Opublikowano 10 lipca 20159 l No problemo. Będę wieczorem tak przed 20:00. Jutro mam wyjazd ale wieczorem tez będę. Kolejne 2 tygodnie jestem caly czas free Edytowane 10 lipca 20159 l przez Lukas.
Opublikowano 10 lipca 20159 l Ja też chętnie się ustawię na napady - jak ktoś ma ochotę razem pograć to niech doda mnie na PSN . PS4?
Opublikowano 12 lipca 20159 l To pora zacząć układać listy i organizować terminy. Proponuje każdy dzień po 19 tak po 3 do 4 godzin i weekendy Sobota / Niedziela zaczynać wcześniej żeby nabić więcej godzin. W grę wchodzą napady i trofea. Mam ochotę w końcu dobić do platyny i pozaliczać puchary z Dodatków. Kopiujcie listę i dopisujcie swoje psn podając kiedy możecie grać. Jak się zbierze ekipa 4 osób można chyba zaczynać. W sumie to niewiele grałem mam dopiero jakiś 8 level. I długa droga przede mną więc interesują mnie przede wszystkim regularni gracze. PS4dar-kosTomashi_88
Opublikowano 12 lipca 20159 l Oczywiście PS4dar-kosTomashi_88Lenno_x Codziennie od 19:00 jak najbardziej mi pasuje, aczkolwiek w trakcie dnia będę pojawiał się online
Opublikowano 12 lipca 20159 l Dzisiaj ktos chetny tak do pogrania od godz 15 ? Od tygodnia jestem codziennie dostepny od 18godz, wiec w tych godzinach moglibysmy pograc napady. (plejstejszon cztery)
Opublikowano 12 lipca 20159 l PS4 dar-kos Tomashi_88 Lenno_x k__es Jestem dostępny praktycznie cały czas.
Opublikowano 12 lipca 20159 l PS4 dar-kos Tomashi_88 Lenno_x k__es MAJOCHEY_PL xbartezoox Ile jest limit graczy w heistach? Jak coś to ślijcie zapki
Opublikowano 12 lipca 20159 l Pasuje Wyslij mi proszę zapka bo nie wiem jaki masz PSNID Dobrze, żeby ze 4 było to by się ogarnęło wyścigi bo to chyba jest najbardziej problematyczne.
Opublikowano 12 lipca 20159 l Ja jestem chetny na napady, od jutra od 18 do pozna moge grac. Od 17 mam urlop wiec bede mial jeszcze wiecej czasu na giercowanie PSN: Mroku2891 Edytowane 12 lipca 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 12 lipca 20159 l XBOX ONE Darth krizz No to chyba pogram sam. Edytowane 12 lipca 20159 l przez Krizz
Opublikowano 13 lipca 20159 l Dzisiaj zapro po wysyłałem, tych, co przyjęli i grali w online zapraszałem na sesje i...nic. Każdy z randomami ciorał . Wtf ?
Opublikowano 14 lipca 20159 l Ja wczoraj z lennox-em robiłem trofiki Możemy się ustawić na heisty albo zrobić ustawke do trofeów w których potrzeba 4 osób jeżeli Ci zależy też na pucharkach. Edytowane 14 lipca 20159 l przez kes
Opublikowano 14 lipca 20159 l Dzisiaj zapro po wysyłałem, tych, co przyjęli i grali w online zapraszałem na sesje i...nic. Każdy z randomami ciorał . Wtf ? Dokładnie. Przepraszam Majochey. Głupio wyszło ale mieliśmy sesję Będziemy grać praktycznie codziennie także wbijaj do nas Edytowane 14 lipca 20159 l przez Lukas.
Opublikowano 14 lipca 20159 l Tak podejrzewałem spoko spykniemy się może dzisiaj ( znowu będę słał zapro)