Skocz do zawartości

GTA V Online

Featured Replies

Opublikowano

No problemo. Będę wieczorem tak przed 20:00. Jutro mam wyjazd ale wieczorem tez będę. Kolejne 2 tygodnie jestem caly czas free ;)

Edytowane przez Lukas.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 161,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oni są kurwa bezczelni  

• Ja pierdole fabularne dlc z Franklinem i Dr Dre... Do online, zaorac ich 

• Wystarczy, że cockstar zobaczył frajerskie nasienia, które nakupowały trylogie gówna i upgrade graficzny do gtav, że bez oporu wyjebią kolejnych spierdziałych frajerów. Bo gracze im na to pozwalają i

Opublikowano

Ja też chętnie się ustawię na napady - jak ktoś ma ochotę razem pograć to niech doda mnie na PSN :).

PS4?

Opublikowano

To jak gramy wreszcie czy nie ? Na plejstejszyn 4

Opublikowano

To pora zacząć układać listy i organizować terminy. Proponuje każdy dzień po 19 tak po 3 do 4 godzin i weekendy Sobota / Niedziela zaczynać wcześniej żeby nabić więcej godzin. W grę wchodzą napady i trofea. Mam ochotę w końcu dobić do platyny i pozaliczać puchary z Dodatków.

Kopiujcie listę i dopisujcie swoje psn podając kiedy możecie grać. Jak się zbierze ekipa 4 osób można chyba zaczynać. W sumie to niewiele grałem mam dopiero jakiś 8 level. I długa droga przede mną więc interesują mnie przede wszystkim regularni gracze. 

PS4
dar-kos
Tomashi_88

Opublikowano

Oczywiście :)

PS4
dar-kos
Tomashi_88
Lenno_x        

Codziennie od 19:00 jak najbardziej mi pasuje, aczkolwiek w trakcie dnia będę pojawiał się online :)

Opublikowano

Dzisiaj ktos chetny tak do pogrania od godz 15 ?

Od tygodnia jestem codziennie dostepny od 18godz, wiec w tych godzinach moglibysmy pograc napady. (plejstejszon cztery)

Opublikowano

PS4

dar-kos

Tomashi_88

Lenno_x

k__es

Jestem dostępny praktycznie cały czas.

Opublikowano

PS4

dar-kos

Tomashi_88

Lenno_x

k__es

MAJOCHEY_PL

Opublikowano

PS4

dar-kos

Tomashi_88

Lenno_x

k__es

MAJOCHEY_PL

xbartezoox

Ile jest limit graczy w heistach? Jak coś to ślijcie zapki

Opublikowano

Ja mogę w tygodniu po 19

Opublikowano

Pasuje :) Wyslij mi proszę zapka bo nie wiem jaki masz PSNID :) 

Dobrze, żeby ze 4 było to by się ogarnęło wyścigi bo to chyba jest najbardziej problematyczne.

Opublikowano

Ja jestem chetny na napady, od jutra od 18 do pozna moge grac. Od 17 mam urlop wiec bede mial jeszcze wiecej czasu na giercowanie

PSN:  Mroku2891

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Dzisiaj zapro po wysyłałem, tych, co przyjęli i grali w online zapraszałem na sesje i...nic. Każdy z randomami ciorał . Wtf ?

Opublikowano

Ja wczoraj z lennox-em robiłem trofiki ;) Możemy się ustawić na heisty albo zrobić ustawke do trofeów w których potrzeba 4 osób jeżeli Ci zależy też na pucharkach.

Edytowane przez kes

Opublikowano

Dzisiaj zapro po wysyłałem, tych, co przyjęli i grali w online zapraszałem na sesje i...nic. Każdy z randomami ciorał . Wtf ?

Dokładnie. Przepraszam Majochey. Głupio wyszło ale mieliśmy sesję :)

Będziemy grać praktycznie codziennie także wbijaj do nas :) 

Edytowane przez Lukas.

Opublikowano

Tak podejrzewałem :) spoko spykniemy się może dzisiaj ( znowu będę słał zapro) :/