Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Trochę słabo z tym odbijaniem światła :-/ Ja gram często poza domem
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 5 minut temu, NemoKOF napisał(a):Trochę słabo z tym odbijaniem światła :-/ Ja gram często poza domemNo ale to o czarnucha chodzi tylko?Minusy to dla mnie żadne minusy.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Minusy takie jak pisałem - input lag: Russ mówi wyraźnie sam - nie sprzedawajcie 3DSów/NDSów, jeszcze nie. Pokazuje też jak steruje Linkiem w Zeldzie na stylusa, widać laga ale imo tam tak nie przeszkadza.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Obejrzałem cała recke, te lagi to raczej minimalne i nie powinny przeszkadzac w rozgrywce, no a jakby co to i tak mam oryginalny sprzęt jeszcze. Za to jeszcze raz napisze, jestem w szoku jak te gry ze steam działają, to będzie idealny sprzęt do klikania visual novel pod kołderką. Do tego wszystko na androidze, zostały mi jeszcze dwie mobilki w które gram, bede mógł ogarniać dwie jednocześnie
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 7 minutes ago, Shen said:Obejrzałem cała recke, te lagi to raczej minimalne i nie powinny przeszkadzac w rozgrywce, no a jakby co to i tak mam oryginalny sprzęt jeszcze. Za to jeszcze raz napisze, jestem w szoku jak te gry ze steam działają, to będzie idealny sprzęt do klikania visual novel pod kołderką. Do tego wszystko na androidze, zostały mi jeszcze dwie mobilki w które gram, bede mógł ogarniać dwie jednocześnieNa jakiej zasadzie działają gry ze Steam?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 8 minut temu, Czoperrr napisał(a):Na jakiej zasadzie działają gry ze Steam?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 warstwy emulacji. Grafika tłumaczona na Vulkan, czyli to co robi Steam Deck bo DirectX nie jest dostępny na Linuxa (Vulkan jest na wszystko może poza maciem) I tłumaczenie instrukcji procesora x86 ma instrukcje ARM. Ja liczę, że weźmie się samo valve za to i dosteoniemy mniej prądozerne HH Pc ma ARM gdzie wydajność per wat jest wyższa. Fajna maszynka. Minusy z lagiem nie są minusami jej Tylko całej platformy, podobnie jak jakość emulatorów, mówi że niektóre gierki tną przy doczytywaniu jak Mario 3D Land ale I tak fajna maszynka. Wiele rzeczy w jednym miejscuOdbijanie światła to minus szkła i braku powłoki która temu mogłaby przeciwdziałać
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. To chyba jeszcze mocno w powijakach, ten film co wrzuciłem ma miesiąc, a jak typ recenzował thora, to mówił, że już dużo lepiej działa ta emulacja i cisnął w Hades 2
Opublikowano 26 minut temu26 min Jutro ma być dostępna Ayaneo Pocket Air Mini:https://www.ayaneo.com/product/AYANEO-Pocket-AIR-MiniTrochę lepsza wydajność PS2, ekran 4:3 do retro chyba lepszy, cena ma być podobna.