie próbowałem.
Opublikowano 5 marca 201510 l @ Krizz - skyline jest darmowy i zamówiony z neta automatycznie ubezpieczony. na nim spróbuj.
Opublikowano 6 marca 201510 l ale będzie grane o kur.wix :fsg: colin powiedz że mam zaklepane miejsce w waszej ekipie
Opublikowano 6 marca 201510 l A może, może by tak ... zrobić jeszcze drugą 4 osobową ekipę !? Widzę, że nas botów jest coraz więcej i jeden skład do napadów to za mało Także umówmy się, że skład Alfa to ekipa Colina, a ja zakładam skład Beta i przyjmuję chętnych Z tym, że może być więcej niż 4 osoby, bo po pierwsze w sumie to ja ostatnio mam mało czasu i może mnie nie być, a po drugie inni też czasami mają jakieś sprawy do załatwienia i lepiej, jak zawsze będą danego dnia minimum te 4 osoby chętne do zrobienia misji niż żeby kogoś brakowało. Mazzeo, Krizz, chętni ?
Opublikowano 6 marca 201510 l OK, druga ekipa ma sens Beta Crew: SIIK BOOZ Krizz Mazzeo PS: Pokonałem glitcha z M.M.I. kupiłem za free GTR'a (thx za przypomnienie Colin) , zniszczyłem go i się odblokowało. Niestety zniszczonych aut nie udało się odzyskać ale były to tylko auta standard - Oracle i Speedo.
Opublikowano 6 marca 201510 l SIIK BOZZ* ;DTo jeszcze z 2 osoby i można śmigać.PS. Ktoś chętny na GTA Online teraz albo jakoś jutro ? Muszę nastukać kolejne levele